Звездни компромати 263 част

• 78 970
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
Олга Куриленко е станала майка на момченце - Александър Макс Горацио, да й е живо и здраво!

http://www.elle.ru/celebrities/aktrisa-olga-kurilenko-stala-mamoy/

# 181
  • София
Чудя се каква е разликата между това да си влогър и да участваш в Биг Брадър?!
Сетих се - влогърът избира сам кое да покаже. И да режисира съдържанието.

Това постнах във фейса, провокирана от Ирина. Стъкмистика и продуктово позициониране. Не разбирам тия, дето я лайкват и й се превъзнасят.

# 182
Е, разлика има. Все е разголване, внимание и показ, но поне това, което видях от Ирина си е ''One man show''.
В Биг Брадър фокусът не е само върху теб, не става дума само за твоя личен живот и взимаш хонорар, който обикновено е голяма част от причината да клъвнеш. Тук стръвта е ''Елате ме вижте, че да се поучите''.

# 183
  • където ми харесва
Изгледах го тоя клип и се втрещих, но не от липсата на столчета в колата. Отива да види баба си, която от седмица не била добре, и ходела всеки ден със свито сърце, защото...сещате се (цитирам дословно). Значи, колко погълнат от себе си трябва да си, за да снимаш и това? Ако, недай Боже, баба й беше починала, дали щеше да го снима? Не може да си толкива самовлюбена кучка, просто не може.

# 184
  • Tам през Атлантическия океан
Е, разлика има. Все е разголване, внимание и показ, но поне това, което видях от Ирина си е ''One man show''.
В Биг Брадър фокусът не е само върху теб, не става дума само за твоя личен живот и взимаш хонорар, който обикновено е голяма част от причината да клъвнеш. Тук стръвта е ''Елате ме вижте, че да се поучите''.
Да  Laughing много Его в една такава възвишена духовна  жена  Whistling

Тя го прави безплатно за нас непросветените   Whistling
Ама ниШо не разбирате  Crossing Arms глигани такива  Crazy
Благоросдство и щедрост , любов и светлина , ....   bowuu

# 185
Цитат
Новият апартамент на Кание Уест го бил инспирирал да създаде последната си колекция:
Този мавзолей е жилище  Shocked
Какво да очакваме?! След като жена му свали дамаската на дивана и си уши рокля...

# 186
Скрит текст:
Нищо не казваш за Шиши Simple Smile

Хапват му се пълнени чушлета. chef

Отивам да гледам този Иринин клип.

# 187
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ютюб е място,където всеки да си хареса нещо.
Ако тук 10 човека хвърлят храчки по проекта на Ирина,със сигурност,че ще се намерят 100 такива,които да адмирират труда й.

Апропо,влогърството набира все по-голяма популярност.Много по-реалистично от просто написан текст + няколко филтрирани снимки,според моята преценка.

# 188
Ирина е от онези гадни к*чки, които се крият зад фалшиви, широки усмивки, лигав глас и префинено поведение. От първия път, в който я видях, ми е противна и изкуствена.
Джули, от теб не го очаквах.. Embarassed
Защо?
Малко категорично звуча, но за 30 годишния си живот, никога не съм се лъгала в хората. Като радар за гадини съм  Mr. Green А за тази Ирина мога пари да заложа, че е кофти човек.
Мис Джули, моля не го приемай лично!
Но за 43 г . почти живот, точно н. пъти поне непредвидено си съм си обръщала гледната точка за хора, които не познавам лично, но съдя за тях от медиите.
Последно днес, видях дама, обсъждана тук доста иронично и постоянно от вас, на въздушна йога.
И дори аз, винаги съм избухвала в смях от визията й и представата Си за нея.
От днес обаче не я определям толкова повърхностно. Както и по принципн не си позволявам да го направя спрямо когото и да било тук или "отвън".
Имам безкрайно положително мнение за теб, за това се изненадах.  bouquet

# 189
Ютюб е място,където всеки да си хареса нещо.
Ако тук 10 човека хвърлят храчки по проекта на Ирина,със сигурност,че ще се намерят 100 такива,които да адмирират труда й.

Апропо,влогърството набира все по-голяма популярност.Много по-реалистично от просто написан текст + няколко филтрирани снимки,според моята преценка.

Баш за тъпи хора  Mr. Green
къде по лесно е от колкото да пишеш  Whistling то е граматика , то е дар слово , па и трЕбе после да се и чете  пУФ  Simple Smile Така де не е за всеки  Sunglasses

# 190
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Защо мислиш,че е толкова лесно да направиш клип?

# 191
Идеята на Ирина според мен е добра, а и защо да не е влогър? интересно ми е да видя как ще го развие. Пилотния клип е визитка, запознанство. тя беше приятна и позитивна съфорумка, споделяше и доста лични неща преди телевизията. Не виждам защо е всичката жлъч изсипана върху нея. Изглежда ми премерена и не куха. А его кой известен няма такова? ще поживеем, ще видим....успешно ли ще е начинанието или не толкова. Риска е неин. Ние сме публика и критици. Може да има какво да ни каже.

# 192
Защо мислиш,че е толкова лесно да направиш клип?

Чакай сега за клип или самоснимане говорим  Laughing  това е като да си водиш дневник  Mr. Green
интересно е колко да е интересно  Whistling
На теб ако са ти интересни такива влогъри като обсъжданата ,  гледай си ги  Peace
ти си имаш твойто мнение/виждане аз моето  Wink

п.п. мога и да си променя мнението ако попадна на нещо интересно ,
ама на дали. Като гледам това е един вид ново риалити ама на по-ниско ниво  Laughing

# 193
доколкото разбрах, тя няма повече да разказва за ежедневието и семейството си, товва е само визитката. Ще видим.

# 194
Бих гледала подобно нещо ако е свързано с някаква експедиция , някакъв експерименнт , бЕ нещо от сорта   Laughing Hug

Renee Zellweger (46)
Харесва ми на тези снимки  Grinning

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/11/04/01/2E1512A500000578-33 … 1446600582549.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/11/03/22/2E14112600000578-0- … 1446590805436.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/11/03/22/2E1415D900000578-0- … 1446590931861.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/11/03/22/2E1415DD00000578-0- … 1446590937701.jpg

Общи условия

Активация на акаунт