Аблация на сърцето - 7

• 88 188
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • в джунглата
Честито Дева,  още много години да ни черпиш по случай успешната аблация😚❤

# 106
Сладко не обичам, но тази торта ще ме подтикне да закупя нещо сладичко . Дева, пожелавам ти да не го усещаш сърчицето занапред.

# 107
Благодаря ви! bouquet
Много ви обичам, вие си знаете! Heart Eyes
Вчера писах на д-р Трайков смс, да му благодаря, обаче днес се сетих, че не писах от кого е! Joy Joy Joy Той не ми пази номера, естествено, че да знае коя съм! Mr. Green Mr. Green

Дънди, по повод на сладкото, понеже и и тси хапваш. Wink
Забелязала съм, че като ям сладко, ми се вдига пулса.
Имай го предвид.
Аз и затова вече се ограничавам! Peace

# 108
Днес ме тормозят екстрасистоли. Дано не са предвестник на някое пристъпче. Свикнах да ми е почти комфортно през повечето време и сега ме хваща яд, че ми объркват плановете. Вие как сте в това променящо се време? Тук е 20- Тина градуса, но се готви да вали и сигурно за това ремонтираната ми ел система реагира.

# 109
А спала ли си достатъчно, Танче?

Мен ЛЛ ме ядоса страшно много, бясна съм! #Cussing out
Скрит текст:
Искам да ми даде направление за невролог, защото болките в кръста и крака, във врата също, не ми минават. От физиотерапията даже се влоших, не да се подобря.
Защо ми било? Какво щял да ми направи невролога? Да съм ходела да ми бие инжекции дипрофос (кортикостероид).
Обяснявам, че сега съм в болничен, искам да си продължа лечението и най-вече да имам диагноза, защото освен едни шипове, друго нямам документирано, а шиповете не са от един ден, и преди съм ги имала, но не съм имала такива болки.
Казвам ѝ, че холтерът също ми излезе лош и болките имат връзка с това, отделно че и с новооткрития диабет съвсем се побърках от диагнози. Crazy Crazy Crazy
Какъв диабет било това? Нищо! Трябвало да имам КЗ над 7 на гладно! ooooh!
Да съм се успокояла, нещо да ми изпишела за нерви! #Cussing out, деанксит или атаракс, добре щяло да ми подейства! #2gunfire #2gunfire
Много рядко ползвам последния емотикон, но наистина побеснях!
Аз отивам с конкретен проблем, тя ме иакара едва ли не истеричка, хипохондричка и не знам каква???
И на всичкото отгоре съм искала много направления, а аз ходя навсякъде с картата от доп.здравно осигуряване, защото с нея нищо не плащам.
Накарах я да отвори компютъра и да ми каже за какво съм искала направления?

За кардиолог - април, за Токуда
За УНГ - март, ходих при конкретен лекар и не ми вършеше работа картата
Гинеколог - правиха ми хистероскопия и ми трябваше за приемане в болница
Ендо - сега за прословутите изследвания на КЗ.

4 направления! Naughty
А хората не били взели и по едно?

Не знам, обаче такива лекари не трябва да ги има!
А е пенсионерка, на всичкото отгоре!
Казах ѝ, че аз психотропни лекарства няма да пия, но има хора, неосведомени, които ще ѝ се хванат на приказките!

# 110
И аз тези дни имам туптене не знам дали е от времето, апарата за кръвно не показва аномалии правих и ЕКГ - също няма аномалии, остава да са екстрасистули.

# 111
След като ви се оплаках, глътнах половин лексотан и тръгнах да направя ЕКГ , но не минах и половината път и усетих , че сърцето влезе в норма. Отказах се, в края на годината ще сложа холтер и ще се обадя на децата добре да ме изнервят , ако има нещо да се види.
Девичка , само ядрено магнитен резонанс ще покаже със сигурност какво ти е, съдейки от моя опит. Обикновено неврологът ни изпраща . Смени си джипито . Май не за първи път е неотзивчива.

# 112
Знам, Танче, и аз това ѝ говоря. Че от рентген не се вижда всичко.
Ще я сменя, ами те и другите не са по-различни.  Crazy

# 113
  • в джунглата
Нашия ЛЛ от нищо не разбира , но пък направления почти не отказва. За година сигурно по 4-5 взимам и отделно дава за изследвания. Но медицински съвет и то адекватен, досега не съм получила от нея. 

Таня не е ли  по добре да сложиш холтер  като почувстваш нещо, за да се запише. Обикновено като ни сложат холтер сърцето точно тогава си кротува /поне при мен/ и холтера чудесен пък ние с оплаквания   Simple Smile Знам че януари ще ходиш на преглед, но пък в крайна сметка ще има какво да показваш на доктора, било то няколко холтера или ЕКГта. Да има какво да си чете човека, да не му е скучно следпразнично Mr. Green

Дева и аз маи ще ходя на невролог но за сега изчаквам, боли ме от 3-4 дена лявата ръка и лявато рамо. Но пък си продължавам  още с кашлицата и пак съм по лекари, та вече ме е срам да ходя и с други оплаквания /ръце и крака/.

Аз сърдечно нищо по различно от преди процедурата не чувствам, така че сигурно съм добре. Само слабините и долната част на корема още са много сини и доста опъват и болят. Но това въобще не е проблем ще трая докато шофирам  и вървя, все ще мине.

# 114
Дънди, добре ще си! Hug
Синьото на мен ми мина след 1 месец. Sunglasses

# 115
ДеВа, моето джипи е Д-р Коралиева и е много отзивчив човек и винаги ти влиза в положение Simple Smile Пак е в тази болница "Св. Георги", където ходиш за холтера  Wink Та ако решиш да сменяш джипито ти препоръчвам моето  Peace

# 116
Много ти благодаря, Жорко! bouquet
Изобщо тази поликлиника има много добри специалисти и като хора добри и внимателни. Peace
Нашите са едни изкукали бабки... ooooh!
Всички в детското отделение са пенсионерки.
Обаче ние се записахме покрай детето там и досега.

# 117
Дева, честита годишнина  Hug мноооого здраве и никакви оплаквания повече да нямаш!
Дънди, как се справи с кашлицата по време на процедурата?не пречеше ли, то на моменти казват не дишай....
Не съм наясно с термините, за това искам да попитам, какво усещате когато имате екстрасистули, какво е това?  Blush аз имам едни прескачания понякога, претупква, това ли е или нещо друго?

# 118
Това е, Пепче.
Прескачания, притупквания.
Важното е пристъпи да няма! Peace

Благодаря за пожеланията, да ти се връщат! Heart Eyes

Калейче, напълни ми душата и сърцето с тези снимки! Two Hearts

# 119
  • в джунглата
Калеа ни стопли душичките, с нейните снимки и най- вече щастието което лъха от тях.  Grinning

pepka за мои голям късмет аз бях поспряла няколко дена преди това с кашлицата. Но още от следващия ден пак се почна. На самата процедура/ близо 4ч / и вечерта след нея нито един път не ми се прикашля.  Може пък и да е  от урбазона които ми биха преди това, защото не ми правиха тестуване за алергия към медикаменти. Би ли споделила как си процедирала с контролния преглед след месец.

Общи условия

Активация на акаунт