Звездни компромати 263 част

• 79 016
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз So what? си задавам същите въпроси като теб.Жена като нас,майка като нас,обичаща мъжа до себе си като нас.Не е критика,злоба е.
Сигурна съм,че ако я видят на живо,99% ще се скатаят или ще се усмихват неудобно.Но пред монитора,с анонимните профили и големи усти - сме първи по плюене.

Какви експерименти,не те разбрах? За експедиции - канали,колкото искаш.

# 196
Ирина закъсня Stop
Черната Златка я изпревари във влогърстването.  Whistling
Чакаме сега ефекта на доминото с останалите простакеси.

# 197
Renee Zellweger (46)
Харесва ми на тези снимки  Grinning
Някак си пак заприлича на себе си.  Grinning

# 198
  • До морето
И аз So what? си задавам същите въпроси като теб.Жена като нас,майка като нас,обичаща мъжа до себе си като нас.Не е критика,злоба е.
Сигурна съм,че ако я видят на живо,99% ще се скатаят или ще се усмихват неудобно.Но пред монитора,с анонимните профили и големи усти - сме първи по плюене.

А защо пък да е злоба?! Не я харесвам, не ми е приятна, знам я още откакто беше "приятна съфорумка", жадна за вниманието на всички около себе си, постоянно изтъкваща се и така леко вметваща кое колко й струва и какъв прекрасен живот води с още по- прекрасния си (бивш) съпруг! Всичките й постове тук мога да опиша като един безкраен напън  Laughing Просто ми е фалшива и толкова. А в последствие като чуууух ииииии моооооноооооотоооонноооооотооооо и каааааакааааанижеееееенеееее и  ooooh!

За мен Ирина е на една плоскост с Николета- същата самовлюбена, егоцентрична, нарцистична жена, която се храни от вниманието на хората. Разликата е, че едната го получава като се чекне и облизва по снимките, а другата публикува рецепти за хляб от лимец, сади био домати и демонстрира едно безметежно съществуване!  Peace

Не е нужно всеки да харесва всеки  Peace Peace Peace

# 199
  • Пловдив
Джой,как се превежда филмът с Харди и Ди К. newsm78
Идея нямам как ще го преведат Rolling Eyes

Възвръщенецът ще бъде при нас. Дори не знаех, че има такава дума в българския език  #Crazy
нито пък аз ooooh!

# 200
  • София

Аз също съм очудена от толкова крайни мнения, на мен Ирина ми харесва, смятам я за интелигентна жена,  не е перфектна, ама кой е. Обичам да я чета, размислите й по някои въпроси се припокриват с моите. Никога не съм имала наблюдения върху телевизионната й кариера, мисля че влога няма да следя.

# 201
Ютюб е място,където всеки да си хареса нещо.
Ако тук 10 човека хвърлят храчки по проекта на Ирина,със сигурност,че ще се намерят 100 такива,които да адмирират труда й.

Апропо,влогърството набира все по-голяма популярност.Много по-реалистично от просто написан текст + няколко филтрирани снимки,според моята преценка.

Извинявай, но мнението ти изказано по този начин звучи не по-малко грозно, да не кажа повече, отколкото ти се струват мненията за Ирина.
Като форумка тук не я познавам, познавам я от ''Най-добрата майка''. Бавна, мудна, неприятна интонация - като водещ и журналист, категорично не я харесвам и смятам, че не стои добре на екран.

Познавам я като поведение и от разни ''риалити програми'', тип ''Черешката на тортата''. Отново съм с неприятно впечатление. Поза, поза, поза.

Постовете й във фейсбук, видяни от мен тук, също ми създават определено впечатление. Идеални жени/домакини/чудо, гледащи да блеснат с био торта от ряпа и лимец, не са моите хора, съжалявам. Това търсене на внимание, по този начин не ми харесва.

Селфи с книги, каквито съм виждала от нея, ми е не по-малко селско от селфи с нацупени устни. Мое мнение.

Какво толкова?! И защо чак трябва да четем постове как някой бил много разочарован, че друг написал какво мисли? За много хора е неприятна, за много други чудесна - къде е проблемът?

Значи, мили дами - преди да срещнете някого на въздушна йога, никакво мнение!

п.п. Не е злоба, не е и критика - за какво да мразя или критикувам Тенчева?! Просто едно скромно нехаресване, трудно ли е за разбиране?

Последна редакция: ср, 04 ное 2015, 09:13 от Tess d`Urberville

# 202
  • Пловдив
Джой,как се превежда филмът с Харди и Ди К. newsm78
Идея нямам как ще го преведат Rolling Eyes

Възвръщенецът ще бъде при нас. Дори не знаех, че има такава дума в българския език  #Crazy
нито пък аз ooooh!
Има "невъзвращенец". Имаше до 89-та.

# 203
Харесвам Ирина, точно бавното и мудното ми допада, действа ми успокояващо Simple Smile за някои цели не е подходяща, но за рубриката, която водеше си беше точно на място.
Негативното отношение е най-вече заради факта, че "открадна" чужд мъж. Но в крайна сметка големи хора са, сами са взели решението и със сигурност не е лесно да направиш тази крачка, ако не си уверен, че нещата са се счупили. По-добре всеки да тръгне по пътя си, отколкото да седят при бившите си и вътрешно да умират.
Не бих й следила влогърството, така и не се научих на тази мода с блокове, влогъри и т.н.

# 204
Последният човек на земята съм, който ще съди за подобни неща. Всеки има личен живот - по него не съдя.
Тя, самата тя не ми е симпатична, толкоз.

# 205
  • Once there was a Hushpuppy...

За мен Ирина е на една плоскост с Николета- същата самовлюбена, егоцентрична, нарцистична жена, която се храни от вниманието на хората. Разликата е, че едната го получава като се чекне и облизва по снимките, а другата публикува рецепти за хляб от лимец, сади био домати и демонстрира едно безметежно съществуване!  Peace

Не е нужно всеки да харесва всеки  Peace Peace Peace

Вчера си го помислих същото Peace

И друго си помислих, че напъна да направиш торта от ряпа и лимец би могло да ти отвее имиджа на перфектна домакиня Mr. Green Laughing

# 206
Моят опит ще бъде отвят без съмнение, но този на великата жена, любяща майка и блестяща домакиня Тенчева ще бъде увенчан с грандиозен био успех!

# 207
  • Варна
Скрит текст:

А защо пък да е злоба?! Не я харесвам, не ми е приятна, знам я още откакто беше "приятна съфорумка", жадна за вниманието на всички около себе си, постоянно изтъкваща се и така леко вметваща кое колко й струва и какъв прекрасен живот води с още по- прекрасния си (бивш) съпруг! Всичките й постове тук мога да опиша като един безкраен напън  Laughing Просто ми е фалшива и толкова. А в последствие като чуууух ииииии моооооноооооотоооонноооооотооооо и каааааакааааанижеееееенеееее и  ooooh!

За мен Ирина е на една плоскост с Николета- същата самовлюбена, егоцентрична, нарцистична жена, която се храни от вниманието на хората. Разликата е, че едната го получава като се чекне и облизва по снимките, а другата публикува рецепти за хляб от лимец, сади био домати и демонстрира едно безметежно съществуване!  Peace

Не е нужно всеки да харесва всеки  Peace Peace Peace
Когато избухна скандала с нея, не съм я съдила, във всяко семейство може да се случи, както и всяка жена да е на нейно място.

Обаче, тя е единствената, която е закриляна свише, разбирай от модератори и тези, които бяха тогава най-горе в БГ мамата.

Темите за нея бяха изтрити, постове касаещи нея също изтрити.
Накрая, оставиха темата, но всичко, което тя беше писала във форума се скри, дори профила й.

Е, не е честно!
Ако някоя от всички нас стане прочута за една нощ и се разбере кой й е профила тук и какво е писала, разчитате ли, че онзи най-горе във форума ще те "покрие" и ще те "заличи" от тук.
А ? Няма такъв филм. Тя ще си остане единствена.

Обаче, когато рабрах, че Ирина е имала най-твърди намерения да забременее умишлено от женения мъж, с който е имала връзка, за да го разведе, останах ей така  Shocked
Нямам думи, но всеки сам си управлява живота и си взема решения какво да го прави.

Нейна си работа какво е искала, като млада и сега какво иска, като зряла, само изключително много ме дразни, че се прави на префинена жена, на най-възвишената, на пример за подражание.

# 208
  • София
Профилът й си седи, не е затрит, просто си е сменила потребителското име. А относно това какво е искала, опитвала или правила няма как да знаем със сигурност, единствените които знаят са си Ирина и Иван.

# 209
Обаче, когато рабрах, че Ирина е имала най-твърди намерения да забременее умишлено от женения мъж, с който е имала връзка, за да го разведе, останах ей така  Shocked

Как го разбра това? В смисъл - ако беше факт щях да повярвам, но когато се разведоха бебе нямаше. И като се събраха нямаше. Доста по-късно дойде и все си мисля, че беше планирано.

Общи условия

Активация на акаунт