И ей така докато аз се смея от кеф, жената ме пита какъв подарък искам от Дядо Мраз....Помня как се лигавех и и казах че искам детска количка, жената пак продължава с въпроси зимна ли лятна ли, какъв цвят и т.н. Аз пак с нещо което току що ми е хрумнало и отговарям че искам бяла количка на цветя, калинки и пеперудки... Тя пак, ама как така, откъде ще ти я намери дядо Мраз.... хайде дай по-сериозно сега, пак си помисли" но аз си настоявам на моето.....
Така съм се сдобила точно с това което изтърсих на учителката си, докато изобщо не мислех а се забавлявах и просто казах първото което ми хрумна....Няма и как да съм виждала такава преди....По това време нито аз нито някой от близките ми беше ходил във ФРГ, в онези времена дори западна козметика трудно се е намирала у нас, камо ли други неща....Та случи ми се странно.... съвпадение 
Никъде не прочетох нищо по въпроса..То дори в един обикновен кошмар или какъвто и да е сън може да възникнат реакции на тялото и съзнанието-плач,стенание,мимики и т.н,а пък за излизането от астрала ,бученето в главата и др. съпътстващи ..

Препоръчани теми