Звездни компромати 263 част

• 79 022
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Не става въпрос за Иван.

Повече не ми се пише за нея. Казах си защо на мен ми е неприятна и лицемерна.

# 211
  • Once there was a Hushpuppy...
Защо трябва да се спори всеки път Tired
Едните казахме, че не ни харесва Ирина, други казаха, че им допадала. Никой няма да убеди другия, не е ли ясно?
За мен това, което се говори в нейна полза ми звучи, като защита в съд Tired
Безпредметни са тези спорове.

Дайте гъза на бременната или джуките и веждите на огъзената и да се посмеем Hug

# 212
  • Пловдив
Ай стига с тая Ирина...

Ето ви една Зара,сгодена вече... Laughing
Скрит текст:

# 213
За друг мъж се говореше, не за Иван. Аз не помня много от нейния профил, едно описание на нейн рожден ден в лятна градина само ми изниква. "Аз, като любител на хубавата храна..." и разни такива. Та то кой не е...

# 214
  • Бургас
Ирина е от онези гадни к*чки, които се крият зад фалшиви, широки усмивки, лигав глас и префинено поведение. От първия път, в който я видях, ми е противна и изкуствена.
Джули, от теб не го очаквах.. Embarassed
Защо?
Малко категорично звуча, но за 30 годишния си живот, никога не съм се лъгала в хората. Като радар за гадини съм  Mr. Green А за тази Ирина мога пари да заложа, че е кофти човек.
Мис Джули, моля не го приемай лично!
Но за 43 г . почти живот, точно н. пъти поне непредвидено си съм си обръщала гледната точка за хора, които не познавам лично, но съдя за тях от медиите.
Последно днес, видях дама, обсъждана тук доста иронично и постоянно от вас, на въздушна йога.
И дори аз, винаги съм избухвала в смях от визията й и представата Си за нея.
От днес обаче не я определям толкова повърхностно. Както и по принципн не си позволявам да го направя спрямо когото и да било тук или "отвън".
Имам безкрайно положително мнение за теб, за това се изненадах.  bouquet
Не се обиждам. И аз те харесвам  Hug
По повод на Ирина казах, че интуицията ми за нея, е лоша. Каква е всъщност тя си знае.

# 215
  • Варна
Любимото ми звездно дете Ромео Бекъм.
Много ми е красиво това младо момче  Heart Eyes

# 216
Ай стига с тая Ирина...

Ето ви една Зара,сгодена вече... Laughing
Скрит текст:

И още:
Скрит текст:

# 217
Годеникът й малко ми напомня Долф Лундгрен, с какво се занимава, някой има ли представа?

# 218
# 219
Диляна не прилича на себе си на тези снимки. Красива жена е.

# 220
Диляна не прилича на себе си на тези снимки.
Компютърна графика.

# 221
Очевидно е. Казах само, че, ако не заех, че  е тя, можеше и да не я позная. Със същия ефект можеха и мен да снимат  Mr. Green

# 222
  • Вестерос
Катрин Хийгъл и хелуинските й мъфини

Скрит текст:

# 223
  • София
Годеникът й малко ми напомня Долф Лундгрен, с какво се занимава, някой има ли представа?
австралийски плувец и бизнесмен бил http://---/n/potvurdeno-zara-e-sgodena.103478.html

# 224
  • До морето
Профилът й си седи, не е затрит, просто си е сменила потребителското име. А относно това какво е искала, опитвала или правила няма как да знаем със сигурност, единствените които знаят са си Ирина и Иван.

Профилът й си седи, но 2/3 от публикациите й ги няма, изтрити са! А това за забременяването не касае Иван, а друг мъж, с когото е била още преди да се омъжи.

Общи условия

Активация на акаунт