Професионални серии за коса - тема 87

• 45 444
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Купих си пяна за обем от стилизантите на Лореал - http://www.zlatnaribka.com/stilizirane-i-blyasak/stilizirane-i-b … olume-lift-250-ml
Използвах нея и кремът на Лейбъл М за руса коса. Суша с четка-сешоар и определено ефектът от пяната е очевиден!
Lollaa, а каква е косата ти?
Търся си спрей или пяна за обем  - косата ми е много тънка, рядка и ми трябва нещо много леко и неутежняващо. Thinking

# 706
Купих си пяна за обем от стилизантите на Лореал - http://www.zlatnaribka.com/stilizirane-i-blyasak/stilizirane-i-b … olume-lift-250-ml
Използвах нея и кремът на Лейбъл М за руса коса. Суша с четка-сешоар и определено ефектът от пяната е очевиден!
Lollaa, а каква е косата ти?
Търся си спрей или пяна за обем  - косата ми е много тънка, рядка и ми трябва нещо много леко и неутежняващо. Thinking
Моята коса е много фина и без обем но пък е гъста .Спряла съм се на  http://www.arlen.bg/product/2675/pyana-za-obem-v-korena-s-argan-moroccanoil-volume-root-boost-250-ml.html ще мога да дам отзиви за него в сряда или четвъртък ще го поръчам тогава чак .Преди да избера него внимателно проучих всички продукти.Изчетох много мнения из форумите и блоговете и реших ,че това е моя продукт  Simple Smile

# 707
JLo  Hug чудна коса и Честити покупки-чакам да споделиш.

Епона чакам да споделиш и ти за СатинОйл-любопитно ми е върху твоята коса как ще се представи? Да разбирам ли че и ти миеш всеки ден ? Голяма хамалогия ми се вижда при тази дължина  Hug
Понеже доста се пита напоследък:да ви споделя и моите впечатления от Инициалиста:той е малко от тези продукти които оценяваш чак когато спреш да ползваш.Не омазнява и не се усеща върху косата.Определено засилва растежа,дава лек блясък (не очаквайте нещо супер лъскаво) и обем на корените лек (не е като от използване на пияна или спрей),най-големият плюс за мен лично е усещането за хидратиран и успокоен скалп,спомага за задържане на косъма във фаза на растеж (не си спомням как се казваше тази фаза за която Магнолия беше писала наскоро)-в смисъл че косъмът расте по-дълго преди да падне.При мен имаше такъв момент че косата пораства до определена дължина и после пада или цъфти,с Инициалиста успях да я пусна с 4 пръста по-дълга отколкото ми е била някога.За мен е любим и незаменим продукт.Сега ще започвам серумът МитикОйл и ще споделя когато имам впечатления.
Денсифик ампулите при мен омазняваха и се налагаше миене на 2 дни вместо на 3-4 както обикновено.

# 708
Моята коса е много фина и без обем но пък е гъста .Спряла съм се на  http://www.arlen.bg/product/2675/pyana-za-obem-v-korena-s-argan-moroccanoil-volume-root-boost-250-ml.html ще мога да дам отзиви за него в сряда или четвъртък ще го поръчам тогава чак .Преди да избера него внимателно проучих всички продукти.Изчетох много мнения из форумите и блоговете и реших ,че това е моя продукт  Simple Smile
DqVoLsKi_ChArOvNa, много благодаря за бързия отговор и съдействието! bouquet Наистина звучи като идеалният вариант и за мен! Heart Eyes

# 709
И аз съм сред феновете на Алтерна. Епона с прекрасна коса, сигурна ли си, че сложи достатъчно количество балсам или маска за твоята огромна коса? Защото и при мен се получава ефект като при теб, когато количеството продукт ми е недостатъчно. Peace
Сложих цялото количество от мострите, стори ми се достатъчно. Май просто не е моята за момента.

Еее,затова си с впечатление че серията е слаба .Мострите на Алтерна мойстър са по 7мл.Моята коса е наполовина от твоята и едва ми стигнаха,особено балсама.Може би ако сложиш на огромната си коса поне 15 мл ще ти хидратира идеално  Hug Аз така разбрах колко всъщност е хубава серията,едва с нормалните опаковки при които няма лимит колко да сложа  Flutter

# 710
Моята коса е дълга колкото на Епона, но е наполовина на гъстота. Sad След раждането опада наполовина и така и не се възстанови. От мострите на Алтерна шампоана ми стига, но балсама - не.  Peace

Ще взема да наблегна на грижите за скалпа и да си купя  една кутия ампули Денсифик. От тях ми растеше нова косичка, ама аз съм несериозна. Tired

# 711
Феерия, и при мен така опада косата миналата година след раждането, аз я възстанових с една кутия ампули за стимулиране на фоликулите на Напура. Мисля че излиза малко по-евтино от Денсифик. Peace
А за мострите на Алтерна най-вероятно сте прави с Бубка, защото на мен ми стигнаха, но моята коса е едва до раменете, на места и по къса, защото е на пластове.

# 712
JLo  Hug чудна коса и Честити покупки-чакам да споделиш.

Епона чакам да споделиш и ти за СатинОйл-любопитно ми е върху твоята коса как ще се представи? Да разбирам ли че и ти миеш всеки ден ? Голяма хамалогия ми се вижда при тази дължина  Hug
Понеже доста се пита напоследък:да ви споделя и моите впечатления от Инициалиста:той е малко от тези продукти които оценяваш чак когато спреш да ползваш.Не омазнява и не се усеща върху косата.Определено засилва растежа,дава лек блясък (не очаквайте нещо супер лъскаво) и обем на корените лек (не е като от използване на пияна или спрей),най-големият плюс за мен лично е усещането за хидратиран и успокоен скалп,спомага за задържане на косъма във фаза на растеж (не си спомням как се казваше тази фаза за която Магнолия беше писала наскоро)-в смисъл че косъмът расте по-дълго преди да падне.При мен имаше такъв момент че косата пораства до определена дължина и после пада или цъфти,с Инициалиста успях да я пусна с 4 пръста по-дълга отколкото ми е била някога.За мен е любим и незаменим продукт.Сега ще започвам серумът МитикОйл и ще споделя когато имам впечатления.
Денсифик ампулите при мен омазняваха и се налагаше миене на 2 дни вместо на 3-4 както обикновено.
Моля да кажеш и първите си впечатления, че се чудя за митика.

# 713
Хм, ами може и да не е била достатъчно като количество тогава. Като изтискай в ръка, изглеждаше толкова, колкото обикновено слагам от другите маски или балсами. А и добре се разпредели. Но ако наистина ми е дошно малко и трябва двойно да слагам, за да усетя нещо, ще е малко тъпо - маската, ако слагам по 15 мл., ще ми стигне за 10 дни.  ooooh! Доста неикономично...  newsm78

И да споделя за Сатин Ойл. Признавам, подходих с известни резерви, но като цяло ми харесва и ще си ползвам серията с кеф, макар да не е атомната бомба. Отразява ми се точно така, както и Олео Релакс. От едно измиване всеки отделен косъм е добре хидратиран и бляскав. Няма сухота. Единственото, което не ми харесва е, че отново липсва тази тежина в последните 15тина сантиметра, а и самите кичури не са перфектно подредени. Ще пробвам да сложа един Еластисайзер преди това на следващото миене, да видим как ще бъде така.  Flutter

Иначе ефектът срещу накъсването от ампулата на Наши все още държи. Ще я правя няколки седмици подред, да видим. Имам лъч надежда!  Peace

Иначе, да. Мия косата си всеки ден, когато излизам навън. Все имам чувството, че от вън ми се лепят всякакви боклуци, особено при тренировки на конната база, и не мога да си представя да си легна така.  Sick

На привършване ми е стимулиращият тоник на ФК и тъкмо се чудех с какво да го разнообразя. Бях хвърлила око на Алтерна Клиникал серума: http://www.arlen.bg/product/1497/serum-za-sgastyavane-i-zazdravy … inical-100ml.html , но след тези описания на Initialiste, взех да се чудя!

Има ли някой, който може да даде мнение за серума на Алтерна?

# 714
  • София
 Момичета,откъде мога да си закупя мострички на Алтерна?Зарибявам се и аз по тази хайверена серия,но не ми се ще на сляпо да я взимам.

Lollaa* , ще следя за впечатленията ти от продуктите,аз червения шампоан и балсам много ги харесвам,няколко пъти си ги взимам,даже балсама и в момента си го ползвам,още имам от него.
michelle_ma_bell,благодаря ти за впечатленията от Инициалистето.И аз съм в колебания Инициалиста,или ампулите,но ще му мисля напролет,след като се роди бебето,сега не смея нищо да слагам по скалпа.Тъкмо ще има и лъч надежда да ме спасят от косопад,поне ако не ми се сгъсти косата,да не изтънее съвсем  Laughing

# 715
Ето още малко похвали за серума на Керастаз Simple Smile http://www.inbeautymode.com/2013/03/kerastase-initialiste-serum-7-day.html

# 716
  • София
Леле, Джей Ло, каква красива коса! Това да видиш толкова красива РУСА коса е супер рядкост, браво! Наистина е невероятна!  bouquet

Момичета, замислям се да ви пусна една снимка, да видите моята рехавица, за да може всички до една да оцените косите си. Не се подценявайте, не сте виждали рехава и тънка коса  Hug
Скрит текст:
За снимката - не бих се изтипосала, че ме е срам  Mr. Green

Мишелче, много, много благодаря за отзива ти за Инициалиста! Много ми е нужно да поддържам някакъв положителен отглас в паметта си, защото това  е продукт, който дава ефект след доста време, а не е никак евтин и се изисква постоянство, докато видиш какво прави. Затова, благодаря още веднъж!
Чудя се, дали да не взема и серума Митик за скалп и да си го ползвам с Инициалиста? Едва ли ще попречи  newsm78 Някак за тази цена е доста привлекателен.

Епона, за кой стимулиращ тоник на ФК говориш?

# 717
Линда, мерси, мила. Непременно ще ги пробвам тези ампули на Напура. bouquet

# 718
# 719

Този  тоник го имам и аз, бях го забравила  hahaha
Изхабих 1 опаковка, втората е някъде из шишетата. Ще подновя употребата, мерси, че ми го припомнихте  Laughing

Вивиан  bouquet виждала съм ти косата, силно подценеа е от теб  Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт