Аблация на сърцето - 7

• 88 182
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • в джунглата
Мина вече, малко неочаквано но доктора ме взе днес. Преди 30мин ме изкараха и сега лежа с торбите. МНОГО измъчих докторите, а и аз се поизмъчих. Близо 3ч беше, но поне 1 час ми търсиха вени. Общо взето при мен беше всичко много странно. Високия ми пулс не е от ВПВ то,  от два дена откакто спрях бб и по време на манипулацията беше много висок-150 . Много е вероятно да продължа с ББ.
Много благодаря за професиолизма на доктор Протич, доктор Стоянов и м.с Протич. Сега  остава да се надявам да се подобрят нещата при мен, времето ще покаже.

# 76
Ами браво! bouquet
Важното е, че е минало.
Сега си почивай, пък за другото - лекарите ще кажат! Hug

А ВПВ-то потвърди ли се?

# 77
  • в джунглата
Мисля че се потвърди

# 78
Утре ще разказваш по-подробно! Hug

# 79
  • София
Браво,Дънди!Бързо възстановяване! Hug

# 80
Да се възстановяваш бързо, Дънди  bouquet

# 81
Дънди, радвам се, че всичко при теб е минало, възстановявай се бързо и дано забравиш вече за лекарствата Hug

# 82
Как си, Дънди? Hug

# 83
  • в джунглата
Ами честно казано и аз не знам как съм. Допълнителната проводна връзка от ВВТ-то от новите кардиограми се вижда че е прекъсната. Това добре,  но пулса си ми е висок около 100 а съм с Бб. Не се знае каква е причината да съм по принцип с по висок пулс, но това много ме сдухва в момента и само плача. А иначе физически нищо не ме боли.

Последна редакция: сб, 21 ное 2015, 11:34 от дънди

# 84
Дънди, а възможно ли е пулса да е ускорен от притеснение и да не спада, защото плачеш?  Rolling Eyes  Hug

# 85
моя пулс след аблациата също беше учестен не помня колко беше но си спомням, че здраво ме тресеше, мисля че обяснението на докторите беше - това е нормално и е в резултат от манипулацията 

# 86
Дънди, не плачи, моля те! Hug Hug Hug
Така само си вредиш. Sad
И на мен ми беше висок пулса, доста време след аблацията. Почти година вече, а ето, на последния холтер пак е 92. Но аз не пия ББ.
След влизане в сърцето, стимулация и изгаряне и съвсем нормално да имаш висок пулс, също и екстрасистоли. Не се отчайвай, защото не си помагаш така.

# 87
  • в джунглата
Успокоително е да знам че и при други след манипулацията е бил висок, макар че при мен беше от 2 дни преди това, от като спрях лекарствата,  макар че бях на минимална доза. Толкова съм се отчаяла че чак се чудя за какъв дявол ми трябваше да правя разни аблации от които даже незнам дали ще има полза. По принцип съм много кльощава и сърцето ми е по малко и честно казано и аблацията си беше трудна и доста се  поизмъчих. Незнам дали това ме е сдухало или съм имала някакви супер очаквания за резултат, но определено ме е обхванала някаква депресия и не мога да се успокоя. Утре ме изписват и дано вкъщи да е по добре.

# 88
Дънди не се притеснявай  Hug Важното е, че всичко е минало и от сега нататък ще се подобряваш  Naughty На мен също пулсът ми е висок и си мислех, че след аблацията ще се нормализира, но не. При мен е наследствено явно, защото баща ми е с висок пулс. Ако в твоето семейство има някой с такъв пулс е, значи е ясно от къде и при теб е така, не се притеснявай ни най малко  Hug

# 89
И аз съм като Жорко, от дете съм с висок пулс.
Дънди, а лекарите не ти ли казаха, че след процедурата е нормално да имаш дискомфорт?
Логично е сърцето да е травмирано и превъзбудено, малко ли ток ти пускаха? Crazy
За кльощавост - и Калея , и аз сме слаби, не е проблем това.
Не очаквай веднага всичко да е ОК.
Изобщо не е реалистично това.

Общи условия

Активация на акаунт