Случи ми се нещо странно XIII

• 167 703
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
А възможно ли е просто плодовете да са се разместили и затова да се е разклати торбата. Ако са били един върху друг и просто са паднали в друго положение.

# 391
Знам ли, просто си стояха там и изведнъж се тазклатиха в двете страни, но беше доста интензивно. Според мъжът ми е станало течение, но не мисля така. Вчера валеше и беше студено и всичко в нас беше затворено..  Аз не вярвам много във паранормалното. Изживявала съм сънна парализа със доста гадна халюцинация, но това си е нещо, доказано по научен път. Факт е, че после бутах, дърпах, но плика не помръдна, което доказа, че мое действие не му е повлияло. newsm78

# 392
  • Варна
Хъм,тук има летящи.....а,аз всеки път когато отлепя се стряскам и падам .
Досадно е ,случва ми се почти всеки ден....в момент /и аз не мога да го определя / когато съм на границата между будно и сънно състояние.Всеки път е едно и също,или се спъвам ,или нещо ме дърпа ,но винаги е от високо ,и винаги се стряскам/дори вадя акъла на  примерно мъжа ми ако е в стаята/

# 393
Хъм,тук има летящи.....а,аз всеки път когато отлепя се стряскам и падам .
Досадно е ,случва ми се почти всеки ден....в момент /и аз не мога да го определя / когато съм на границата между будно и сънно състояние.Всеки път е едно и също,или се спъвам ,или нещо ме дърпа ,но винаги е от високо ,и винаги се стряскам/дори вадя акъла на  примерно мъжа ми ако е в стаята/
И при мен се получава така. Обикновено се случва след натоварен ден, тъкмо се отпусна, става ми леко и едва ли не - безтегловно, и изведнъж усещам падане с цялото си тяло, все едно при стремително спускане надолу. Много е неприятно.

# 394
Какво е това отлепване на сън ли

# 395
При мен се случва в будно състояние, просто съм напълно отпусната. Дори още не съм сънена. Случва се до 2-3 минути след като легна и си освободя съзнанието.  newsm78

# 396
А какъв въпрос задавате? Не разбирам какво питате?...Или не питате нищо, просто отбелязвате като факт....? Laughing

# 397
 Летенето в будно състояние, при отпуснато съзнание, е медитация! Не е нищо свръхестествено! Peace

# 398
Това съм го гледала по тв и е напълно нормално, състояние на мозъка между съня и будуването, точно така го обвсняеат с усещане за пропадане и на мен ми се е случвало нормално е

# 399
  • Варненска клюкарка
Реакция на тялото от по-слабо оросяване на мозъка! Случва се точно в хоризонтално положение, при заспиване и събуждане- при по-тежък проблем с оросяването при почти коматозни състояния се стига и до халюцинации и неконтролируеми движения! Слабото оросяване е лек проблем, може да се дължи на ниско кръвно, но мозъкът се влияе!Тогава човек може да "лети" и да се "приземява"..... Един инсулт например се усещал като удар в главата без де факто да има такъв! От там и по народно му се казва удар! Мозъкът  просто регистрира процесите които протичат в него!Има разбмира се и изключителни и необясними неща Peace

В Четвъртък, 10.03. по Нюз 7 в предаването на София Тзавела( не знам дали изписвам правилно фамилията и) говореха за документирани с камери и фотоапарати необясними явления. Повечето бях ги гледала в Ютюб, но това което ме изуми, беше нещо за което само бях чела преди и ме беше разтърсило...  Rolling Eyes Та ставаше въпрос за двойка разхождала се една вечер през 2000-ната година на полето където е проведена битката при Гетисбърг- става въпрос за място на решаващ и много кръвопролитен сблъсък по време на гражданската война между американския север и юг.... Та тези хора бяха заснели сенки които се движеха някъде в пространстото пред тях- за съжаление видях съвсем малко, защото беше късно вечер и ме достраша Embarassed  това което чух обаче, беше че записът е изследван, правени са възстановки в същите атмосверни условия, т.е. при ясно вечерно време без дъжд и мъгла, при наличието на луна и добра видимост и т.н. Имало е хипотези че от близката магистрала през гората до пътя, се процеждат светлини от фаровете на преминаващите коли, но и това отпаднало.... А движещите се човешки силуети/сенки се виждаха съвсем ясно, аз и затова се уплаших! Хората направили записа били чували за това хм...явление.... и правили няколко опита, преди да успеят да заснемат необяснимото....
Преди години като бях на 15-16 г.  четох една книга- Мъртвите ни говорят и там имаше описани подобни случки! Територии в Англия и Шотландия,  известни от историята бойни полета, където са проведени големи битки и където рано сутрин на разсъмване се е случвало да се чуват бойни викове или стенания от болка....Имаше описани случаи, мисля че бяха  2-3 когато е забелязван военен полк  носещ се безшумно над земята, т.е. телата на призраците са личали само от главите до кръста, не се виждали крака. Всичко останало е било толкова ясно че си личали цветовете на мундирите и блясъкът на оръжията....Докато го пиша и настръхвам от ужас #Shocked

# 400
  • New Zealand
Можеш ли да дадеш линк към предаването, че не успявам да открия такъв в нета. Благодаря предварително Hug

# 401
  • Варненска клюкарка
Можеш ли да дадеш линк към предаването, че не успявам да открия такъв в нета. Благодаря предварително Hug

Не мога, и идея си нямам къде да го търся, почти не гледам телевизия, освен вечерния сериал и не им познавам онлайн платформите на различните телевизии! Даже и не съм много сигурна че правилно изписах името на водещата София Тзавела newsm78  Името на предаването е Новите досиета, ако ти се търси в Ютюб, може би там да има нещо качено.... Peace Аз се надявах някой друг да е гледал и да има повече информация!Не помня и часа защото гледах Нюз 7 докато разцъквах сериалите по Бтв и Нова и дали тогава попаднах или по късно към 23-часа, когато също даваха такива неща... 33uu Преди да покажат въпросния заснет с камера материал, показваха снимки на които се виждат силуети на ангели, поне като такива тълкуваха отблясъци и бели петна приличащи на размазани човешки силуети...
Който има опция към цифровата си телевизия да връща седмица назад предавания би могъл да го гледа Peace

# 402
Здравейте търсих къде ли не да прочета нещо за духовете и реших да пиша тук дано някой ми помогне детето ми е на 17 години когато беше на 9 се отключи нещо в нея и започна да чува и усеща мъртви хора поне така ми казваше аз не поврявах но имам няколко случки който ме накараха да повярвам баба ми почина когато бях на 8 дъщерями никога не я е виждала един ден седяхме на терасата и озведнъж дъщерями побеля цялата трудно дишаше изглеждаше страшно изплашена и ми каза че е видяла една жена с черна забрадка и ме е била потупала по рамото и е казала всичко ще се оправи Веге така ме наричаше само баба ми тя ми я описа как изглежда а никога не я беше виждала изведнъж дъщерями получи пулс 180 е влязохме в болницата след няколко часа беше добре но я беше толкова много страх и само повтаряше че ще умре незнам какво да мисля някой казват че ние родитетелите сме с по голямо въображение от децата но с тези случки наистина почвам да вярвам.След тази случка с баба близо 9 години нищо не се е случвало нямало е други такива явления до преди година баща ми почина тя много трудно го прие когато правихме 40 дена от погребението от тогава дъщерями се влуши страшно много правиха и ЕЕГ изобщо не е добре ходихме на психолози психиатри и ми каза че е в последен стадии на лудост заведох я на гледачка всъщност на две гледачки и двете ми казаха че детето не е болно вижда духове но неиска да го приеме неиска да разговаря с тях страх я е и затова този страх я удря в главата вижда постоянно дядо си мигат лапмите в къщи и наистина е така разказвам си историята с цял ако някой може да ми помогне къде мога да я заведа или кой може да ми помогне ще съм ви много благодарна

# 403
Изобщо не подкрепям ходенето по врачки и баячки. Не знам в кой град живеете, но потърсете мнение за добър психиатър и заведете дъщеря си преди да е станало късно. Ако сте в София, ще ви дам координатите на най-добрият човек и лекар - психиатър, когото познавам.

# 404
От Габрово сме водих я при 3 психиатъра и предписват антидепресанти и тя ги започна но продължават тези кризи но не ме бърка да ида и до София ще съм благодарна да ми дадете някакви координати на този психиатър

Общи условия

Активация на акаунт