Случи ми се нещо странно XIII

• 167 792
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
  • Варненска клюкарка
Да, заглавието на темата е "Случи ми се нещо странно!" , а не сънувах нещо странно! Моля който иска да си разказва за летенето на сън да го прави на друго място!Досадно стана вече! ooooh!

Това с дърпането на завивката и аз съм го чувала преди години от бабата на моя приятелка! Мъжът и беше починал наскоро и бабата беше убедена че това го прави той/духът му! Казвала му нещо от сорта "моля те М....о остави ме да спя, не ме плаши" и дърпането спирало! През деня пък чувала  подрънкване на чашите в шкафовете и други необичайни неща, които преди нейния човек да почине, не  се били случвали в дома и.....Слушахме разказите и с отворени усти Crazy

# 196
  • Sofia
Докосване по ръката съм усещала когато като ученици на бригада,една вечер викахме духове и после не можахме да го накараме да си ходи....всички бяха вече заспали и аз усетих леко погалване по ръката си,изплаших се много...

# 197
  • Deutschland
Разказвала съм го отдавна в темата, но съм усещала докосване по гърба и то в църква. Ръката се усещаше ясно, но сякаш бе от сгъстен въздух, а не плът. Излишно е да казвам, че умрях от страх и повече не стъпих там

# 198
На който не му е интересно да чете за летенето на сън,да прескача постовете! За мен е точно по темата,да можеш да отидеш на сън на съвсем реални места и да ги разглеждаш! Аман,угодия нямате  ooooh!

# 199
  • София
На който не му е интересно да чете за летенето на сън,да прескача постовете! За мен е точно по темата,да можеш да отидеш на сън на съвсем реални места и да ги разглеждаш! Аман,угодия нямате  ooooh!
Между случка и сън има разлика.Аз напуснах темата преди няколко, защото започнаха да се споделят много сънища, а те не са действителни случки.

# 200
Явно не четеш Тайна,или просто неможеш да разбереш тези които го разказват! Именно на сън стават тези летенета,защото физическото тяло не е способно на това,и го прави астралното! Кой е казал че сънят всъщност не е реалност Wink

# 201
  • София
Явно не четеш Тайна,или просто неможеш да разбереш тези които го разказват! Именно на сън стават тези летенета,защото физическото тяло не е способно на това,и го прави астралното! Кой е казал че сънят всъщност не е реалност Wink
А кой е доказал,че е реалност?Може да се лети и в специална тема, само за летенето насън.Но това вече не е мой проблем,споделих каквото имах да казвам и пак се отписвам.

# 202
  • Варненска клюкарка
На който не му е интересно да чете за летенето на сън,да прескача постовете! За мен е точно по темата,да можеш да отидеш на сън на съвсем реални места и да ги разглеждаш! Аман,угодия нямате  ooooh!
Между случка и сън има разлика.Аз напуснах темата преди няколко, защото започнаха да се споделят много сънища, а те не са действителни случки.

И аз  по същите причини напоследък рядко чета тук,  то презкачам, презкачам, но накрая темата не става за четене, че се обърна в съновник! Има две теми за сънища със затихнали функции, сега явно и тази искате да омаскарите! Една като каже сънувах и след нея другите не мирясват докато не си разкажат всичките  сънища, които помнят...аман ooooh! Пак казвам, заглавието е случи ми се, а не сънувах....
Ако един сън е станал реалност, тогава историята е за тук, но не и това което пишете сега!

При нечий следващ опит за летене на сън или молба за разтълкуване на съня в тази тема, ще се обърна към модератор!

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 17:00 от Беллора

# 203
При нечий следващ опит за летене на сън или молба за разтълкуване на съня в тази тема, ще се обърна към модератор!
newsm43 newsm43 newsm43 newsm29

# 204
Какви да тези заплашителни реплики? Вие дами вместо да мрънкате как темата не се движи в посока, която на вас ви харесва, защо просто не напишете нещо по темата? И да темата е случи ми се нещо странно. Летенето се случва и не е сън. Както и да е. За да съм по темата. Онзи ден аз съм в хола, а малкият сам в стаята. По едно време идва и ме пита: Мамо кой е това? Казвам никой няма. Той нее, ела има там чичо и ме води за ръка в стаята. Влизаме и аз му казвам ето няма никой, а той се гушна в мен и вика страх ме е. Shocked

# 205
Време е и аз да се ориентирам към отписване от тази тема.
Не ми се отваря нова тема за това, с което започнахме тази и ако някой е разтревожен от такива случки с него и иска нещо да пита, нека се обръща на лични. Аз специално ще отговарям, няма да подминавам. Но в тази тема няма да пиша повече, този път ще си спазя обещанието.
Минете по съществото на тази, каквото и да е то. Simple Smile

# 206
Типично по български.. Па Усрааме Убавата тема...

# 207
Fiolio, може ли да те попитам, защо е трябвало да се запознаеш с въпросния човек и защо мислиш, че може да е късно вече?
Питам, защото има хора, които сме "планували" да срещнем преди да се преродим и които имат пряка връзка с мисията за която сме дошли тук на земята...
Предварително се извинявам, че "нахълтвам" така в темата, следя я отвреме на време.

# 208
Fiolio, може ли да те попитам, защо е трябвало да се запознаеш с въпросния човек и защо мислиш, че може да е късно вече?
Питам, защото има хора, които сме "планували" да срещнем преди да се преродим и които имат пряка връзка с мисията за която сме дошли тук на земята...
Предварително се извинявам, че "нахълтвам" така в темата, следя я отвреме на време.

Къде се "плануват" такива срещи?!  Rolling Eyes Как си представяте милиони или милиарди души с какви ли не карми, така да кажем, и там някъде си плануват среща чрез супер компютъра на Твореца?!  Grinning Че то не една и две!  Grinning Ами ако някой друг реши и той нещо да планува, което никак не съвпада с вашето?!  newsm78 Grinning А каква е ролята на "духовните водачи", щото някои твърдят, че и такива има?! Rolling Eyes

# 209

Тази тема ми е много лична. Със сигурност ще прозвучи много детски и наивно. Знам че мога (можех) да му дам щастието, което му липсва. Късно е защото аз няма да оставя семейството си заради него. Тогава нямах деца и не бях омъжена.
И на мен ми е любопитно как така сме планували да се запознаем. Аз по-скоро си мисля, че сме се познавали в предишен живот и имаме да си доизживяваме някои неща.

И малко пак по темата. Тази нощ си спя и някой ми бръкна в окото. Усетих как ми повдигна клепача, пусна го и бръкна. Резултата беше, че направо отскочих назад от болката. Станах и се огледах нямаше никой. Окото обаче ме боли Confused

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 22:33 от fiolio

Общи условия

Активация на акаунт