ЛОНДОН - 8

• 103 572
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Може ли някой да сподели мнение за музея на Мадам Тюсо. Ходила съм в Берлин, но казват, че в Лондон е по-различен, защото накрая имало и някакво влакче, но там нещо по-различно има ли в цената или влакчето си влиза.

# 316
  • София
Може ли някой да сподели мнение за музея на Мадам Тюсо. Ходила съм в Берлин, но казват, че в Лондон е по-различен, защото накрая имало и някакво влакче, но там нещо по-различно има ли в цената или влакчето си влиза.
Влакчето си влиза в цената, а тя е около 20 паунда. На мен Мадам Тюсо в Амстердам ми хареса повече от Лондонския.

# 317
  • Бургас
сега ще ходим в Лондон, но точно лятото ще ходим в Амстердам, какво те впечатли повече в другия музей?

# 318
  • Milano
На мен много ми хареса - 5 етажа с восъчни фигури, стая на ужасите (която ще бъде затворена от 11-ти април), влакче на ужасите, прожекция на 4Д на супергероите, и т.н.

Не смятах да ходя, направих го по съвет на една приятелка - страшно съм доволна и смятам да го посетя и в един друг град (там ми се струва още по-хубав - т.е. имам повече ''любимци'').

# 319
  • София
сега ще ходим в Лондон, но точно лятото ще ходим в Амстердам, какво те впечатли повече в другия музей?
Сега като се замисля, може би съм се впечатлила по-силно от този в Амстердам защото там за първи път посетих Мадам Тюсо. После Виена и Лондон, които не ме впечатлиха толкова силно. Вероятно това си е само в моята глава.

# 320
  • Бургас
Влакчето си влиза в цената, а тя е около 20 паунда. На мен Мадам Тюсо в Амстердам ми хареса повече от Лондонския.

Цената е около  30 Паунда ! Вкл. разходката през  музея, "пътуване във времето" с влакчето назад в историята на Лондон и 4Д кино на финала.
Горещи препоръки: ако влиза в плановете ви за посещение да се отиде рано , с цел да се избегне опашката с чакащи да влязат посетители .

Последна редакция: сб, 09 апр 2016, 08:18 от Z-Тина

# 321
Предварително се извинявам за въпроса, който не е свързан с Лондон.
Попадали ли сте на тема за Шотландия? Организирам пътуване и ми се иска да прочета малко мнения на съфорумци.  bouquet

# 322
Ми като няма тема, може да направиш Simple Smile
Някои хора сме били 5-6 пъти в Шотландия, макар и преди време

# 323
Ми като няма тема, може да направиш Simple Smile
Някои хора сме били 5-6 пъти в Шотландия, макар и преди време
За правенето - ще направя щом се налага Laughing  Ама все се надявах някои въпроси да са вече задавани и да прочета отговорите наготово  Mr. Green 

# 324
# 325
Благодаря  bouquet  Ще се опитам да съживя последната  Laughing

# 326
Моето пътуване е след броени дни и все повече се вълнувам. Открих нещо интересно, за което не съм чела тук и от което няма да успея да се възползвам, тъй като е основно за събота и неделя, а аз съм там през седмицата. За любителите на различното може да е интересно. Ще се радвам и на отзив как е било http://www.timetour.co.uk/tour-info/
Имам и един въпрос - на сайта на Тауър Бридж, където е разписанието на часовете, в които се вдига моста, виждам за дата 16 април и после чак за 22-ри. Възможно ли е между тези две дати да не се вдига моста? Или аз не гледам, където трябва?

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 15:53 от tara 2

# 327
  • София
Моето пътуване е след броени дни и все повече се вълнувам. Открих нещо интересно, за което не съм чела тук и от което няма да успея да се възползвам, тъй като е основно за събота и неделя, а аз съм там през седмицата. За любителите на различното може да е интересно. Ще се радвам и на отзив как е било http://www.timetour.co.uk/tour-info/
Имам и един въпрос - на сайта на Тауър Бридж, където е разписанието на часовете, в които се вдига моста, виждам за дата 16 април и после чак за 22-ри. Възможно ли е между тези две дати да не се вдига моста? Или аз не гледам, където трябва?
Така е. Мостът не се вдига всеки ден, а само когато преминават по-големи плавателни съдове.

# 328
  • Бургас
Много е вълнуващо това време за подготовка преди пътуването.

http://www.visitlondon.com/things-to-do/event/28569724-udderbell … -southbank-centre

Ето това ми стана интересно - ще се провежда по време на нашия престой. Естествено в програмата имаме включени много от обичайните места и забележителности, които са задължителни. Ама гледам и за други събития. Харесват ми много мюзикъли. Гледах и също харесах Мама Миа и Трилър. Те са по любимите за мен - АББА и Майкъл Джексън.

# 329
Sweety_m, благодаря за отговора.
rosi_030, Нешънъл Експрес имат в офертите си 2 в 1 два билета на цената на един за Трилър. Ако не си закупила трансфер, виж дали няма да ти е по-изгодно.

Общи условия

Активация на акаунт