Аблация на сърцето - 7

• 88 397
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Аз съм един " лъжльо" , Девичка. Извинявай , спешни въпроси за решаване.

# 151
Много ви благодаря за хубавите пожелания! Heart Eyes bouquet
Обичам ви!  Two Hearts Heart Eyes

Танче, не се притеснявай, случва се! Hug

# 152
  • София
Честито и от мен,Дева!Да си здрава,усмихната и чаровна както си сега! bouquet

# 153
Девичка, честит рожден ден и от мен малко на патерици  Whistling newsm59 Да си жива и здрава и много щастлива, и по най-бързият начин  да си намериш нова хубава работа  Hug Аз сега нямам много време да влизам тук, но гледам в малкото свободно време да ви преглеждам  Hug Бъдете живи и здрави  bouquet

# 154
Благодаря, Вега, Жорко! newsm51

# 155
2 часа през нощта е хубаво време за добри новини. Нито една екстрасистола за 24 часа.  Не ми повярваха , че предишната кардиограма е моя. Докторът се чудеше какво да ми разпечата . И преди го обсъждахме, давайте да си монтираме по един холтер , ще сме в отлично здраве .
Лека нощ!

# 156
Браво, Танче! Поздравления! bouquet

# 157
  • в джунглата
За такива хубави новини времето е без значение  bouquet

Последна редакция: сб, 12 дек 2015, 11:38 от дънди

# 158
  • София
Браво,Таня!Мисълта че имаш холтер гони екстрасистолите!Ех,колко е важна психичната настройка Simple Smile

# 159
Благодаря, момичета! Разбира се сега след коледния бал , недостатъчния сън и  близо 400 км път, апарата полудя и индикаторът за аритмия ми намига закачливо . Взех лексотан и още една таблетка ритмонорм . Няма да се разделям с тях, очевидно . Ама както каза кардиолога, от аритмия не се умира, колкото и да е неприятна.

# 160
Браво Танче ! Много се радвам за теб  Hug Само такива хубави новини да чуваме в нашата тема  Naughty

# 161
  • София - Бургас
Танче,
не само пред доктора и по време на кардиограмите, холтерите и т.н...По всяко време, ежедневно, ежеминутно и ежесекундно да си с нито едно екстрасистола Heart Eyes
Винаги в ритъм, здрава, бодра, усмихната и пътуваща Hug

# 162
Благодаря Жорко и Калейче! Вие как сте ?  Предколедно сигурно сте натоварени , пазете се!

# 163
Голдънче, и тук да ти честитя рожденния ден! Heart Eyes

Да си здравичка, много обичана и специална, с много късмет и скоро да се обзаведеш с лентичка като preggo!

smile3510 bdbaloni newsm59 newsm18  baloni

# 164
  • София - Бургас
Честит празник на Голденчето, на патеричка Heart Eyes

Бих искала да ви споделя, че петък вечер бях на фирмен купон ~в заведение, къде се пуши Cry~ Много отдавна не бях влизала на такова място, с години... наистина, нямам дори ясен спомен кога за последно беше това. Обикновено избягвам такива места и дори лек цигарен дим да усетя и страня или не влизам в такива заведения...Понеже явно беше частно парти и за жалост позволиха да се пуши... Shocked Беше ужасно, смард, а по едно време се вихреха такиви димни завеси, едва дишах, така се напуших здраво ooooh! Беше отвратително, знаех си, че това ще ми се отрази на сърцето и на следващия ден ще ме боли най - малко глава... Blush
Глава не ме боля, но през целия ден усещах дискомфорт в областта на сърцето...Убедена съм, че това е 100% от цигарения дим който дишах нон стоп часове наред...Как исках да си тръгна от това парти, само заради цигарите, за жалост бе извън града и с организиран транспорт и буквално бях заклещена там... SadБеше ужасно, когато се прибрах естествено се чувствах като пепелник, с извинение сутиенът ми мирешише на цигри Blush
Мили хора, не Ви казвам какво да правите, не съм човек, който дава наклон на другия...Не казвам - не пушете - това е вътрешно усещане. Но със сигурност  и убеденост ще кажа така: Ако тези, които пушат откажат цигарите и избягват задимени места - ще се почивстват много добре. Особенохара със сърдечни проблеми, вярвам че веднага ще се отрази на сърцето и то  и вие ще започнете да се чувствате по - добре:~
Извинете ме Heart Eyes, но с най - добри намерения и пожелания Hug
Весело посрещане на Коледните празници, със здраве Heart Eyes и по възможност дишайте чист въздух Heart Eyes

Обичам ви Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт