Звездни компромати 263 част

• 78 845
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Adriana Lima (33)  & Barbara Palvin (21) . Не усещам 12 годишната разлика .
Скрит текст:
Според мен това е Сара Сампайо, а не Адриана Лима!
https://instagram.com/sarasampaio/
Ах, много ми харесва тази Сара  Heart Eyes

# 481
Ето я Елинор
Скрит текст:

# 482
  • bad@ss
Да  Peace

Със семейството е Бисера.

http://www.libertatea.ro/uploads/RTEmagicC_sport-0000078824-article.jpg.jpg

Брей, много се е променила Елинор  Sunglasses

# 483
  • Варна
Ивана в Комбина... ooooh! Да си убие гримьора на мига!!!
Мисля, че сама се гримира от известно време  Rolling Eyes

# 484
Толкова беше трагично, че си мислех дали Стояна не я е намазала преди ефир. Недопустимо е за жена с такова самочувствие и позиция в своите среди да ни се показва в този вид! Ако пее в някоя нощна кръчма на тъмно, може да се наплеска така, но на това ярко осветление този ужасен грим, беше обидно за нея. Има достатъчно пари, за да си позволи читав гримьор. Отделно от това, ако имах възможност да я посъветвам лично, щях да и кажа да си вземе нормален такъв, а не известните мазачи, дето са се побъркали с контуриране и пластове вакса... Много е важно да имаш естетско око, не толкова боичките ти да са Шанел или МАС.

# 485
  • ГО
Това момче ми е много познато, ама не се сещам от къде  Thinking
Самоцитирам се, че да си отговоря. Simple Smile
Ми, той ми е съгражданин. Футболистче, барманче и не знам още какво. Simple Smile)
Сетих се!  Mr. Green

п.п. Става дума за новото, младо, гадже на Албена Михова Simple Smile

# 486
  • Варна
Семейство Клуни очакват първото си дете:
http://www.closerweekly.com/posts/amal-clooney-pregnant-expectin … oney-report-76277

# 487
  • Sofia
Елинор ми прилича на дъщерята на Кичка Бодурова

# 488
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИДОЛА НА 20-и И 21-и ВЕК АЛЕН ДЕЛОН!
Скрит текст:
80год.

Скрит текст:

# 489
  • До морето
Толкова беше трагично, че си мислех дали Стояна не я е намазала преди ефир. Недопустимо е за жена с такова самочувствие и позиция в своите среди да ни се показва в този вид! Ако пее в някоя нощна кръчма на тъмно, може да се наплеска така, но на това ярко осветление този ужасен грим, беше обидно за нея. Има достатъчно пари, за да си позволи читав гримьор. Отделно от това, ако имах възможност да я посъветвам лично, щях да и кажа да си вземе нормален такъв, а не известните мазачи, дето са се побъркали с контуриране и пластове вакса... Много е важно да имаш естетско око, не толкова боичките ти да са Шанел или МАС.

Тя така си се харесва и държи да е точно така наплескана, с нищо по-малко не е съгласна. Работила съм с нея, имаше ужасния навик да не си трие грима и да ходи така по 2-3 дни. Навремето я гримираше Бони, после тя сама се хвалеше, че вече се е научила , даже и миглите сама си лепяла.

# 490
Има такива жени, да... Имам близка с доста дълга коса която незнайно защо "гощава" с по флакон лак и половин такъв пяна след всяко миене. Като разплетена дамаджана е! Обаче се харесва и даже си мисли, че и другите много я лайкват😂😂 Казвала съм й но няма промяна... По-младите момичета и момчета голям хилеж удрят като мине покрай тях.....

# 491
# 492
  • София

Тя така си се харесва и държи да е точно така наплескана, с нищо по-малко не е съгласна. Работила съм с нея, имаше ужасния навик да не си трие грима и да ходи така по 2-3 дни. Навремето я гримираше Бони, после тя сама се хвалеше, че вече се е научила , даже и миглите сама си лепяла.

Е,как не си трие грима 2-3 дни Shocked Shocked Shocked

# 493
 Аз като съм я виждала (не на участие, просто на разходка в Пловдив ) изглеждаше много добре, нищо общо в ТВ образа. С дънки, туника, конска опашка, лек грим. Пълна беше, но хубава. Вчера не я гледах.

# 494
  • До морето
Ами така Simple Smile стои си с грима, защото свята че изглежда добре. Тя живее с образа от екрана и като си свали грима не харесва това, което вижда в огледалото. Не сте ли виждали абитуриентка, дето си ходи с прическата и брокатите още 5 дни, защото смята, че е страхотна, нищо че тук там виси някой кичур  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт