Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето и др. - 43

• 35 096
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Фенче, бива те с разсмиването винаги. Joy

И от мен едно:
Скрит текст:
- Ало, какво правиш?
- Гледам телевизия.
- Какво гледаш?
- Олимпиадата, вдигане на тежести.
- Мъже или жени?
- Ми още не мога да разбера.

За тази вечер по план Joy ще гледам епизода на Ашка от предния петък. Изчаквах досега, белким го преведат на български, ама йок.

Клипчето е супер, един от най-вълнуващите моменти.
Аз много не обичам да се връщам назад, такъв ми е характерът просто, дори стари семейни снимки не обичам да гледа, само на децата. Това е защото не обичам да изживявам отново веднъж изживени неща - ето сега тоя клип ме натъжи, защото сериалът е нещо, което съм оставила зад гърба си.
Фенче, много хубава музика създава Тойгар, наистина. И сега в новия сериал също е много хубава.
Припомнете ми, моля, онази хубава песен, която наскоро слушахме в един от летните сериали - за нещо "като неделна закуска", сещате ли се? В кой сериал я чухме, защото сега я срещам в сериала с Джансел.

Гледах много хубав турски игрален филм с Мерт Фърат и Мелиса Сьозен :"Имало едно време..."Героинята, Фенче, има твоята професия. Joy
Хубаво направен филм - върху тъканта на приказките насложен животът. Ама истинският живот, не този, който е в сериалите. Любовен филм е, само това ще кажа.
Изобщо, разликата между показваната в сериалите действителност се различава съществено от тази в игралните филми - ще речеш, че за две различни държави става дума.

# 646
Светле, бива го вица ти, благодаря! Laughing
Аз пък много обичам да си припомням любими филми, книги ... спомените са хубаво нещо.
Този филм ще го гледам, заради Мерт, много го харесвам този актьор, но името на мацката не ми говори нищо. Но, ми стана любопитно, щом ми е колежка във филма  Laughing
Терзи  Heart Eyes е страхотна!

Оставям ви! Няма да мога да гледам Ашка, но и утре е ден. Чаооо, целувам ви! Hug

# 647
Светле  Hug ти що не се обръщаш  към мене, напрау се чувствам засегната Crossing Arms
аз  обичам да се връщам към някои любими неща, не всички( сега съм се върнала към Б&Б Heart Eyes Heart Eyes)
тоя филм с Мелиса и Мерт и аз мисля да го гледам Peace
А Ашка ве4е не го превеждат до времето на следващия епизод Tired
Фенче Heart Eyes, аз освен  това , че ми е приятно( на първо място!) да пиша тук за любимия ми актъор във вашата компания(макар, че няколко мои любими дружки се отказаха,,,,,,заради,,,,,няма да споменавам Peace) се чувствам и ангажирана, да, защото ако се откажа от 2-те теми, многооо често ще са на 2-ра страница Peace

Девочка нарисовала сердечко вместо лица своей сестры-близняшки

уау Whistling

Последна редакция: сб, 12 дек 2015, 00:11 от Airra

# 648
# 649
Добро утрооо!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Айре  Heart Eyes благодаря ти за всичко споделено! Страхотен е нашия сапфир  Heart Eyes

Ашка го превеждат в петък момичетата от темата за Слънцата  Peace Сега ще си гледам снощната серия, пишат, че е била прекрасна.
за хубаво коледно настроение

# 650
Гюнайдън Hug Hug

Фенче Heart Eyes, прекрасен е, особено на тая снимка, която направих от видеото. Отдавна не го бяха снимали от толкова близо и с радост установих, че не се е променил Wink Heart Eyes

още една по чорапи Laughing

# 651
Айре  Heart Eyes Hug wavey гюнайдън! Благодаря за кафенцето, чая и сладостите, начело с Бехлюл!  bouquet
Изобщо не се е променил, става все по-хубав, обаче какви ръчички и гърди само е заформил ... невероятен е!  Heart Eyes

Дано рускините преведат какво казва, много смешно, а в същото време и много сладко произнася дабъл ю  Laughing А децата как му се радват само ... те усещат кой ги обича без лицемерие.
Орси  Heart Eyes ще се израдва на тази фотка с чорапите  Joy Joy Joy Joy
Аз днес няма да ходя на работа, ама ще трябва да отида на другата, за да почивам поне утре. Хубав ден! До по-късно! Hug

# 652
Фенче Heart Eyes smile3521 за фигурата му нямам думи Crazy

Ново видео от Терзи, не разбирам защо пак го свързват с Викингите newsm78

мен са ме хванали лудите тая сутрин Laughing, че снощи до 2 часа гледах ЗП Crazy

и малко снимчици на Бехл Heart Eyes от снощните серии-началото на края Sad
Скрит текст:

страхотна игра!!!-няма преиграване, резки смешни движения с ръце и крака, налудничави любовни погледи и нескопосани целувки Mr. Green

Последна редакция: сб, 12 дек 2015, 13:25 от Airra

# 653
Ехооо!  Hug Айри  Heart Eyes отново ли сме самички днес ?  Laughing
Права си, няма смешни движения  hahaha, всичко си е както си трябва, че и отгоре  Peace

А за видеото  newsm78 Май го сравняват с тези актьори  newsm78 Само повтарят вар, вар, вар - има, има, има ... ама какво има ?  hahaha Пък и за Тарзан пак нещо говореха ...
Хайде, да гледаме Статуса  Peace

# 654
Фену Heart Eyes, заряза ме днес Crossing Arms Laughing
ама кво готино описание направих, а? Mr. Green
И Бехл ми снимки са ми много хубави Crazy, ама я няма Госпожата да ми ги оцени Wink Wink
Ади към Статуса! Peace

# 655
Айре  Heart Eyes ми зарязах те, какво да се прави ... А описанието ти е един път!  hahaha
Бехлюл на тези снимки точно е неземно красив ...
я, какъв колаж са спретнали гъркините

Приятно гледане на Статуса! Попиках се от смях предната серия с Айш и Медиха  hahaha Почни от татко!  Joy Joy Joy Joy И тази обещава да е страхотна. Дано онази зъбла най-сетне се издъни и да се освободи Джан от нея  Praynig

# 656
мда неземно красив е!! Heart Eyes
интересен е колажа Peace
от мен едно клипче за лека нощ, обзалагам се, че не си го гледала Wink Wink

# 657
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Айрич, Фенче, страхотни сте!
Айрич, ми няма да се засягаш, мило, аз към Фенчето съм се обърнала сигурно нещо да й отговоря.
Нали си знаеш колко те обичам! Нема си придиряме!

Страхотни клипчета сте сложили.
Обаче не ми отговорихте на въпроса за онази песничка, дето се пееше за неделна закуска.

# 658
Айре  Heart Eyes благодаря за клипа! Страхотен! Не, не съм го гледала, действително  Peace И от мен едно

Много ми хареса серията на Статуса, най- после зъбла ще я разкрият  Laughing
Светле  Heart Eyes изобщо нямам идея за коя песен питаш ...
Лека и синеока!  Hug

Последна редакция: сб, 12 дек 2015, 23:45 от queen_fenka

# 659
Айрич, Фенче, страхотни сте!
Айрич, ми няма да се засягаш, мило, аз към Фенчето съм се обърнала сигурно нещо да й отговоря.
Нали си знаеш колко те обичам! Нема си придиряме!

Страхотни клипчета сте сложили.
Обаче не ми отговорихте на въпроса за онази песничка, дето се пееше за неделна закуска.

знам, знам Wink
за песента-нямам си на идея:?

айде smile3524

Общи условия

Активация на акаунт