Случи ми се нещо странно XIII

• 167 695
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
  • В.Търново
От Габрово сме водих я при 3 психиатъра и предписват антидепресанти и тя ги започна но продължават тези кризи но не ме бърка да ида и до София ще съм благодарна да ми дадете някакви координати на този психиатър
Според мен детето не е за психиатър.Ще я объркат още повече.Трябва да намерите наистина човек, който е наясно с тези неща.Но такъв наистина в България не знам кой ще е.Единия беше Ванга, другия Вера Кочовска.За съжаление за друг не знам.

Сега се сещам за Милка от Караисен.Тя освен, че гледа също вижда и може да разговаря с мъртви.Заведете, ако искате детето при нея.Два пъти съм я посещавала.Като гледач наистина познава доста неща, но и ме кара да вярвам, че наистина говори с мъртвите, защото ми е казвала нещо, което само аз си знам.При нея ходи доста народ и е със записване.Телефона го има мисля в списъка на първа страница, ако не го откривате ще ви го дам аз.Село Караисен е на 60км от Търново по посока Свищов.

Последна редакция: нд, 13 мар 2016, 16:42 от rusalka1

# 406
  • Deutschland
Побиват ме тръпки....

# 407
Съветът ми е да се обърнете към регресионист. Повечето такива хора са и лекари, някои са психолози. Регресионистите винаги искат преди това мнение от психиатър, може би ще ви дадат контакти на такъв специалист. Ако няма данни за ясно изразено психично заболяване, ще направят регресия и тогава ще се види има ли наистина способности момичето да говори с мъртви, или причината е нещо друго. Впрочем при регресия ще се открие и проблемът, отключил психическото разстройство, ако има такова, за да знае после психиатърът какво точно лекува. Доста скъпички са сеансите при регресии, но не търпи отлагане според мен. Ако не е болна, поне да се знае и евентуално канализира тази способност, ако е болна, да се лекува.

Няма от какво да ви побиват тръпки, dpv. В живота има всякакви случаи. И те винаги са изпитание за потърпевшия и хората около него. Говоря не само за болестите, а и за "дарбите" свише.

# 408
  • В.Търново
В такъв случай мога да препоръчам регресиониста Петър Петров.Чела съм много за него и мисля  някой ден да го потърся и аз.Той може би е най-добрият в България.
http://regresia.weebly.com/10471072-107210741090108610881072.html

# 409
  • Deutschland
Ън, тръпки ме побиват от такава дарба. Това имах в предвид. Имам приятелка, която вижда мъртви насън. Карат я да предава на близките им извинения, обяснения...Казвала ми е, че ги вижда млади, усмихнати.
Не мога да си представя, ако трябва да ги вижда през деня. Тя не е търсила помощ за това нещо, просто свикна с него

# 410
  • София
ходихме на психолози психиатри и ми каза че е в последен стадии на лудост

Що за диагноза е това?

# 411
ходихме на психолози психиатри и ми каза че е в последен стадии на лудост
Що за диагноза е това?
"Диагноза" на някой, който е толкова и лекар... Никой нормален лекар няма да каже такова нещо, още по-малко психиатър. Peace

# 412
mim4eto_22   Ходили ли сте при някои свещеник? Опитайте чрез църквата.
Но задължително и на добър психиатър.

# 413
  • В.Търново
Детето не е болно, за да ходи при психиатри.

# 414
Детето не е болно, за да ходи при психиатри.
Ти лекар ли си? Как направи подобно заключение?
Тия екстрасенси, врачки и баячки са такива хитреци, промиват главите на хората до степен да вярват повече на тях отколкото на рационалната наука... Твърде развинтена ви е фантазията. Аз не отричам, че съществуват странни и необясними за нашето съзнание неща, но не забивайте в посока селско суеверие.

# 415
  • BG-DE
Бижу е абсолютно права, а една консултация с психиатър в никакъв случай няма да навреди. Не мога да си обясня защо в България да отидеш на психиатър се счита за нещо едва ли не срамно докато в повечето цивилизовани страни по света хората ходят за щяло и нещяло  newsm78

Последна редакция: пн, 14 мар 2016, 18:35 от Menerva

# 416
То за психолог се счита за срамно, ти за психиатър говориш Laughing

mim4eto_22, Бижу правилно ти е казала - диагноза лудост няма. Да не би да е шизофрения?

# 417
  • гр.Пловдив
Ами нали е ходило детето при 3-ма и явно ефект няма,защо само да се тъпче с антидепресанти,освен това нещата,които вижда  явно са си напълно достоверни и отговарят точно на описаните починали близки по думите на майката,а не някакви болни халюцинации и небивалици Peace
Това е интересносто в случая Peace

Мисля,че най-логичното е посещение при регресионист,както са посъветчали тук жената,просто е най-логично!

# 418
  • София
Ами нали е ходило детето при 3-ма и явно ефект няма,защо само да се тъпче с антидепресанти

Проблемът е в "диагнозата", която цитирах по-горе.

# 419
3-ма, но в Габрово. В София има по-добри специалисти, които биха диагностицирали адекватно, а не "последен стадии на лудост". Stop Бижу е предложила да даде координати на препоръчан такъв. Това ми се струва най-логично, а не баячки, врачки и регресионисти.

Общи условия

Активация на акаунт