Аблация на сърцето - 7

• 88 819
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Здравей, Калея.и аз пиех малтофер, но след като го спрях пак ми падна хемоглобина. Хормоните (FT3, FT4, TSH) са ми в нормата. Не ядеш месо? На мен ми казваха да ям много месо, дробчета и спанак.

# 601
  • София - Бургас
Глория, привет! PeaceМного хубава новина за хорманите, но Тат и Мат също са важни - тях изследва ли?
Моята анемия е желязодефицитна, именно поради факта, че Не ям месо Embarassed и това ми го казаха на 100% още в болницата, а месо не ям по личен избор вече от 4 години Peace но има и много други продукти в които се съдържа желязо Peace
Опитай с витамими, аз вече около 1 година приемам по 1 витамиче на ден и се чувствам много добре Peace

# 602
Тат и Мат не съм, защото никой не ми е казвал да ги изследвам. Аз реших, че са ти казали да не ядеш месо. Моята е също желязодефицитна. Като изляза от тук ще ходя на лекар и ще видим какво ще стане. Ти как пи малтофера. На мен ми казаха три пъти на ден с яденето го дъвча. Не ми поднасяше много, но какво да се прави. В началото ми предписаха някакви за бременни, но ме се сещам как се казваха. После пих и едни ампули, които смесвах с безалкохолно. Нищо не помогна и се отказах. Рядко припадам, но много се изморявам.
Много ти благодаря за бързия отговор Simple Smile. Какви витамини пиеш? Били ли са ти инжекции? Аз се дърпам от тях... и аз не знам защо.

# 603
  • София - Бургас
Всъщност по рецепта ми предписаха Малтофер, но в аптеката ми препоръчака Феро фолгама  и се доверих на фармацевтът, защото ме убеди, че билпо - добър и съдържа и фолиева киселина. Взех него - изпих 1 опакавка по 1 капсула на ден, по памет Peace. След това спрях, 6 м. по - късно отново ми беше на ниската граница желязото, но реших да започна витамини и 1 год. по - късно скора изследвах  и в нормите ми е желязото. Просто като купувам витамини, задължително чета да съдържат и желязо, защото има такива, които нямат и така... Peace
А Тат и Мат - ас антитела, които говорятдали има започнал антоимунен процес в организма. Моите хормони бяха в норма, но антителата  бяха високи, което не беше добре, защото те атакуват ЩЗ и правят и други поразии  Embarassed, за жалост те се влияят само от отказ на глутен, което е здравословно, но много трудно изпълнимо Crossing Arms
Добре е да изследваш и Тат и Мат - важно е! Peace

Инжекции - НЕ Naughty
Витамините са най - изгодни като цена тук:

http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Alive-Daily-Energy-60-Tablets/24295

http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Alive-Max6-Daily-Multi-Vitamin … -90-Veg-Caps/1867

По аптеките при нас са много по - скъпи, дори ако решиш да поръчваш при първа поръчка ще ти дам код, който ще ти даде 5 долара отстъпка от цената Peace

# 604
Супер, много ти благодаря. Ще видим какво ще стане и ще пиша. Една ендокриноложка от Варна ми каза да се изследвам за диабет, симптомите били същите, но аз от години съм 45кг и не мърдам колкото и да ям. Ти правила ли си ги (взимат ти кръв, пиеш глюкоза и после през час три пъти ти взимат кръв)?
Ох сложиха ми холтер и ме пуснаха на въздух най-накрая (това беше преди 45мин) и сега дойдоха и започнаха да разпитват някакви неща. Явно е станало нещо, но не ми казаха...

# 605
  • София - Бургас
Пази Боже, само това не съм изследвала още и нямам намерение Laughing baby_neutral
Иначе и аз съм като теб - 46 кг съм Heart Eyes, но аз както казах - не ям много неща, вероятно заради това, а и не само - винаги съм била много слаба, може и ген и структура да е Heart Eyesв Но аз така се чувствам добре, което е по - важното и не желая да напълнявам, много ми добре, лекичко и дрешките да ми стоят добре Blush Hug

Не се филмирай предварително - няма какво да е станало, холтерът просто отчита пулса - нищо повече от това не могат а видят Peace
Успех, всичко ще е наред, не се притеснявай, а и каквото и да е - за по - добро е! Вярвай, всичко се случва за по -добро и по - добър начин на живот! Heart Eyes bouquet

# 606
Калея, много ти благодаря за информацията. Като изляза от тук ще се захвана по-сериозно. Най-важното е да се чувстваш добре, да. Знам, че е за добро, но настана някаква паника. В единия момент ме пуснаха да излизам даже, а 5мин по-късно дойдоха да ме вземат с количка за още един холтер (единия записва, а с другия ме следят в реално време) забраниха ми да излизам и нищо не ми казаха.

# 607
  • Стара Загора
Добро утро Глория,всичко наред ли е?

# 608
Добро утро Simple Smile. Всичко е наред. Назначиха ми преглед при хематолог, в 12 свалят холтерите и в 13 ме изписват. Кракът не ме боли, малко е изтръпнал, но сигурно аз от скука психясвам. Лек ден и не го мисли толкова, всичко ще е наред.

# 609
Привет и от мен! Hug

Глория, радвам се, че си добре!
Само единия крак ли ти боцкаха?
На мен и двата.

Обаче на мен не са ми казали след аблацията да пия само вода. newsm78
Качиха ме в стаята точно по обяд, след малко сервираха обяда и ми разрешиха да си хапвам, полегнала. Laughing
Иначе и аз си бях с чорапките в операционната, хладничко беше.
Даже сестрите ме завиха и с тази хавлия, тяхната, която ти дават като се съблечеш.
Успокоително нито са ми дали, нито съм имала нужда.

Нелинка, не е страшно, от зъболекар е по-безобидно.

# 610
Дева, само единия крак, да. А за хапването не знам, на мен също ми донесоха ядене, но казаха да изчакам малко. Добре, че не ядох и не пих много, че последния час едвам го изкарах без тоалетна. Може би затова, нямам представа. Мен също ме завиха, но пак си ми беше хладно на краката.
Махнаха единия холтер, остава този, с който ме следят и в 13 трябва да ме изпишат.
Дева, знаеш ли само за ЕФИ колко болничен дават?
Лек ден от мен Simple Smile

# 611
  • Стара Загора
Ох,нов проблем цикала ми избърза с няколко дни и точно тогава пак ще ми дойде.Чуда се дали може да  пия оргаметрил да го изсместя с няколко дни.Но не знам дали няма да попрече това лекарство по време на аблацията.

# 612
Аз бих звъннала да поискам да преместят аблацията.

# 613
Дават 5 дни от болницата, за аблация, може би и за ЕФИ.
Всъщност май бяха 10, аз ползвах само 2.

# 614
5 дни??? На мен ми дадоха 13 (3 дни болнично лечение и 10 дни домашно лечение). С окончателна диагноза РПН, Пристъпна теснокомплексна тахикардия, състояние след синкоп.
Хемоглобин- 94,6 и желязо 3,4.
Някой да знае какво означава "на кардиологичен колегиум пациентката беше обсъдена като подходяща за амбулаторен контрол на симптоматика и беше изключена сърдечно съдова генеза на синкопите."?
Предписаха ми тотема.
Иначе в 16:30 успях да изляза от болницата.

Общи условия

Активация на акаунт