Случи ми се нещо странно XIII

• 167 714
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
  • В.Търново
Да, вероятно това с 40-те дни не е случайно: както при раждане, така и при смърт.
Аз съм имала 2 случая относно починали хора, точно на 40-тия ден. Единият път беше само сън с мой близък роднина, но другият път беше когато бях будна, отивах да си правя кафе, но бях сънена и се отнасяше за една съседка, с която изобщо не бяхме близки.
Има нещо.
Не разбрах.Съседката е била починала, но като си била сънена си видяла духа й?

# 376
  • София
Вуйчо ми почина декември. През януари за именния му ден майка ми поръча служба в близкия параклис. Същата или следващата нощ сънувах най-странния ми сън досега - с вуйчо ми. Няма да го разказвам, беше много емоционален, събудих се ревейки с пълно гърло. Но е факт, че точно след службата, той дойде в съня ми. Вуйна ми каза, че не го е сънувала, нито друг от семейството го е сънувал.
Явно има нещо...

# 377
Да, вероятно това с 40-те дни не е случайно: както при раждане, така и при смърт.
Аз съм имала 2 случая относно починали хора, точно на 40-тия ден. Единият път беше само сън с мой близък роднина, но другият път беше когато бях будна, отивах да си правя кафе, но бях сънена и се отнасяше за една съседка, с която изобщо не бяхме близки.
Има нещо.
Не разбрах.Съседката е била починала, но като си била сънена си видяла духа й?

Много е трудно да се обясни. Не може да се каже "че съм видяла духа й". "Виждам" е много неточна дума. По-точна дума е "усещам", а и беше с периферното зрение. Много ми е трудно да го обясня с думи наистина. Тя просто се сбогуваше с хората в блока и си замина бързо.
От тогава гледам изобщо да не се задържам в сгради, където са починали хора.

# 378
  • В.Търново

Много е трудно да се обясни. Не може да се каже "че съм видяла духа й". "Виждам" е много неточна дума. По-точна дума е "усещам", а и беше с периферното зрение. Много ми е трудно да го обясня с думи наистина. Тя просто се сбогуваше с хората в блока и си замина бързо.
От тогава гледам изобщо да не се задържам в сгради, където са починали хора.
Обаче нали знаеш, че във всяка сграда има поне един починал човек, просто не може да се избегнат такива места.

# 379
Здравейте,

Вчрвам само в Бог и вярвам, че всичко останало е плод на нечисти сили или на нашето подсъзнание.
Но...

Преди две седмици сънувах много странен сън. В някаква луксозна къща сме с мъва ми, в един момент се оказвам близо до червена кожена табуретка, която започва да се движи.. В този момент през съзнанието ми прелита мисълта: Тук има дух! Докато си го помисля ме обля студена вълна и направо настръхнах.  В следващия момент се обръщам към стената, където има огледадо и вместо моето лице виждам лицето на друга жена (китайка) , но някак си премрежено с моето и се смееше. Тогава сякаш тоя дух се всели в мен. Запоянах да казвам молитвата Отче Наш. Казах я три пъти и това нещо излезе от мен. Събудих се с облекчение и страх, ами ако не бях казала молитвата?!..

По принцип не помня какво сънувам, но в живота са ми се случвали странни неща, както и съм имала определи сънища, също така сънна парализа и съм усещала присъствие.
Във всеки момент се обръщам към Бог или някои от светците или Дева Мария. Вярвам, че те чуват молитвите ни и помагат.

Иначе много пъти ми се е слъчвало да летя, да пропадам и да се сттряскам, да съм в асансьор нагоре надолу, стълби да качвам, училище да сънувам и числото 7.

# 380
  • В.Търново
Здравейте,

Вчрвам само в Бог и вярвам, че всичко останало е плод на нечисти сили или на нашето подсъзнание.
Но...

Преди две седмици сънувах много странен сън. В някаква луксозна къща сме с мъва ми, в един момент се оказвам близо до червена кожена табуретка, която започва да се движи.. В този момент през съзнанието ми прелита мисълта: Тук има дух! Докато си го помисля ме обля студена вълна и направо настръхнах.  В следващия момент се обръщам към стената, където има огледадо и вместо моето лице виждам лицето на друга жена (китайка) , но някак си премрежено с моето и се смееше. Тогава сякаш тоя дух се всели в мен. Запоянах да казвам молитвата Отче Наш. Казах я три пъти и това нещо излезе от мен. Събудих се с облекчение и страх, ами ако не бях казала молитвата?!..

По принцип не помня какво сънувам, но в живота са ми се случвали странни неща, както и съм имала определи сънища, също така сънна парализа и съм усещала присъствие.
Във всеки момент се обръщам към Бог или някои от светците или Дева Мария. Вярвам, че те чуват молитвите ни и помагат.

Иначе много пъти ми се е слъчвало да летя, да пропадам и да се сттряскам, да съм в асансьор нагоре надолу, стълби да качвам, училище да сънувам и числото 7.
Всеки, почти всеки сънува такива странни сънища.Въпроса е да ги усетиш кога са нормални сънища и кога имат послание.Аз също сънувам много и всяка нощ, моите сънища доста често са смущаващо странни, граничещи до фантастиката, но това е почти при всеки човек всъщност Laughing

# 381
Да, така е. Всеки сънува страхотии, но разликата е че аз рядко помня какво съм сънувала и обикновено ако помня има някакво значение. Въпросът е какво?  Grinning

# 382
  • София
И, именно заради това, вече... коя по ред тема е това... се дъвче едно и също - тук НЕ се обсъждат сънища, има си отделна тема за това.  Peace
Може би не е лошо, това да се добави към заглавието на темата, за да няма повече недоразумения по този въпрос.

# 383
Честно казано във всеки втори пост някой разказва за нещо, което е сънувал или преживял насън, или в състояние на сънна парализа нещо си..летене и т.н.

Така че мисля, че тези неща са взаимосвързани, пък вие пак си сложете на заглавие бележка, че не е за сънища.

# 384
  • София
Да, точно така е Peace
Няма нищо странно в това, че сънуваме че летим, защото всички или почти всички го сънуваме или си спомняме, че сме го сънували (особено в детските си години) Всички сънуваме починалите си близки. На почти всички хора, сънищата са причудливи - има си отделна тема за това заповядайте, тъкмо ще ви помогнат да си разтълкувате сънищата, ако имате желание за това.
Спирам да дискутирам по въпроса, защото вероятно и за другите, които очакват да прочетат "нещо странно", ще е досадно да отварят темата и да няма нищо странно Peace

# 385
Дефинирайте
Цитат
"нещо странно",
, за да се избягват подобни спорове.

# 386
Ето ви нещо странно:
Вчера си готвя нещо в кухнята и на облегалката на един стол съм закачила пълен плик с продукти/доста тежък/. По едно време плика се разклати много! Аз от другата страна на масата, а стола под масата! Помислих, че аз нещо съм бутнала масата и съм разклатила стола, обаче както и да мърдах масата за проба, плика не помръдна... Thinking

# 387
  • В.Търново
Ето ви нещо странно:
Вчера си готвя нещо в кухнята и на облегалката на един стол съм закачила пълен плик с продукти/доста тежък/. По едно време плика се разклати много! Аз от другата страна на масата, а стола под масата! Помислих, че аз нещо съм бутнала масата и съм разклатила стола, обаче както и да мърдах масата за проба, плика не помръдна... Thinking
Починал на скоро твой близък има ли?
Преди години, скоро след като почина баба вечеряхме със съпруга ми в кухнята и все едно някой хвана пердето малко под средата и го вдигна и пусна.Моя съпруг и до сега не вярва на паранормални неща, но тогава си глътна граматиката.

# 388
Изключително близък починал наскоро нямаме, но имаме в рода починал човек преди няколко месеца, пред който имам лека вина, че ме търси няколко пъти, а аз все не намирах време дори да драсна по някой ред... Tired

# 389
  • В.Търново
Изключително близък починал наскоро нямаме, но имаме в рода починал човек преди няколко месеца, пред който имам лека вина, че ме търси няколко пъти, а аз все не намирах време дори да драсна по някой ред... Tired
Може би преживе е искал да ти каже нещо и сега продължава да те търси.

Общи условия

Активация на акаунт