Звездни компромати 263 част

• 78 935
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
Не се ли казва блогърка Thinking Не влогърка Embarassed Назад съм с тези термини....

Когато е видео блог е влогърка. И аз бая време спорих с дъщеря ми, но се оказа, че тя е права  Blush
За Ирина, момчето е достатъчно голямо за колан, малката би трябвало да е със седалка, без гръб, но не знам колко е висока...
И все пак в движение не ги е снимала, така че не знаем дали не са с колани.

# 151
Блогърките списват блог. Влогърките правят видеа, които качват в ютуб. Често блогърките, бюти блогърките, са и влогърки.
 Но Ирина защо реши, че ще е интересна-не знам, поне да беше сготвила нещо Grinning

# 152
  • София
Но Ирина защо реши, че ще е интересна-не знам, поне да беше сготвила нещо Grinning
Избързваш. Има време, ще разгърне пред камерата всичките си таланти. А те, както вече разбрахме, са много.

# 153

Ами тя си го казва (превъртях на няколко места): Живоотът мии изглеееждаа мноогоо обикнооовееенннн, нооо товааа е самоооо нааа повърхносттааааа. Всъщнооост е мнооого дълбооок.

Или нещо такова. Като започне да мучи и част от мозъка ми се изключва. Confused

Ей сега ще се появят приятелките ѝ да обяснят, как завиждаме на самоиздигналата се жена.

# 154
Ох, ще ме накарате да пусна звук  hahaha

# 155
И за апартамента, и за парцалите, опс "колекцията"  smile3505
Прилича ми на музей. Остана само да изложи експонатите  ooooh!
С експонатите са забърсвали първо пода, после са нахлузени криво-ляво на манекените .

# 156
  • Бургас
Ирина е от онези гадни к*чки, които се крият зад фалшиви, широки усмивки, лигав глас и префинено поведение. От първия път, в който я видях, ми е противна и изкуствена.

# 157
Иначе съм и мяркала фейсбук профила, уютно е в тях и все постваше разни вкусотии:) Това да беше показала.

# 158
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Егати ужаса тая тъпа лигна ИренИИИИ Sick
Има сега поне час да си промивам ушите и мозъка от малоумщините и Tired

# 159
Ваня защо все се криви така на снимки?
Скрит текст:

# 160
  • Вестерос
На мен ми е като потребителка от Алтернативния.
Shocked Що за тъпотия изръси  ooooh!

# 161
На мен ми е като потребителка от Алтернативния.
Shocked Що за тъпотия изръси  ooooh!
То правото на мнение е хубаво нещо... или? Whistling

# 162
Какъв ти е проблемът?

# 163
Е, то да кажеш, че оприличаваш някой с потребител, вписващ в алтернативния си е направо обида.  Joy

# 164
Е, то да кажеш, че оприличаваш някой с потребител, вписващ в алтернативния си е направо обида.  Joy
такова си беше, ама потребителката що така?

Общи условия

Активация на акаунт