Ин витро център Стефанов - тема 2

• 69 319
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Момичета здравейте Simple Smile .Малко съм притеснена.от два дена имам болки ниско долу от ляво,чувствам се подута външно според вас дали е нормално?
нямам никаква представа,съжалявам  Sad

# 121
Тоника, доколкото знам болежките по време на бременност са нормални. Пиеш ли но шпа? Почивай си и не мисли лоши неща!

# 122
Тоника, доколкото знам болежките по време на бременност са нормални. Пиеш ли но шпа? Почивай си и не мисли лоши неща!

Да пия 3х1 ,просто тази болка ми е странна и досега не съм изпитвала такава Simple Smile

# 123

Да пия 3х1 ,просто тази болка ми е странна и досега не съм изпитвала такава Simple Smile
Причината е разтягането на връзките на матката. Нормално е.

# 124
Честита Нова Година!!!
Нека 2016 да ни донесе много здраве,щастие,късмет и сбъдване на мечтите!!!
Как са бременелките Simple Smile

# 125
Честита Нова година! Нека през 2016 г, се сбъднат мечтите ни!

# 126
Честита Нова Година! Желая на всички много здраве, любов, късмет, сила и сбъдване на мечтите ни  Hug

# 127
Ехооо как сте момичета,как вървят нещата при вас?

# 128
Ти ни остави нас! При теб какво става? Видяхте ли бебе/та?

# 129
Ти ни остави нас! При теб какво става? Видяхте ли бебе/та?

Да видяхме си бебчето Simple Smile

# 130
Ами официално честито и лека бременност до термин!

# 131
Здравейте момичета. Чета ви редовно, но не съм писала много. Включвам се за да честитя на бременните момичета и да вдъхна кураж на тези в процедура. Моят първи опит завърши с успех. Вчера бях на преглед, бебето отговаря на 8-ма седмица, върви една напред. Доктора не ми даде да чуя сърцето, но каза, че го вижда и всичко е наред.

# 132
Хрисани, чудех се какво става с теб, къде се покри, а то каква била работата! Честито и на теб, лека и успешна бременност!
Добре започна новата година!

# 133
Честито Hrisani,желая ти лека бременност и щастлив финал   Hug
Аз на 12-ти съм отново на преглед при д-р Стефанов,но се и записах в Бс да ми следят бременноста.На 09.12 когато бях на преглед и док. ми каза,че са двечки(аз бях сигурна в което) но ми каза,че едното плодно сакче е доста малко и не храни много надежда за него,макар,че и двете бяха със сърдечна дейност.На 22.12 бях отново на преглед,но в Бс и чух сърчицата и на двечките и док.ме успокои като ми каза,че разликата е много малка,едното тогава се водеше в 8 с.и 3 дена,а малкото в 7 с. и 6 дена,което е почти нищо.Пожелавам на всички ни много късмет  Praynig

# 134
Здравейте момичета. Чета ви редовно, но не съм писала много. Включвам се за да честитя на бременните момичета и да вдъхна кураж на тези в процедура. Моят първи опит завърши с успех. Вчера бях на преглед, бебето отговаря на 8-ма седмица, върви една напред. Доктора не ми даде да чуя сърцето, но каза, че го вижда и всичко е наред.
Честито мила ,безпроблемна бременност ти желая до край Simple Smile и аз бях на преглед и на мен не ми даде да чуя ,но каза че има сърдечна дейност Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт