Аблация на сърцето - 7

• 88 192
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Калейче, аз магнезия не го пия, а се мажа, но мисля, че няма проблем да се приема постоянно.

Дънди, по-добре съм, кръста ме отпусна, обаче врата си ми е схванат.

Бях на родителска среща и съм много изморена. Tired
А и от вчера съм на работа, но за малко, трябва да се приключат нещата и живот и здраве след НГ ще търся активно.

# 136
АЗ пия магнезий с калций, вефнага усещам разликата, до три дни спират да ми се схващат краката.  Но някой ми каза, че се пълнее от добавките и започнах да го пропускам, то верно, че си пълнея и без него, ама като си втълпих....

# 137
Ох, Пепка! 😆

# 138
  • в джунглата
Мъжът ми в момента е на диета и потренирва и пие магнезий, калций и д3. Така че едва ли се дебелее.  Като бях бремеена 8 месеца бях на големи дози магнезий,  и пак не надебелях. Така че споко, пак ще сте финни мадами.

# 139
  • София - Бургас
Аз също пия магнезии от 3 м. ежедневно, като дозата ми е 200 мг. на ден!
За жалост обаче не усещам никаква полза:)( вероятно действа, но видимо и осезаемо за мен - нищо:( )!
 + пия и селен по 200 мг. на ден!!!:) (и съм много стриктна)Simple Smile
За щастие Не съм и напълнала:)

Последна редакция: вт, 08 дек 2015, 21:43 от kaleia

# 140
Помоооощ! Пожелайте ми нещо лошо. С холтера съм, не спах снощи, преядох на обяд, данъчните ме вбесиха,натоварих се и физически, а приятелчето отляво си тупа нормално . По всичко личи, че утре пак няма да разбера какъв вид аритмия ме тресва периодично .

# 141
Не си единичен случай Таня и при мен е така - 4 холтера съм сложил до сега и освен екстрасистулите другото всичко е наред или сме спокойни когато сме с холтер или наистина сме излкувани от аритмиите  #Crazy  newsm78

# 142
Познат хирург - млад човек , след инфаркт, ми сподели, че е свикнал с екстрасистолията, спортува много и много работи . Сигурно е време да загърбим проблема и наистина да спрем да го мислим . А и много се надявам, Стояне, да си прав с второто предположение.

# 143
  • в джунглата
О, това с "хубавите"холтерите винаги е така. Вече се замислям за тези които са за 2 дена или пък за 7, но пък с тези жици толкова време е убийствено.  
Екстрасистолите май на всички са ни проблем,  забелязвам че странно но мойте се увеличават правопропорционално на отминаващите дни от аблацията. Как мислите има ли значение контролния холтер дали е направен 25 дена от аблацията или е хубаво да е минал поне месец?  С тези празници всички са отпускари и на контролен ще ходя 45 дена след аблацията.

# 144
Танче, какво по-хубаво от това, че сърцето ти е здраво! Heart Eyes Hug

Младежи и девойки, почерпете се за мое здраве, поскъпвам днес! Laughing

Дънди, много е рано след 25 дни.
Иди след празниците. Peace

# 145
  • София - Бургас
Devichka lubima,
Happy Birthday, бъди здравичка:*

# 146
  • Пловдив
Здравейте приятели. Дева честит празник ,желая ти много здраве от сърце и да бъдеш винаги една от нас в форума. bouquet  Таня , едва ли ще успееш да предизивикаш сърцето но и не ти го пожелавам , надявам се холтера да е добър и да се успокоиш след него.  Дънди , мисля че е нормално да имаш екстрасистули ,съдя по мене след ефи също ги имах ,  много странни притупвания особено като легнех вечер.  Искам да споделя също за магнезия , аз го пих 3 месеца и преди седмица реших да го спра. Не мога да усетя особен ефект от него освен,  че систулите не ги усещам толкова неприятни както бяха или сърцето си прескача а аз почти нищо не усещам .

# 147
Девичка, честит рожден ден, бъди много здрава!
Танче,отивала съм с високо кръвно на лекар и докато чакам пред кабинета всичко се нормализира, и с холтера е така, колкото пъти съм го слагала никога не е засичал нещо нередно, всичко е ок, а аз не се чувствам така, но не мога да го докажа, закона на Мърфи.

# 148
  • в джунглата
Честит рожден ден Дева! Много здраве, късмет и само хубави емоции занапред.  newsm59 newsm51

# 149
Честит празник на патерица, Девичка! Бъди много здрава, много щастлива и много обичана!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт