Аблация на сърцето - 7

• 88 815
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Успех и от мен! Simple Smile

# 631
Здравейте и от мен Simple Smile Направиха на бебчо изследването с холтера. Резултатите са ОК. Спряхме лекарствата. Като заключение ми казаха,че е "предразположен към тахикардии" без да му има нещо. В превод-при емоционални състояния пулса му се покачва малко повече от нормалното. Искат отново да направим холтер през декември. Този път ще се консултирам дали може да наемем за вкъщи, защото тези 24 часа в болницата бяха направо ужасни. Бебчо искаше да играе да излизаме на разходка и т.н. Предстои да направим и консултация в НКБ при д-р Маринов на 9-ти ноември. Надявам се всичко да остане назад в миналото... Поздрави от бебе Георги, който стана на 7 м.и е вече християнче;)

# 632
Да е живо и здраво бебе Георги, Бог да го закриля! Heart Eyes bouquet

# 633
професор Димитров възстановява фиброзната тъкан , а "убавец"чужденец идва в Токуда и се перчи колко е постигнал като гори тъканите на сърцето. Този човек не само се опитва да печели милиарди от нещастието на хората , но и  си прави експерименти върху нещастния сърдечно- болен . И по- лошото е ,че като ти изгорят тъканнта не само че не ставаш по- добре , а се влошаваш в пъти от преди аблациото.
Не се лъжете да се горите , това съсипва сърцето и води до по- бързо възнесение.
В България ,колкото и да не му се вярва ,че и ние сме сто пъти по- добри от чеха има български професор, които не само възстановява тъканите на сърцето но и не иска космически цифри!
Аз лично съм се лекувала при професор Димитров от митрална регургитация 4 степен и той ме възстанови напълно.
Инвазивната кардиология точи безумни пари и е най- скъпата обирджийница, така че преди да си подложите сърцето на тези търговци , се сетете за този мейл тук!
Бъдете здрави!

# 634
  • Стара Загора
Благодаря на всички и много поздрави за бебчо Георги и бог винаги да е до него и да го закриля

# 635
  • Стара Загора
Вече ме приеха и сега чакам да ме извикат

# 636
Днес ли ще? Стискам палци Hug

# 637
Как си Нели? Мина ли?

# 638
  • Стара Загора
Да всичко мина чудесно,точно сега ме изкараха.Всичко продължи 2 часа,нищо неусетих само дето толкова се претиснявах.Откриха ми 2 връзки и др.ми гарантира 99% че съм изликувана

# 639
  • София
Браво,Нели,честито!Аз съм от рядко пишещите,но редовно четяща Simple Smile Желая ти успех  Hug

# 640
  • Switzerland
Честито Нели Heart
Я да ви питам, как се предполага съвсем да не мърдаш по време на процедурата ? Ми мен я ще ми се до киха, кашля или нещо от сорта, как да не го направя ?

# 641
Браво, Нели, герой! bouquet
Мила, не е трудно, издържа се.
Ама чак пък съвсем да си скован не е.

# 642
Много се радвам, Нели. Пожелавам ти бързо възстановяване и без повече проблеми Simple Smile.

# 643
  • Стара Загора
Въобще не ги усетих тези 2часа.Имах чувство ,че са минали само 5 мин.Страхотен екип са др.Протич и др.Бонев,а сестрите луда работа.През цялото време само се майтапат и така нищо неусетих.

# 644
професор Димитров възстановява фиброзната тъкан , а "убавец"чужденец идва в Токуда и се перчи колко е постигнал като гори тъканите на сърцето. Този човек не само се опитва да печели милиарди от нещастието на хората , но и  си прави експерименти върху нещастния сърдечно- болен . И по- лошото е ,че като ти изгорят тъканнта не само че не ставаш по- добре , а се влошаваш в пъти от преди аблациото.
Не се лъжете да се горите , това съсипва сърцето и води до по- бързо възнесение.
В България ,колкото и да не му се вярва ,че и ние сме сто пъти по- добри от чеха има български професор, които не само възстановява тъканите на сърцето но и не иска космически цифри!
Аз лично съм се лекувала при професор Димитров от митрална регургитация 4 степен и той ме възстанови напълно.
Инвазивната кардиология точи безумни пари и е най- скъпата обирджийница, така че преди да си подложите сърцето на тези търговци , се сетете за този мейл тук!
Бъдете здрави!
Това пък какво е ?  Какви чужденци, какви милиарди ?
Поздрави на бебчо и Нелинка!

Общи условия

Активация на акаунт