Аблация на сърцето - 7

• 88 183
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Дънди, всичко е наред, не съжалявай! Беше правилно решение, ще се убедиш сама. Пулсът ще падне със сигурност . На мене многократно ми обясняваха, че 6 месеца сърцето се възстановява от манипулацията. Това не означава, че ще си зле 6 месеца . Радвай се, че е минало . У дома ще се почустваш по-добре . Хайде, усмихни се, човече!

# 91
  • Пловдив
Дънди, радвам се, че процедурата е минала успешно .  Hug  Относно пулса ,може би ще повторя някой ,но след спиране на Б.Б.  пулса скача задължително . Като сложим и процедурата с това бърникане в сърцето,  си е абсолютно нормално да имаш учестен пулс, дори и екстрасистули . Аз също съм като Дева и Жорко с учестен пулс и ако не е бета блокера е над 100 гаранция.  

# 92
  • в джунглата
Златни сте всички  Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet

# 93
Дънди,не плачи.....всичко ще е наред....сигурна съм че аблацията е за добро.след всяка процедура е нормално човек да чувства неразположение,а и все пак сърце е вълнува се.прегръщам те много силно, пиши ни как се чувстваш

# 94
Добро утро!

Как спа, Дънди?

# 95
  • в джунглата
Имам напредък днес въобще не съм плакала  Simple Smile 
Единственото което усещам в момента, а и от вчера са много усилени пулсаций на аортата в корема и много усилена перисталтика на червата. Направо ще ми хвръкне корема чак не съм спала снощи. Ако ги нямаше тези усещания щях да се чувствам перфектно , но и мойто слънце ще изгрее скоро  Wink
Благодаря на всички за окуражителните думи  Hug наистина имаше ефект

# 96
Няма ли да те изпишат вече? Wink
Ти си много чувствителна, Дънди, сигурно затова имаш такива усещания.

# 97
Дънди, миличка успокой се вече, всичко ще е наред Hug ксто се наспиш в твоето си легло ще се успокоиш. Моя пулс също е учестен 95 беше днес, но не се чувствам зле, а вече мина година, може би наистина е от притеснението 

# 98
Дънди, перисталтиката ясно, ама как усещаш аортата? Пак ще кажа, че не съм на ти с анатомията. Но това, че си спокойна си е предпоставка за бързо възстановяване.

# 99
И аз не разбрах коя е тази аорта в корема? Crazy

# 100
  • в джунглата
 Вече съм в къщи, пулса поспадна  Simple Smile определено съм по добре. Вчера многоооо  се бях сдухала Embarassed
А да ви обясня за аортата минаваща през корема - Усещаш си ударите на сърцето в корема, сякаш ти е паднало там. Виждаш го как пулсира, като си сложиш ръката там направо си отчиташ пулса. Усещането определено е гадно. Явно не се случва често защото и докторката се очуди че организма  така е реагирал. Според нея няма връзка с аблацията.

# 101
Всичко ще е наред, Дънди! Hug
Просто си по-притеснителна.

# 102
Дънди, имаш нужда от нещо успокоително .  При теб напрежението изби сега , мисля че повечето от нас потрепервахме преди аблацията . Пожелавам ти много спокойна нощ !

# 103
Добро утро! Hug

Да ви почерпя по случай една година от моята аблация!

Скрит текст:

Бъдете здрави и се радвайте на живота! Heart Eyes Hug

# 104
  • София
Цяла година ли мина вече,Дева?!Радвам се че те познавам и ти желая да забравяш за всякакви лекари и болести.Бъди здрава и много щастлива! Hug

Общи условия

Активация на акаунт