Аблация на сърцето - 7

• 88 804
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Стара Загора
Днес вече съм на работа,чувствам се страхотно.На който му престои аблация въобще да не се страхува,всичко минава и най-важното е безболезнено и  после се чувстваш като нов човек.Милото ми сърчице дори не го усещам и от време на време си търся пулса.Просто е невероятно да не усещаш прескачания и страх, дали няма да получиш пак сърцебиене.Усмивката  ми се завърна на лицето и без страх съм готова да тръгна навсякъде.Хубав ден и много усмивки на всички.

# 646
Браво, Нели! И аз бързо се върнах на работа. Да си все така усмихната и щастлива! Hug

# 647
  • Стара Загора
Благодаря,Дева

# 648
  • Switzerland
nelinka_stz, браво  Heart Eyes
Моята е за утре Simple Smile Да видим ще намерят ли връзки или не и изобщо как и  какво ще се случи . Ей тва не му харесвам тук, докторите ми обясниха  самата процедура, помолиха да не пия бетблокера днес и утре преди манипулацията, а ако не мога и двата дни  то поне утре . Аз естествено никакъв шанс за днес без лекарство, просто лудото ми сърце туптеше все едно иска да излети  #Cussing out
Утре сутрин ставам в 6,30, душ, малко кафе и в 7,30 изчезвам, в 8 ме приемат в болницата и ако всичко е наред вечерта съм си в къщи  Simple Smile Леко ме изнервя неизвестното, къде точно, кога и как, но  ще го преживея Simple Smile
Хубава вечер от мен мили хора  Heart Eyes

# 649
Мила, не се притеснявай. Не знам как стоят нещата там, но не съм сигурна, че може да пиеш кафе.
Стискам палци всичко да е наред Simple Smile

# 650
  • Switzerland
ГлорияПопова може и да си права като се замисля  newsm78 Значи ще пропусна, някакъв чай ще е, че цигарата преди да тръгна и без това ще е последна докато се прибера, че на територията на болницата не се пуши никъде, дори в двора  Crazy
Благодаря за палчетата  Simple Smile

# 651
  • Стара Загора
ГлорияПоповакакво става,как сте?Надявам се,че всичко е минало много добре.

# 652
Нели, в личен план съм супер. Пих лекарства за анемията, сега съм само на витамини и желязото и хемоглобина са в норма, но са близо до границата. За жалост се чувствам по същия начин. Пак усещам как прескача, не е в ритъм и пулсът ми не е като хората. Общо взето всичко си е както преди, но съм спокойна, защото знам, че не е ВПВ.
Много се радвам за теб. Видя ли, че не е страшно Wink. Как се чувстваш? Май само аз изкарах целия болничен вкъщи...
Мила, какво става, всичко наред ли е?

# 653
  • Switzerland
Здравейте мили момичета  bouquet
Минах вече гадорията и всичко е наред, слава Богу  Heart Eyes
За жалост от 8ч сутринта ме вкараха чак в 14ч и бях толкова изнервена от чакането, липсата на кафе и цигари, че ако беше някакъв друг термин щях да си тръгна на обяд .Както и да е, час и половина вкарваха катетрите и после още поне 40 мин ми правиха стимулации с атропин + екстрасистули, намериха мисля 2-3  връзки и ги изгориха, доктора каза без бетаблокер и това е, моя кардиолог ще ми се обади за контрола след 4-6 седмици . Щеше ми се да знам, че след аблацията трябва да лежа в продължение на 4ч без дори да  помръдна за да може крака да зарастне  #Crazy Събраха ми общо 3 ч. за аблацията и още 4 заради крака , та 7 ч направо откачих от болка в кръста, но не съжалявам и  за момента сърцето се държи супер и само крака ме боли и ми прави дискомфорт, но ще го преживея .Сега вдигнах някаква температура 37,4, но пък и тази нощ беше някакъв кошмар, че бабката в стаята  цяла нощ викаше сестрите, защото не може да спи  . Изобщо не съжалявам, че минах през това и препоръчвам на всеки, който още се чуди да отива за да се махне това чудо от главата му  Heart Eyes

# 654
Радвам се, дано са намерили и прекъснали всичко. За лежането извинявай, мислех, че си го прочела. Как се чувстваш сега? Можеш ли да правиш нещата, за които питаше?
Лека Simple Smile

# 655
  • Switzerland
Чувствам се добре, много изморена от недоспиването, но пък съм така оптимистично настроена, че ще го преживея Simple Smile С крака имам дискомфорт, а и като "бонус" точно преди да тръгна вчера ми дойде и цикъла, та малко съм на пауза и ще почивам до края на седмицата Wink

# 656
Мила, кракът ще мине бързо, при мен мина за два дни. Поне е дошъл след аблацията, можеше и по-зле да е.
Надявам се, че всички сте здравички. Лека ден и приятна почивка Simple Smile

# 657
  • Switzerland
Добро утро Глория  bouquet
Дойде ми точно преди да тръгна за болницата  #Crazy Така се смях там като 2 пъти ми искаха урина за да правят тест за бременност  Grinning аз им казвам : ама точно тази сутрин ми дойде, а те си настояват да дам Wink Е дадох и след 2 мин сестрата идва и ми заявява : не сте бременна, което е супер и аз така  hahaha
Крака вече е чудно, много син около дупките, но не ми пречи Wink По-важното е, че не чувам машинката да блъска, че изобщо не го мисля какво и що, знам, че е там и работи и това ми е повече от достатъчно  Heart Eyes
Аблацията си има още един фен Simple Smile Съветвам всички, които ги е страх или се колебаят да го направят да не мислят, усещането за мен е невероятно  Heart Eyes

# 658
Браво, Мила! Много се радвам за теб! Hug
Крака ще мине, това е бял кахър. Peace
В Токуда боцкат и двата крака на жените, на мъжете само единия. Mr. Green

# 659
  • Switzerland
Благодаря ти DeVa®  bouquet
Ама как така и двата крака  Shocked На мен през десния крак влязоха и ме предупредиха, че дезинфекцират и левия само в случай, че трябва да прибегнат до план Б . Добре, че не се наложи Simple Smile
Сега се сещам, че доста хора бяха питали колко болничен се полага, та да ви кажа, че тук дават само з деня на аблацията и този след това после трябва да си работиш

Общи условия

Активация на акаунт