Случи ми се нещо странно XIII

• 167 730
  • 725
  •   1
Отговори
# 315
Аз си спомням едно падане на улицата с баща ми, той ме държи за ръката но аз се изтърсих спъната в някакви кабели.... Той ми се скара, че не гледам къде вървя, аз пък бях на 4....  Опитвам се да не повтарям тези грешки с моето дете.... Дали успявам? Ужасена съм от факта, че приличаме на родителите си повече отколкото искаме.....

# 316
  • Варненска клюкарка
Тези дни покрай празниците се сетих за нещо от моето детство, всъщност съвпадението никога не съм го забравяла, още като дете дълбоко ме е впечатлило явно...

Да съм била на 5 г. един ден в детската градина учителката си играе с мен (тя и мъжът и бяха семейни приятели на родителите ми) държи ме на ръце и ме върти, спомням си още "местещите" се кръгли бели лампиони по тавана и как се вееха двете ми дълги опашки Crazy И ей така докато аз се смея от кеф, жената ме пита  какъв подарък искам от Дядо Мраз....Помня как се лигавех и и казах че искам детска количка, жената пак продължава с въпроси зимна ли лятна ли, какъв цвят и т.н. Аз пак с нещо което току що ми е хрумнало и отговарям че искам бяла количка на цветя, калинки и пеперудки... Тя пак, ама как така, откъде ще ти я намери дядо Мраз.... хайде дай по-сериозно сега, пак си помисли" но аз си настоявам на моето.....
Минава време, един ден в детската градина имаме посещение от Дядо мраз и познайте- аз получавам бебешка количка бяла на цветя, калинки и пеперудки!  Shocked
Майка ми ми е разказвала, как няколко дни преди да трябва да занесе подаръка в детската градина и се обадила нейна приятелка, да я пита дали не иска за мен една играчка, която донесли от тогавашната ФРГ, за подарък на близко дете, но по някаква причина (майка ми не си спомня) нямало да я подаряват.... Самата тя като я видяла, онемяла newsm09 Така съм се сдобила точно с това което изтърсих на учителката си, докато изобщо не мислех а се забавлявах и просто казах първото което ми хрумна....Няма и как да съм виждала такава преди....По това време нито аз нито някой от близките ми беше ходил във ФРГ, в онези времена дори западна козметика трудно се е намирала у нас, камо ли други неща....Та случи ми се странно.... съвпадение Laughing

# 317
  • гр.Пловдив
Привет на феновете на темата Hug

Четейки постовете с астралните пътешествия,летенето,сънната парализа се питам :

Всичко тези неща така тихо и безпроблемно ли протичат от гл.т на самото тяло-чисто физически в пълен покой ли остава?Изобщо никаква реакция,трепване,въртене,мърдане ли няма? newsm78 Никъде не  прочетох нищо по въпроса..То дори в един обикновен кошмар или какъвто и да е сън може да възникнат реакции  на тялото и съзнанието-плач,стенание,мимики и т.н,а пък за излизането от астрала ,бученето в главата и др. съпътстващи ..

Някой ,ако е бил при вас докато сте спали,в стаята,до вас в леглото не е ли забелязал нещо необичайно,не му ли е направило впечатление?

Моля да коментирате,много ми е интересно Praynig

# 318
Здрасти, Теди!
Тъй като аз разказвам често и видях сега, че питаш, ще ти отговоря. Всичко, което става, не се отразява видимо на физическото тяло. То спи, почива си. Това, което пътува, е съзнанието, а то е нематериално. Всичко, което преживяваме е на ниво емоции, не физика." Излиза" астралното тяло, докато физическото не мърда изобщо и ако някой спи до теб, ще види само неподвижно спящото ти тяло. Изобщо няма по нищо да разбере, че се случва нещо. Веднъж обсъждах с една съфорумка прибирането. Оказа се, че сме забелязали и двете едно нещо- при завръщане във физическото тяло, още с отварянето на очите усещаме конвулсивно ритане с единия крак или с двата. Предположихме, че се получава при освобождаването на енергията, с която астралното тяло се "прибира" при физическото. Така, че спящия наблизо може да усети това мърдане на тялото, нищо повече. Същото и на тръгване-единственото, което може да се забележи отстрани е лекото помръдване на тялото, преди астралното да потегли. Но по време на сън също мърдаме, така че няма как да бъде разбрано нещо отстрани. Плачове, стенания и мимики няма, това не е кошмар. Laughing Нищо необичайно не се случва.
Иначе астралният пътешественик може да види физическото си тяло ако се обърне и го погледне. Тоест вижда се отстрани, което в реалния живот е невъзможно.

# 319
Ън, това конвулсивно ритане/помръдване при отделяне на астралното тяло същото ли е като в случаите, когато човек тъкмо заспива и се стряска много рязко и извършва бързо движение? Не че успях да обясня какво имам предвид. Но, когато човек се събуди много рязко още в начало на съня, това опит на астралното тяло да се отдели ли е? Или са съвсем различни неща?

# 320
Да, същото е. Не знам дали рязкото събуждане винаги е опит на астралното тяло за отделяне, или просто конвулсия някаква от друго естество Rolling Eyes Поне в част от случаите е това. Simple Smile

# 321
Благодаря за отговора Ън. Много интересно обясняваш и разказваш.

# 322
Да, същото е. Не знам дали рязкото събуждане винаги е опит на астралното тяло за отделяне, или просто конвулсия някаква от друго естество Rolling Eyes Поне в част от случаите е това. Simple Smile

Ън, дай някаква техника за това, заинтригува ме.

# 323
  • гр.Пловдив
Благодаря много за расяснението,адски ми е интересно,следя с най-голям интерес Peace Hug bouquet

# 324

Ън, дай някаква техника за това, заинтригува ме.
Не мога да дам техники, съжалявам. Това не е волеви акт, а съвсем неконтролируем. Поне аз не мога да контролирам нищо.

# 325
Ън, възхищавам се на смелостта ти да  споделяш ...неща...трудно обясними с набора от думи ,с които разполагаме. Аз все се каня и не мога да ги подредя словесно така, че да звучи неналудничаво  Rolling Eyes

# 326
Няма нужда да се стараеш чак толкова да подреждаш изразите, та да звучат смислено на всеки. Съзнание, което не е готово да се отвори пред такава информация, няма шанс да я приеме както и да е поднесена. Разказвай както ти идва отвътре, който иска да те разбере, ще намери пътя, който не иска.....няма нужда да се мъчиш за него. Simple Smile

# 327
Днес, излизайки от вкъщи, пред една от съседните къщи ми се случи нещо за мен необичайно. Изведнъж се почувствах като в друг свят, разнесе се много хубава миризма, нещо като люляк, зюмбюл, такова необикновено свежо, много хубаво чувство беше, обгърна ме отвсякъде и все едно не бях на пътя, а на вълшебно място. Аз имам някакви предположения какво може да е било, но въпреки това се поогледах дали съседите не са засадили някакви зюмбюли, макар че още има сняг и лед, къде ти по това време ще садят. Нямаше нищо и никого, градинката им кафява, кална и замръзнала, всичко затворено, но миризмата беше абсолютно ясна. Няколко метра по-нататък вече не се чувстваше. Върнах се след това по същия път покрай същата къща, на нищо не миришеше. Остана ми приятно усещане и настроение за целия днешен мрачен ден.

# 328
  • София
Скрит текст:
Днес, излизайки от вкъщи, пред една от съседните къщи ми се случи нещо за мен необичайно. Изведнъж се почувствах като в друг свят, разнесе се много хубава миризма, нещо като люляк, зюмбюл, такова необикновено свежо, много хубаво чувство беше, обгърна ме отвсякъде и все едно не бях на пътя, а на вълшебно място. Аз имам някакви предположения какво може да е било, но въпреки това се поогледах дали съседите не са засадили някакви зюмбюли, макар че още има сняг и лед, къде ти по това време ще садят. Нямаше нищо и никого, градинката им кафява, кална и замръзнала, всичко затворено, но миризмата беше абсолютно ясна. Няколко метра по-нататък вече не се чувстваше. Върнах се след това по същия път покрай същата къща, на нищо не миришеше. Остана ми приятно усещане и настроение за целия днешен мрачен ден.
Да, временно си "посетила" паралелен свят.

# 329
  • София
Rada Ton,
Звучи прекрасно като изживяване, но може да е минал някой преди теб, обилно парфюмиран...

Общи условия

Активация на акаунт