Къванч Татлъту и Берен Саат- преди и след "Забраненият плод" (Aşk-ı Memnu) ~111

• 85 608
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Ами той нямаше да си позволи да говори нищо за бъдещи филми и сериали, ако го няма в плановете на продуцента Wink

# 241
Привет Hug

още са в Англия може би Peace
 Heart Eyes Heart Eyes

от в4ера Peace
най-младия милиардер Shocked

# 242
Привет Hug

Айра Heart Eyes Hug, май нашите вече са се прибрали newsm78 Башак благодари на семейството на приятелката, били й много скъпи Wink По-едно време се чудех вече дали не е по работа там Simple Smile И какво толкова интересно има в Северна Англия newsm78 Иначе е с любимата ми шапка Wink

Това за милиардера е колаж според мен Peace Не, че не може да е, ама чак толкова newsm78 А и къде, къде по-млади милиардери от него Peace
11 най-младите в света
http://www.bankrate.com/finance/investing/youngest-billionaires-1.aspx
Това са турските милиардери, не са млади, а изобщо
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Turkish_billionaires_by_net_worth

Валя bouquet, как да не се радваме Simple Smile От кога го чакаме този прословут филм ли е, сериал ли е, кой ли ти казва Simple Smile

Иначе Едже продължава австралийската обиколка. Може да се вдъхнови за някой уестърн Laughing
http://ink361.com/app/users/ig-38275716/eceyorenc01/photos/ig-11 … 04270608_38275716

Лека Hug

# 243
Привет Hug

Миси Heart Eyes Hug, да, тая милиардерска публикация се оказа шега Wink
твоето инфо ми беше много интересно Simple Smile Peace

Днес сестрата на Башак има май РД  Peace

А кое беше това момиченце Ясмин, което много често присъства в ИГ й?

Фенчето Heart Eyes е превела едно интервю на Киво от 2013, позволявам си да го сложа от нейно име Wink

Скрит текст:
Успехът, славата, вниманието на хората, мястото, на което сега се намирате  ... Как става така, че  след всичко това не сте станал капризен?
К-Това е свързано с начина на възпитание. Ако играеш в някакъв  филм и си доволен от работата си, ако при гледането му, можеш да кажеш : " Охо, свършили сме отлична работа" - това мисля, че е голямо богатство. От детството си още аз съм човек, който се задоволява с малко, който е невъзможно да излъжат с пари. Ако искам  нещо,ако обичам нещо, тогава аз го следвам като дете. Без въпроси. Достатъчно е това, че много ми харесва, че го обичам. Човек започва да усеща всичко това в най-малката социална среда, която е  семейството. Понякога даже не мога да повярвам, че се намирам на такова място, в това, което говорят хората за мен. Защото никога не съм мечтал за това.
 - Да поговорим за филма "Dream The Butterfly е"
 - K  Великолепен състав. Mерт Фъраt, Белчин Белгин, Фарах Зейнеп Абдулах,Ахмет Мюмтаз Тайлан, Танер Бирсел - прекрасни са всички. Йълмаз Ердоган ни поднесе великолепен  сценарий. И написа и режисира и игра. Мерт Фърат наистина ме мотивира. Това е човек, в когото няма егоизъм, винаги позитивен и усмихнат. Всички хора в Зонгулдак по време на снимане на филма, дори и  растения, животни, птици, пеперуди, насекоми, делфини ...  всички славно ни помагаха. Благодаря на всички хиляди пъти. Зад кулисите, ние преживяхме много неща. Това е не само наш филм, а филм за хората, които са живели там. Аз не съм се снимал във филм много години ...
- Какво чакахте?
-K Не ме разбирайте неправилно, имаше много предложения. Но не можех напълно да се отдам на филм, защото в същото време снимах сериали. Но тази история аз много я обикнах. Благодаря на Йълмаз Ердоган  за това. Аз съм човек, който обича литературата, понякога чета поезия, дори  е имало време, когато съм писал стихове. Срам ме е, че аз не знаех за тези поети от филма преди това. Ryushtu Onur и Музафер Тайип Uslu. Техният живот е един голям урок. Те са били щастливи хора, независимо от факта, че  са били бедни, докато не е имало телефон, аудио техника.
- Каква е вашето отношение към техниката?
- K  Аз наистина не изпитвам удоволствие от телефона или компютъра. Те всичко разсекретяват . Това са само електронни устройства.
- Бихте ли искали да живеете в  свят, в който няма техника?
 - K  Аз все още тъгувам за времето, когато се пишеха обикновени писма. В миналото съм написал много писма и съм получавал много. В агенцията са идвали при мен писма от различни части на света. Ако съм имал възможност съм ги чел, на някои съм отговарял. Най-голямата ми мечта - да изключа телефона след снимки, да замина далеко, така, че никой да не може да се свърже с мен.
- Да се каже, разбира се, че е лесно, но вие наистина ли можете да изключите телефона си?
 Понякога всички ние искаме да го направим, но не се получава ...
-K  Щастлив съм, защото мога да направя всичко , за което мечтая.
 - Вярвате ли на вашите близки?
-K Много. Във всеки случай, това е най-голямото ми богатство. Аз съм мъж - скорпион. Не се интересувам особено от знаците на зодиака, но доколкото знам, този знак, има едно качество, което ме описва. Интуицията на скорпиона е много силна. Обкръжението му започва да потъмнява, когато  почувства опасност ... Ако започна да се безпокоя, да усещам, че ще се случи нещо неприятно, моето обкръжение също потъмнява.Чувствам именно това. И още аз  мога да разбера много неща, когато гледам човека в очите.
- Вие не криете, не обичате да говорите много? Причината за това?
- Kъванч : Днес аз говоря много. Обикновено наистина не говоря. Вместо да говоря,предпочитам да действам. Доста хора не ме разбират правилно.
- Неправилно ви разбират, защото мълчите?
- Kъванч  От самото начало на тази работа съм си същия скромен човек. Хората заради цялата тази популярност, която не ми харесва, се въздържат от близост с мен, поставят ме високо, като, че ли  имам 3 ръце и съм дошъл от друга земя. Не, аз също се връщам у дома, когато си свърша  работата. Но аз съм свободен в своите действия. И в живота се отчитам само и единствено на семейството си. Повече пред никого. И не мисля да го правя.
- Вие действително ли сте свободен в действията си? Всички ви познават, интересуват се от вас, дори и по време на това интервю всички искат да се снимат с вас.
 - Kъванч  В началото имах известни трудности с това. Аз също не съм се спуснал от небето, не съм идеален човек, който няма само крила. И у мен има страни, над които работя и се старая да изменя. Аз съм човек, на когото може много бързо да му писне нещо, още от ученическите години не се поддавам на заповеди. Измина много време,около  9 години ... И вие няма да повярвате колко пъти съм страдал за това време. Но, въпреки всичко се стараех да играя добре. Не зная как изглеждам отстрани, но аз не свикнах с популярността. Не отказвам на хората, които искат да се снимат с мен, тъй като с тези хора ние повече няма да се видим вероятно. Тези хора ме ценят, може и да нямат такава възможност в бъдеще. Но, знаете ли, преди 3-4 години това ме ядосваше. Приказвам си с някой приятел и ето, идва някой и иска да се снима с мен, той отнема от моето лично време. Разбира се, снимам се с него, но отвътре се ядосвах. След това разбрах, че няма смисъл да се нервирам. Защото и тези хора са прави, аз на тяхно място също бих искал да се снимам.
- Можете бързо да развеселите хората във вашето обкръжение. На тези снимки, ние открихме тази ваша страна. Бихте ли искали да играетет в комедия?
 - Kъванч  Тази моя страна аз показвам само на най-близките хора. Не е дори особеност, това е в природата ми. Колкото и да се опитвам да я скрия, тя излиза. Близки хора ми казват: "Ти трябва да играеш в комедия." Аз също  бих искал, да.
- Бихте ли искали един ден да опитате  от другата страна на камерата?
 - Kъванч  Любопитен съм за всичко, което се случва на снимачната площадка. Аз съм актьор, но  винаги се чудя какво е в "кухнята". Аз се интересувам от всичко, което ползва режисьора, така че мога да отида и да му задам  въпрос. Или от операторите, какво те искат да изразят с този план. Много се интересувам от монтажа. Смятам, че колкото повече научаваш, толкова повече мога да им помогна, да оправдая техните очаквания. Старая се да го правя. Аз съм актьор, но съм длъжен  да знам "камерата". За мен това е важно. Просто да отида на снимачната площадка, за да изиграя сцените си и да си тръгна ... По мое мнение, това не трябва да бъде.
- Имате ли проекти, свързани с филми?
 -Kъванч  Разбира се, имам много желания, свързани с филми. Някъде около 2 години, аз пиша сценарии, които се основават на реални събития. Те са три, но единия все още не е завършен. Ако в бъдеще имам възможност, искам да направя филм.
- Какво може да ви отблъсне от човек?
 - Kъванч  Лъжата.
- Можете ли да кажете това на човека, който ви лъже?
  K  Ако аз ценя този човек, непременно ще поговоря с него. Не бих желал общуването ми с близки хора да се основава на лъжа. Бих му казал "Ти можеш да ми разкажеш всичко " Защото, ако слушам лъжи, разговаряйки с някой, то аз по никакъв начин вече не бих могъл да остана и да разговарям искрено с този човек, както преди ...
- Трябва ли да бъдете влюбен, за да бъдете щастлив?
 Kъванч  Щастлив съм с любимите си хора около мен. За да бъда щастлив е достатъчно до мен да бъдат  любимите хора, семейството ми, приятелите.. Ако , като се прибера у дома,  видя, че Парс е болен, ставам нещастен. Ако аз съм далеч от тези неща,с които съм прекарал цял  живот, това ще ме направи нещастен. Но аз също така обичам и самотата.
- Медиите са много нетърпеливи да ви оженят. Говори ли по този повод вашето семейство, майка ви?
 - Къванч  Моето семейство, моите родители  в това отношение са много тактични хора. Нищо такова не говорят, но това е напълно нормално да се очаква. Тези неща ме дразнят, но, не можеш да завържеш езиците. За такива неща  не говорим. Независимо от това, да се оженя, да създам семейно гнездо , да имам  дете, разбира се, че ми се иска. Да даде Аллах, един ден всичко това ще бъде. Тези неща не приличат на пазар, където можете да си купите два килограма домати, не се правят по поръчка. Всички ние живеем така, както ни е надписана съдбата.

- Вярвате ли в съдбата?
 Къванч  Вярвам, че не  трябва да се съпротивляваш. Необходимо е да плуваш по течението. Да отпуснеш  всичко. Тогава е възможно да се стигне до мястото, накъдето се стремиш. Винаги съм вярвал в това.
- Много хора казват, че трябва да се стремите към Холивуд. Имате ли планове за това?
 Kъванч  Светът не се състои само от Холивуд. Има много европейски режисьори, които правят красиви проекти. Аз също бих искал да работя с тях. Холивуд може да е изключително голям за вас, но аз съм щастлив на мястото, където съм сега . Ако ми предложат от Холивуд оферта и не ми хареса, тогава аз няма да  играя. Холивуд, Европа, Балканите, няма значение, в тази работа е важен един език: сценария. Той трябва да бъде приоритет.
- Вярвате ли, че вие сте един щастлив човек?
 Kъванч  Да, аз съм много щастлив човек. Никога не съм губил вяра, така, че аз съм късметлия.
- Какво можете да кажете за Kузей, чрез който надминахте всичко в играта си? Кузей е променлив човек

Kъванч  Всъщност това не е така. Той може да бъде мачо, луд, но в същото време, той има сърце, може да плаче. Един нормален човек. Обичам много Kузей. И съм щастлив, че му посветих от времето си. Къванч Татлъту разказва за филмовия фестивал Tribeca в Доха, спомените на легендарния филмов режисьор, продуцент и сценарист Мартин Скорсезе: .. " Мартин Скорсезе беше почетен гост на фестивала." Имах възможност да говоря с него. Това е най-скромният  човек, когото някога съм виждал през живота си. Попитах го  няколко въпроса и бях зашеметен от отговорите му. По първия въпрос ... "Какво мислите за Турция и нашата история" Вторият: .. "Познавате ли турски режисьори и актьори" Третият въпрос е личен. Оставям го за мен.
Той каза, че му е любопитна Турция, за актьорите знае малко, но говори за Метин Ekrsane и филма "Лятото без вода." Той каза, че  знае  Фатих Акин. Като чух това, аз , като турчин бях горд. Също така го попитах  дали не му е предлаган проект тук, в Турция. Той отговори, че не е имал предложение. Аз от своя страна му казах, че имаме  страхотна история, която е  интересна за много хора. Мартин Скорсезе каза: Знам. Искам в това, с което се занимавам да включа и Османската история

хубав ден bouquet

# 244
Привет Hug

Айра Heart Eyes Hug, снощи имаше РД сестрата Peace Имаха ретро парти в агенцията им Simple Smile На снимката Башак благодари на майка си и баща си за сестрата. Тя също работи в агенцията им май от време на време.

Ясемин е детето на жената от снимката, бащата е онзи с моторите Харли, бях писала преди. Те живеят в Лестър, Северна Англия, където са обикаляли нашите Peace

Тенкю на Фенчето  Hug Heart Eyes, ще го видя по-късно bouquet

Казваш за милиардерите интересно, а Laughing Аз отдавна ги бях разглеждала, защото бях разбрала, че къщата от ЗП, принадлежи на фамилията Коч и от там ми беше станало интересно Peace Wink Другата известна фамилия е Сабанджи, даже едната мацка Озге Улусой, която е актриса и модел, а отскоро и моделиер, работи с Башак от време на време е сгодена за един от фамилията и понеже я следвам и нея, та и другите и така....

Хубав ден Hug

# 245
Миси Heart Eyes Hug опасна си  Crazy, ставаш за светски хроникъор Wink

охооо и нашия е на една от снимките, значи наистина са се върнали Peace
искаше ми се да има снимки и от НГ, ама за съжаление няма Confused Confused

# 246
Добър вечер! Hug Hug Hug

Добри новини чета - благодаря ви за тях и успех на Къванч. Heart Eyes Praynig

Подарок на новый год от Берен Саат.

По слухам Берен Саат купила всем работникам сериала «Великолепный век. Кёсем» лотерейные билеты на новый год. Счастливый билет попался шофёру Берен, который выиграл 1 000 000 TL. На самом деле он не личный шофёр Берен, а компании Tims, но такое произвище ему дали из-за того что только он отвозит и привозит именно Берен Саат. И когда спросили у Берен знает ли она, что её шофёр выиграл такие деньги, она ответила, что пока не вкурсе кто выиграл.

# 247
Добър ден! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Новичко. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Спокойна събота ви желая. bouquet

# 248
Привет Hug
Снеже, мерси за снимките и инфото bouquet
Къосема май няма да го бъде дълго с тоя рейтинг Confused

а тук се споменава, че Киво ще играе в  Edict of Expulsion 1492  като Бенджамин newsm78

http://www.imdb.com/name/nm1833525/?ref_=tt_cl_t4

не ми се иска това да е игралния филм за който говореше Confused Confused

хубави почивни дни bouquet

# 249
Привет Hug

Снежка Hug, браво на Берен Simple Smile

Айра Heart Eyes Hug, тенкю за инфото за филма bouquet Аз пък се радвам, че ще участва в международни проекти. Сега си припомних по стари публикации, точно преди една година се говореше за участието му в този филм, явно сега е станало сигурно вече или някои от снимките са започнали. Но този филм ще излезе чак догодина Peace

Една много специална котка за теб от Башак Wink

Киво с фенове в Лондон

Едже май е в Бали newsm78 Беше в Нова Зеландия, сега е писала Рай идвам. Ами вълнуващ живот има, не мога да го отрека Simple Smile

Още един трениращ Берк Heart Eyes
http://ink361.com/app/users/ig-29750473/ercerberk/photos/ig-1157 … 70506074_29750473

Хубав ден Hug

Последна редакция: пн, 11 яну 2016, 13:43 от Miss60

# 250
Миси Heart Eyes Hug, о и аз искам да го видя във филм с международно участие Peace
също си спомням, че се пишеше за този проект преди около година.
но се надявам да има и друг игрален, за който се говореше, че негова е идеята за СЦ Peace

котката я знааам, ама се появи някакъв нов пръстен с инициали Б, май е подарък токолкото разбрах newsm78

Едже живот си живее след ПО-то и КСШ Mr. Green
ама в темите на 3-та актъори, спрягани за новите сериали на Япъма се карат за нея, всеки вика"вземи я ти" hahaha hahaha

и част от новите снимки от 2002  Crazy

хубав ден bouquet

Последна редакция: пн, 11 яну 2016, 12:50 от Airra

# 251
Айра Heart Eyes Hug, много ми е смешен на тези снимки Peace Peace Peace Simple Smile

Колкото до Башак, на снимката е писала B&8, което аз го тълкувам, като Б за Башак, пръстена е подарък най-вероятно от фирмата, която ги произвежда, а пък котката най-вероятно се казва Секиз/8/ newsm78 Аз, която много, много не харесвам котки, точно тази много я харесах Peace

Да ти кажа, не е виновна само Едже Simple Smile Кара Севдата и той ми е с измислен сценарий, знаеш Peace Действителността им е такава, измислена, не сценаристките Simple Smile Peace

Според мен на Киво му е рано още за филм по собствен сценарий Peace Но, ако много го иска и това ще стане един ден, дай боже, както казват там Peace Wink

# 252
Привет Hug Hug

да побутна темата Wink

колажче с Киво и Серенай Mr. Green

Башак е облякла страшна жилетка Confused Confused
ама пак си ми е хубава Heart Eyes

хубав ден Hug

# 253
Привет! Hug Hug Hug

Патронът пак се покри.  Grinning ooooh!

Башак е облякла страшна жилетка Confused Confused
ама пак си ми е хубава Heart Eyes