Случи ми се нещо странно XIII

• 167 728
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
  • В.Търново
Да. И аз искам да чуя за молитвите, ангелите, всичко за паралелните светове, нали всичко това е странно за нас хората.Иска ми се да прочета някакви книги свързани с тези теми и за миналите животи и т.н.Ако знаете някакви такива, споделете.

# 346
Намерих книгата на Лиана Антонова в Спиралата, изтеглих я и утре ще я започна.
Ето линк, за който също се интересува http://www.spiralata.net/booklist.php?fieldFrom0=90&LangID=0&Letter=*
Пишете името на книгата в търсачката и излиза Simple Smile

# 347
  • В.Търново
Намерих книгата на Лиана Антонова в Спиралата, изтеглих я и утре ще я започна.
Ето линк, за който също се интересува http://www.spiralata.net/booklist.php?fieldFrom0=90&LangID=0&Letter=*
Пишете името на книгата в търсачката и излиза Simple Smile

newsm10
И аз ще я погледна.

# 348
Прочетох книгата на Лиана Антонова, само 73-4 стр е.
Не мога да коментирам дали е вярно, както ме питаха назад. Не се занимавам с викане на духове и не говоря с мъртвите.
Иначе за самата книга мога да кажа, че съм разочарована. Не знам каква публика е търсила авторката, но имам чувството, че книгата е ориентирана към стрина Кина и махленките около нея, толкова принизен е стилът, на който е поднесено всичко. Не съм пребивавала в отвъдния свят, но мисля, че нещата са на много по-фино ниво, поне с това усещане съм. В никакъв случай не допускам, че е толкова опростено и направо жалко. Не ми хареса.

# 349
Ън, много благодаря за мнението за книжката. Peace
Май това е единствената книга на подобна тематика купувана от майка ми, та като тийн още я четох, но някои неща тогава ми направиха страшно впечатление, та затова исках да питай някой по-напред с материала.
Иначе и други съм пробвала да чета, но или не съм улучвала книги или автора-но не са ме грабвали и така и не успявах да ги дочета.

# 350
  • Варненска клюкарка
Да. И аз искам да чуя за молитвите, ангелите, всичко за паралелните светове, нали всичко това е странно за нас хората.Иска ми се да прочета някакви книги свързани с тези теми и за миналите животи и т.н.Ако знаете някакви такива, споделете.

Гледали ли сте скоро телевизия Нюз7..... Направи ми впечатление предаването  "Новите досиета" с водеща София Тзавелла - става въпрос точно за такива неща, мистериии,  ангели, демони, паралелни ветове, прераждания, какво се случва след смъртта, къде отива душата, колко тежи душата... изкривяване на пространство и време, извънземни, древни цивилизации.... Наистина интересни неща има- дори дискусии с учени в различни области на науката, занимаващи се с необяснимото, българи и чужденци.... Често  повтарят предаванията, но може би ще ги има и в интернет newsm78

Последна редакция: ср, 13 яну 2016, 21:46 от Беллора

# 351
  • София
Майка ми имаше "Срещи с многоликия космос" и "Срещи с отвъдното" на Лиана Антонова. Чела съм ги, но нямам никакъв спомен от тях, което значи че не са ми направили абсолютно никакво впечатление.

# 352
Днес, излизайки от вкъщи, пред една от съседните къщи ми се случи нещо за мен необичайно. Изведнъж се почувствах като в друг свят, разнесе се много хубава миризма, нещо като люляк, зюмбюл, такова необикновено свежо, много хубаво чувство беше, обгърна ме отвсякъде и все едно не бях на пътя, а на вълшебно място. Аз имам някакви предположения какво може да е било, но въпреки това се поогледах дали съседите не са засадили някакви зюмбюли, макар че още има сняг и лед, къде ти по това време ще садят. Нямаше нищо и никого, градинката им кафява, кална и замръзнала, всичко затворено, но миризмата беше абсолютно ясна. Няколко метра по-нататък вече не се чувстваше. Върнах се след това по същия път покрай същата къща, на нищо не миришеше. Остана ми приятно усещане и настроение за целия днешен мрачен ден.

А на мен доста рядко, но все пак ми се случва ( по принцип много обичам да се разхождам ) изведнъж както се разхождам и ме обзема някакво много приятно чувство, щастие или и аз не знам как да го опиша. По принцип е много кратко 5-6 секунди и после изчезва. Ще кажеш, че не съм в тялото си и нямам никакви грижи и всичко е красиво. До сега винаги ми се е случвало като съм била навън и сама. Също така забелязвам, че преди - ученически/студентски години, по-често ми се случваше, сега е доста рядко. А последните години много ме измъчва мисълта за космос/вселена и т.н. Как така преди еди колко си милиарда години възниква време/материя и от тогава вселената постоянно се разраства и как така няма край........въобще имам чувството, че всички сме едни роботи, на които е разрешено да мислят до някаква граница...... Подлагам вече всичко под съмнение - луната, звездите..... Наскоро се сетих за един много хубав филм "Шоуто на Труман", еми точно като него се чувствам Simple Smile

# 353

Гледа ли ли сте скоро телевизия Нюз7..... Направи ми впечатление предаването  "Новите досиета" с водеща София Тзавелла

На мен повече ми харесваше предаването Гледна Точка на Стойчо Керев. Не винаги улучваше събеседниците, но успяваше да ги провокира с интересни въпроси и ми беше забавен.

Това предаване "Новите досиета" е пълна дезинформация: събрали клипове от ютюб и вече сглобили предаване. А тези учени, с които говори не са ме впечатлили с техните прозрения. Като цяло е американска псевдо-езотерика. Аз лично го гледам като комедийно-пародийно предаване за "странностите", което не носи достоверна информация според мен и му липсва задълбочения анализ. С други думи: обхваща мислещите и търсещите умове и им поднася псевдо-информация, насочвайки тяхното съзнание в повърхностни теми. Май доста го оплюх, ама както и да е.

# 354
  • В.Търново
А последните години много ме измъчва мисълта за космос/вселена и т.н. Как така преди еди колко си милиарда години възниква време/материя и от тогава вселената постоянно се разраства и как така няма край........въобще имам чувството, че всички сме едни роботи, на които е разрешено да мислят до някаква граница...... Подлагам вече всичко под съмнение - луната, звездите..... Наскоро се сетих за един много хубав филм "Шоуто на Труман", еми точно като него се чувствам Simple Smile
Абсолютно същите неща и аз ги мисля, но отговор скоро няма да се намери. Simple Smile

# 355
И аз искам да летя  Laughing Не помня досега да ми се е случвало. Все още не мога да преценя дали имам осъзнати сънища или все още не ги контролирам

Моите сънища ми казват какво ще се случи. Особено значителни са в нощта четвъртък срещу петък. Някъде четох,че тези сънища показват бъдещето. Алтернативна теория - аз съм родена в четвъртък. Понякога се сбъдват не буквално, а символично. Проблема идва оттам,че не знам как да ги разкодирвам и следователно незнам как да си помогна и как да са ми от полза. Laughing Иначе няколко пъти е имало и сънища които се случиха в реалността абсолютно идентично както беше в съня със същите хора, ситуация и място.

След като започнах да чета книгите на Дорийн Върчу преди няколко години, доста странни неща се случиха или просто съм започнала да си въобразявам.. Примерно една нощ както си седях в леглото и лампите бяха угасени, видях бяла огромна светкавица като от фотоапарат в коридора. Видях това през вратата на спалнята ми (тя е стъклена). След няколко дни попаднах на ресурс, които твърдеше,че такива светлини били знак,че ангелите ми са наоколо.

Друг може би ' ангелски' случай . Бях на затворено място, което беше тъмно. Тръгвам да си обличам якето и някаква малка зелена светлинка лети около ръкава ми - и двете с моята приятелка бяхме шокирани. Да добавя,че беше зима със сняг и няма как да е светулка , пък и те са жълти, това беше зелено. Много приличаше на светулка обаче.

Около този период отново сънувах как ми порастват ангелски крила и страшно боли и се измъчвам, а някакви ангели са около мен. Събудих се с болки в гърба... newsm78

Много ми се иска да намирам обяснение за подобни неща, но уви...

Една сутрин ставам и отивам в кухнята, а там майка ми пие кафе и ме пита: Как ти е глезена? Аз викам добре, нищо му няма. В главата ми има някакъв спомен,че сме говорили,че глезена ми е навехнат, но не помня това да се е случвало в действителност. Питам я, защо ме питаш такива неща, как ти хрумна? Тя ми отговори,че нали уж съм и била казала така. И двете не можахме да разберем дали не идва от съня който явно и двете помним.

Последна редакция: вт, 19 яну 2016, 18:30 от mishet0

# 356
Около дъщеричката все се случваха странни неща, когато беше малка. Първо, че проговори на три месеца и дори личната й лекарка в началото не повярва. Една от първите й думички беше "Влайчо", казваше я много ясно. Нямаме познати с това име, със сигурност не сме говорили за някой Влайчо вкъщи. А от телевизия/радио не може да го е чула, по това време тъкмо се бяхме нанесли в нова квартира и нямахме ни телевизор, ни нищо такова.
Друго интересно беше, че когато беше на четири-пет годинки, се започна едно събуждане към един и нещо вечерта с пищене, продължи няколко месеца. И като я попитам какво става, тя ми казваше, че имало паяци и червеи под възглавницата й.  #Crazy Колко пъти проверявахме, все нищо нямаше. Дотогава не я беше страх от насекоми, даже си играеше с охлювчета, радваше се на дъждовните червейчета, обаче от петгодишна нататък, като види паяк и изпитва някакъв панически страх.
Пък когато беше на седем, веднъж ми беше казала "Мамо, искам да ти кажа една тайна. Аз мога да си излизам от тялото." и след това се държа така, сякаш нищо не е станало... Съмнявам се да са били детски фантазии някакви, не е в неин стил да говори глупости, винаги се е държала зряло. Ама може, всичко е възможно.  newsm78

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 16:02 от Grâce

# 357
Много ми е интересна тази тема, защото от малка обичам мистериите, макар че нищо странно никога не ми се е случвало.
Но във връзка с историите с децата ви, искам да споделя, че точно около 4 годишна възраст те имат невероятна фантазия. В тази връзка, моя приятелка има много смешна история с нейната дъщеря. Когато беше на 4г. и малко разказваше на майка си как тати ходи на гости при леля Ева (съседката) и как двамата ходят на почивки и къде ли още не заедно. И разказите й звучаха напълно идентични и достоверни, не като детски фантазии. Само че преди да си помислите нещо, леля Ева е много симпатична женица, но вече на възраст и далеч от идеята да се занимава с чужди татковци. Пък й таткото всеки ден се прибира вкъщи и един ден не е отсъствал, че да го заподозреш, че ходи на почивки с други лели  Laughing
Моят син пък около 4 годинки имаше въображаеми приятели кучета. Четири на брой, беше си ги кръстил даже и си "говореха" като големи хора. Той от малък много обича животни, което съм сигурна че е вродено, защото ние не сме имали вкъщи.

# 358
Децата са изключително интуитивни в по-крехка възраст и дори може да си спомнят минали животи - кои са били, къде са били, с кого са комуникирали тогава. Могат да усещат и присъствия. На мои приятели момченцето - 4-5 годишно - се беше разболяло и кашляше. Майка му понечила да му даде сироп за кашлица и то казало "Баба вече ми даде", а тя била починала преди известно време. На другия ден детето било здраво.
А детенцето, което е говорело за Влайчо - най-вероятно е имало предвид пророка Дядо Влайчо: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=902763

# 359
Децата са изключително интуитивни в по-крехка възраст и дори може да си спомнят минали животи - кои са били, къде са били, с кого са комуникирали тогава. Могат да усещат и присъствия. На мои приятели момченцето - 4-5 годишно - се беше разболяло и кашляше. Майка му понечила да му даде сироп за кашлица и то казало "Баба вече ми даде", а тя била починала преди известно време. На другия ден детето било здраво.
А детенцето, което е говорело за Влайчо - най-вероятно е имало предвид пророка Дядо Влайчо: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=902763

Не разбрах само линка какво общо има с темата?

Общи условия

Активация на акаунт