Звездни компромати 263 част

• 79 226
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джой,как се превежда филмът с Харди и Ди К. newsm78
Идея нямам как ще го преведат Rolling Eyes
Възвръщенецът ще бъде при нас. Дори не знаех, че има такава дума в българския език  #Crazy
нито пък аз ooooh!
Има "невъзвращенец". Имаше до 89-та.
Има и класически филм с името "Возвращение". Не е обичайна често срещана дума, но я има.

Дами, хайде да не се убеждаваме коя колко точно е нормална, мила или интелигентна. За вас така, за мен иначе. Жените, които определям за мили, не квичат във влога си колко им е мъчно за баба, а прекарват деня си до леглото и. Без камера. Жените, които определям за интелигентни, са на качествено друго ниво от био-доматите. И не държа вашата идея за мила и интелигентна да съвпада с моята Peace

# 226
  • bad@ss
Катрин Хийгъл и хелуинските й мъфини

Скрит текст:

Сладурана!

# 227
# 228
# 229
# 230

Момиченце е - Есмералда.  Rolling Eyes

# 231
  • София
Да, момиченце- Есмералда, кръстена на циганката от романа на Виктор Юго „Парижката Света Богородица.“

# 232
Годеникът й малко ми напомня Долф Лундгрен, с какво се занимава, някой има ли представа?
австралийски плувец и бизнесмен бил http://---/n/potvurdeno-zara-e-sgodena.103478.html
Много е пластмасов на вид. Прилича на Кен, а тя хич на Барби...   Laughing

# 233
Зара много е погрозняла, не че някога е била красавица, но с напредване на ЕГН-то нещата се влошават...
Ирина и на мен ми е неприятна, не харесвам такива флегми, също ми изглежда доста меркантилна...сама нищо не е постигнала, всичко е било благодарение на мъжете до нея.

# 234
Понеже Ирина вече поне три пъти обявява, че има 4 деца и всеки път ме бодва, все едно е откраднала детето на Вихра. Човек остава с впечатление, че Ава живее у тях и само понякога е у майка си. Вероятно иска да покаже, че не дели децата и приема дъщерята на Иван напълно в семейството си, но пак е някак дразнещо, може би защото често го казва.

# 235
Маша с кравите...прилича на типична руска тьотка...
https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/p720x … 5&oe=56F7B06C

# 236
  • Варна
Годеникът й малко ми напомня Долф Лундгрен, с какво се занимава, някой има ли представа?
австралийски плувец и бизнесмен бил http://---/n/potvurdeno-zara-e-sgodena.103478.html
Много е пластмасов на вид. Прилича на Кен, а тя хич на Барби...   Laughing
Хаха!
Готино !

# 237
Грозна-негрозна, годеникът на Зара е милионер и даже е по-малък от нея. На фона на Нед, 100-те манекенки и женения престъпник си е направо 6-ица от тотото за нея.

# 238
Грозна-негрозна, годеникът на Зара е милионер и даже е по-малък от нея. На фона на Нед, 100-те манекенки и женения престъпник си е направо 6-ица от тотото за нея.
Все още е само годеник, т.е. не ѝ е в кърпа вързан, та ще видим дали ще удари 6-ица от тотото . Тя уж актриса щеше да става, в Америка щеше да пробива с актьорски талант, а само за държанка на разни дядки и мутри и стигнаха уменията...

# 239
  • Tам през Атлантическия океан
Ще се омъжи за него  щя я обземе амнезия за миналото и  Wink или ще го отдаде на 'ОуУу  неразумни младини'  Whistling 
Ще бъде дама  , ти да видиШ  Laughing

Renee Zellweger (46)
Харесва ми на тези снимки  Grinning
Някак си пак заприлича на себе си.  Grinning

Чух че ще има нов 'Бриджит Джоунс'  Grinning
ще ми бъде любопитно да я видя пак в тази и роля  Peace

Общи условия

Активация на акаунт