Звездни компромати 263 част

• 79 132
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Нил Патрик , Никол Шерцингер - сладури.
https://instagram.com/p/9pkEUaIbEf/?taken-by=nicolescherzy

# 241
  • Sofia
Сигурна съм,че ако я видят на живо,99% ще се скатаят или ще се усмихват неудобно.Но пред монитора,с анонимните профили и големи усти - сме първи по плюене.

Може пък да сме я срещали на живо  Laughing
Същата претенция и превзетост, както от екрана (хич не съм се усмихвала, особено неудобно  Mr. Green) Peace Става дума за времето много преди Иван. Вече разрешено ли ми е да не припадам по нея и да я намирам за фалшива в отношенията с околните?  Laughing

Анджелина и Брад

# 242
А какво се очаква да правим като срещнем наживо някоя нехаресвана "дзвезда"? newsm78 Да се доближим до непознат човек и да му/ѝ кажем "А пък аз не те харесвам!" ли? Grinning

Дженифър Лоурънс   изрусена  - не ѝ отива този цвят според мен.

# 243
Същата претенция и превзетост, както от екрана (хич не съм се усмихвала, особено неудобно  Mr. Green) Peace Става дума за времето много преди Иван. Вече разрешено ли ми е да не припадам по нея и да я намирам за фалшива в отношенията с околните?  Laughing
Винаги съм се чудила на разни персони, известни в публичното пространство не заради някакъв талант или постижения в дадена област, та дори и бизнес, а поради добро стечение на обстоятелствата или вдигане на крака, какво самочувствие и претенции придобиват. Пази, Боже сляпо да прогледа....За мен Ирина си е една средностатистическа женица и тия напъни да се прави на интересна и талантлива са повече от смехотворни.

# 244
  • DE
Краката на Дженифър Лоурънс са ужасни.

# 245
  • Tам през Атлантическия океан
Скрит текст:
Винаги съм се чудила на разни персони, известни в публичното пространство не заради някакъв талант или постижения в дадена област, та дори и бизнес, а поради добро стечение на обстоятелствата или вдигане на крака, какво самочувствие и претенции придобиват. Пази, Боже сляпо да прогледа....За мен Ирина си е една средностатистическа женица и тия напъни да се прави на интересна и талантлива са повече от смехотворни.

Прилича(ла е )  на многото златотърсачки само че го прави по много по-умен , ЕнтелЕгентен  начин , с финес дет се казва   Wink
Браво ! Скромно , тихо , без да се гологъзи  Wink 
И двата и брака са за добре устроени , успели мъже  Peace

Не завиждайтьЕ  Naughty

# 246
  • Tам през Атлантическия океан
Краката на Дженифър Лоурънс са ужасни.
На колко е ?

# 247
Новото гадже на Григорчо?

Скрит текст:
Ализе Лим, френска тенисистка, не особено впечатляваща, освен като външност,
поовърша няколко от френските тенисисти, публично разкритикува кака през 2013, че не ги познава, когато Григор беше точно между двама от тях в ранглистата (вече и двамата са и бивши).

Днес в бокса на нашия вика като разпрана за него  Joy

Последна редакция: ср, 04 ное 2015, 19:42 от Mrs. Swift-Kloss

# 248
  • Rock & Roll feeling ...

Анджелина се облича много безлично някак ....

Може ли някой да даде линк на профила на Ирина ?

# 249
# 250
# 251
  • Sofia
като мангалка е на тази снимка...косата на букли ли е или раста....ужас ooooh!
така си я представям Джалма от песента на ритонците Wink

# 252
  • Бургас
като мангалка е на тази снимка...косата на букли ли е или раста....ужас ooooh!
така си я представям Джалма от песента на ритонците Wink
Ужас. Елен е красиво момиче. Как е могла да си направи раста. Като видя раста правя асоциация с клошари и въшки.

Тоца пак ме потресе със стил. Да вземе да си наеме един стилист, че толкова евтиния и безвкусица лъха от нея.

# 253
  • Варна
Ако Кейт Мидълтън облече тази рокля, ще й стои чудесно.
Върху Анджелина последното нещо, което мога да кажа, че й стои чудесно.
Но, е похвално, че не е с любимото й черно.

# 254
 Ах, Антония Бередин се е докарала като стопанката на кравата Милка Joy трябваша ''фермата" да коментира.

Общи условия

Активация на акаунт