Аблация на сърцето - 7

• 88 190
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Дънди, направих кардиограма и му я пратих по ваибър. Звънях му два пъти защото бях с пулс110, успокои ме, че е нормално и това ми беше контролния преглед. После всичко беше наред, хареса кардиограмата и това е. Аааа и холтер правих който изпратих по мейл.

# 121
Идвам да ви се оплача. Пак съм качила антителата Sad . Изцяло и само моя е вината с това ядене на глутен. Хем си знам, хем пак...
Девичка, радвам се да те "видя" и в другата тема. Следя я постоянно, защото момичетата са като енциклопедии, страхотни са!

# 122
Голдънче, другата тема ми е много полезна! bouquet
И аз я следя редовно.

Стягай се и го спирай този глутен, че съм ти пожелала нещо! Heart Eyes Hug

Пепче, да разбирам ли, че не си ходила на преглед, а само дистанционно? Wink

Къде се изгуби Лейди? Rolling Eyes

# 123
  • София - Бургас
Привет, муцунки Hug
Първо бих искала ви кажа, че съм ви чела дори от Малдивите Laughing
Благодаря на Танчето за поздравчето за рождения ми ден в темата и на Девичка за поздравчето във фейсчето... Hug
Дънди, браво на теб за смелостта и не се колобей и за миг за успеха на аблацията... Hug Каквото и да са се оправдавали - малко сърце и куп глупости, които явно им е редовен репертоар, защото и на мен ми дрънкаха същите глупости, не се притеснявай...след като в епикризата пише успешно прекъсната връзка - значи е така... PeaceАз вярвам в това и не се съмнявам  Hug Благодаря ти, че си разгледала снимките и ти харесват... Heart Eyes
Голденче не се ядойсвай за антителата - пак ще ги смъкнеш...ние поне знаем как, най - важното е че имаме информация и воля, за да го правим...Иначе изкушенията са навсякъде и за мен е нечовешки и невъзможно да не се изкушиш в даден момент Crossing Arms Не знам каква воля и инат трябва да има човек, за да не посегне след известнво време по изключение при това да си хапне от нещо вкусно и любимо... Blush По този въпрос и аз да се "оплача" от себе си...4 месеца не бях яла глутен, за това пък на почивката наваксах Laughing 7 дни се разбих - какво ли не ядох, както има един виц: Зърнена диета LaughingКой знае какви щети съм си нанесла и аз с антителата, но сега вече 3 - ти ден отново се въздържам  исъм твърдо решена да си продължа безглутеновия режим... Peace
Ще изследвам антитела след 2-3 месеца, за да видя ефек...в момента въобще не знам какво се случва и има ли ефект или не, но ще почакам още малко преди да пусна поредните изследвания... Blush
А снощи имахме гости, пих чашка розе, като си легнах - късно вечерта имах зачестен пулс за около 5 мин. но го отдавам на Хашимотото, разваленият ми режим и яденето на глутен в продължение на 7 дни, плюс алкохола  ooooh! Грам не се съмнявам в здравостта на сърцето, по скоро моментен дискомфорт от изтощение, преумора и нарушен режим Crossing Arms
Хубави емоции момичета и момчета, позитивно мислене и слънчеце в сърчицата Heart Eyes
Пожелавам на всички ви да посещавата райските кътчета на земята, дай Боже в най - скоро време и със здраве!!! Heart Eyes
П.С Танче, нямам търпение твоите младоженци да тръгнат на път... Heart EyesТака се вълнувам сега за тях, оххх много ще им хараса, наистина е райско...Чакам дадата им заедно с тях, което ми носи приятни спомени и замечтани емоции...Благодаря ти за допълнителните хубави моменти... bouquet

# 124
Калейче, добре завърнала се! Heart Eyes Hug

# 125
Девичка, точно така, минах контролен, дистанционен преглед  Wink

# 126
Леле, не предполагах, че може и така! Crazy

# 127
Не помня кой ме попита преди няколко страници спала ли съм , за да ми се раздумка сърцето, но му благодаря. Дадох си сметка, че не си доспивам и тогава реагира . По този повод ме изгониха от къщи ( събра се кочкомпания за риболов ) и съм отново във форма на безкрайни разходки в празничния Солун .
Калейче, на мен ми липсваха емоционалните ти изказвания . Кефя се на способността ти да се радваш на живота .
Задочните прегледи ми харесват . Може би док е по-спокоен, когато си разглежда ЕКГ без тълпата  да му виси пред кабинета .
Хубав ден на всички ! Ще ви чета във вторник, защото съм на бракониерски нет.

# 128
Танче, аз те питах за недоспиването, защото от опит знам, че вреди. Tired

Калейче, и аз да кажа, че много се радвам на прекрасното ти семейство! Heart Eyes
Такава любов има между вас! loveuuu Two Hearts newsm51

За задочните прегледи - аз лично предпочитам истински, въпреки, че и на тях се случва да те претупат и да се ядосваш за разкарването и изгубеното време.

# 129
Как сте, дечица? Дънди, как се държи малкото сърчице?

# 130
  • в джунглата
Как сте, дечица? Дънди, как се държи малкото сърчице?

То е добре, като е с бетаблокерче (около 80-85)  Mr. Green иначе си е висок пулса. Явно няма да се размина с пиенето на ББ, поне засега. 
Покрай моите глупости с кащлицата и други симптоми де, опрях и до гастроентеролог /гастроезофагален рефлукс и още нещо /. И от там лекарства и не му се вижда края, омръзна ми  #Cussing out. За два месеца се уморих физически, психически и финансово да ходя по лекари и да спонсорирам аптеките. 

То май не съм само аз де, Дева какво стана с  теб?
Ами Таня и ти не казваш как си, давай отчет бързо!

Надявам се всички са добре и ги е хванало предколедното настроение и затова не пишат  Simple Smile

# 131
Здравейте и от мен,Дънди видях че си го загазила с гастр.рефлукс...и аз съм така втори ден.през ноща е най - ужасно...такива киселини а за прескачанията на сърцето и пулса да не говорим...какво пиеш ,аз не съм ходила на лекар но пих ланзул..

# 132
  • в джунглата
   djuni  пия ацилестол и зирид, аз нямам киселини, имам парене в основата на гърлото и по хранопровода, много секрети /явно нещо се връща от стомаха/ и кашлица. Вече втори ден съм с тези лекарства и никакво подобрение.

# 133
Аз съм много "заета", Дънди. Правя резервации за празниците , координирам желания и възможности , затова и  съм добре. На 9-ти опасвам жиците за холтер. Ще спра Ритмонорма , за да се ориентира док какво точно е останало от моите оттечки , тогава ще се оплаквам.
Дънди, мисля че е рано да спираш ББ . Някъде към третия месец се случват хубавите работи.
Да споделя опита си на стар язваджия- изпитаният Ранитидин е най-подходящ за стомашните ви болежки . Скъпите нови препарати не действат като него . От 20- годишна съм с дупки в стомаха , единствено той се преборва с болката и то десетина минути след прием на една таблетка.(Впрочем откакто качих килограмите стомах не ме боли, един господ знае как се случи това ).

# 134
  • София - Бургас
Танче Заблазявам ти за заетостта Hug
Моята половинка е опериран от язва ~спукана язва  перитонит~ Sad и за жалост много често е с киселини и той същто като теб пие само Ранитидин - това е хапчето, което безотказно му помага и действа. Опитвал е какво ли не през годините, но само Ритмонорм тачи и най - добре и бързо му действа Peace

Аз преоткривам за себе си лечение в билките, като прием за хранителна добавка...Пия селен 200 мг от 3 месеца, днес поръчах нова доза, достатъчна за още 4 м. Приемам магнезии, също от 200 мг, а днес също така поръчах и Вечерна иглика, достатъчна за 4 м. Crazy, Crazy но много хубави ползи в тези добавки, куп полезни вещества и предпазни влияния... Flutter Дори съм хвърлила око на една maca - вид ряпа, която също е много полезна... Laughing
Не знам докъде ще го докарам, май - май подвижна аптека ще стана... Crazy ~аптека, ама поне билкова~ LaughingНо вярвам, че все полза ще има Praynig
Само се чудя този магнезии до кога да го пия newsm78
Дева, ти си спец по магнезия, моят е за 4 м. мисля да го спра за почивка, а на негово място да вмъкна вечерната иглика... newsm78Дай съвет или да продължа с магнезия... Thinking
~честно казано от магнезият чувствено нищо не усеа - нито негатив, нито позитив, т.е. полза вярвам има, но искам да кажа външно и видимо не я усещам~ Blush

Общи условия

Активация на акаунт