И от мен едно:
- Гледам телевизия.
- Какво гледаш?
- Олимпиадата, вдигане на тежести.
- Мъже или жени?
- Ми още не мога да разбера.
За тази вечер по план

Клипчето е супер, един от най-вълнуващите моменти.
Аз много не обичам да се връщам назад, такъв ми е характерът просто, дори стари семейни снимки не обичам да гледа, само на децата. Това е защото не обичам да изживявам отново веднъж изживени неща - ето сега тоя клип ме натъжи, защото сериалът е нещо, което съм оставила зад гърба си.
Фенче, много хубава музика създава Тойгар, наистина. И сега в новия сериал също е много хубава.
Припомнете ми, моля, онази хубава песен, която наскоро слушахме в един от летните сериали - за нещо "като неделна закуска", сещате ли се? В кой сериал я чухме, защото сега я срещам в сериала с Джансел.
Гледах много хубав турски игрален филм с Мерт Фърат и Мелиса Сьозен :"Имало едно време..."Героинята, Фенче, има твоята професия.

Хубаво направен филм - върху тъканта на приказките насложен животът. Ама истинският живот, не този, който е в сериалите. Любовен филм е, само това ще кажа.
Изобщо, разликата между показваната в сериалите действителност се различава съществено от тази в игралните филми - ще речеш, че за две различни държави става дума.