Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето и др. - 43

• 35 102
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Фенче, бъркаш се, душа - за Анелия беше клюката. Не че ми е важно коя, ама е по-хубава сепак. Joy
А Госпожата се е отказала от форума ли? Жалко, ще ми липсва. Аз мислех, че  временно я няма.
Бях днеска на Панаира на книгата в НДК, ама този път по-скромничко пазарувах. Joy Joy

Отивам сега да гледам КараСевдата, сестрьонките са я превели вече.

Последна редакция: чт, 10 дек 2015, 20:59 от svetal4o27

# 631
О, и аз не знаех, че Госпожата се е отказала Sad Фенче, ако я видиш, поздрави я!

# 632
Роминка  Heart Eyes Hug wavey newsm10
Айре  Heart Eyes ти не си ли я чела тази клюка  ?  hahaha Е, изпуснала си  Mr. Green Те с кого ли вече не го забъркаха нашите медии, та даже и с Таркан  hahaha който го изстрелял на върха  Joy Joy Joy Joy пък аз все си мислех, че с ролята на Мехмет стана известен  Laughing Нейсе! Още колко глупости ще има да четем за него  ooooh! ooooh! ooooh!
Светле  Heart Eyes пардон, обърках фолкаджийките, вярно беше Анелия  Embarassed Ама ми е простено, те всичките са ми еднакви на мене  hahaha
Аааа, Госпожата от наш левент не се отказва никога! Следи го във ФБ. А от форума поне за сега да, каза, че няма вече нерви. Нищо не гледала, дори и телевизия, наблегнала е на книги и музика.
Роминче, ще се виждаме сега през ваканцията, ще я поздравя непременно!
малко смях  hahaha
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 10 дек 2015, 21:19 от queen_fenka

# 633
Фенче Heart Eyes, ако е било преди пове4е от 2 години слуха за Анелия няма как да съм изпуснала, щото тогава хич не съм и следила сапфира Wink
аз доглеждам 7 серия на Севдата Whistling нещо хич не ми върви, може би защото не могат да ме развълнуват нещо двойката КеНи, не знам защо Rolling Eyes Rolling Eyes
Роминче Hug wavey

айде лека ве4ер Hug

# 634
Айре  Heart Eyes е, не помня кога беше ... боже, бях забравила, че ти не си подвластна на сапфира толкова отдавна ... мале, като си помисля само от 2008 колко години минаха  ooooh! И няма шанс да ми омръзне, обаче  hahaha
душичка сладка  Heart Eyes

Чакам с нетърпение отзиви от утрешния ден, със сигурност ще има и видео  Peace
А пък гледам 9 серия на Севдата ... много ми харесват Кемал и Нихан, страхотна двойка!Не знам защо не те грабват, толкова са красиви и двамата и така хубаво играят ... А тази Мелиса Памук как ме нерви само ... същата гнида като Айшето, ама едно към едно  ooooh! много и вървят на тази такива роли . Ужасно ми харесва как играят и Емир и Озан / не мога да се сетя за имената на актьорите / ... толкова, че ги намразих вече  hahaha Много добър каст изобщо. Но и сценария ми е интересен, а музиката е фантастична. Щом е на Тойгар, няма какво да се каже.
Лека и от мен! smile3524

# 635

Ох, Фен, как ме разсмя с вокал! с този миц за полицая. Този и на конкурс за мухмьовци да се яви и него няма да спечели!
    А за слуха за връзка между Киво с наша фолк певица и аз бях чула. Но не помня коя беше. Дори като споменавате Анелия, нищо не ми говори. Но тя си е хубавка.

Роминче, как си, мила! Пожелавам ти да си мнооого добре!
     Лека ви, мацки!

# 636
Фенче, на теб ти са еднакви, а на мен ми се свеждат до два образа - рус и тъмнокос. Joy
Но тази Анелия имаше снимки на клюката, та я запомних, щото касае нашия човек.

Довърших аз 9-ти еп. на Севдата - хареса ми. А двойката ми е любима просто. Озан не ми харесва нещо, не знам защо, глуповат ми е. И родителите на Нихан са ми бльоджави.

Аз пък не разбирам какво значи да нямаш нерви за форума - аз си влизам само където е спокойно и ми харесва. Виж, телевизията и аз я отказах, омръзнаха ми до смърт разните водещи на шоА (по един  водещ), псевдожурналистиката и черните хроники. Поне фактора гледах във вторник, но като загубих навик да пускам телевизора, пропускам вторниците неволно - и му изпуснах края и на него.

Лека нощ от мен!

Последна редакция: пт, 11 дек 2015, 11:01 от svetal4o27

# 637
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Орс, Светле  Heart Eyes Hug wavey
Светле, ами не зная ... на мен влизането в тази тема, а и в други, които ме интересуват ми е хубаво и спокойно, разтоварва ме, но за други не е така ... Споменахме новите фотки на сапфира, каза колко и харесва на тях,а като и казах как някои смятат, че сапфира е остарял и погрознял  hahaha Госпожата каза - Ето, за това не влизам, все същото, нищо ново под слънцето. Тя се разочарова още когато бяха баннали Терзи за три поредни поста със снимки, а някои си пишат сами в теми и никой не ги закача. Та сигурно я натоварва писането във форума, тя си знае.
На мен пък много ми харесва как играят ролите си и Озан и Ондер и Вилдан - каквото са им дали, това играят  Laughing Кемал и Нихан не са ми любима двойка, но много ги харесвам.
Хубав ден ви пожелавам! bouquet

# 638
Добрутроо Hug

Фенче Heart Eyes, Светле Hug, съгласна съм с вас, че може да влизаш избирателно в теми, в които ти е приятно и хората, които пишат там те уважават и харесват.  Peace Друг е въпросът, дали изобщо имаш нужда да пишеш във форуми Simple Smile

много готино Wink

рускините са намерили снимка на младата Нуртен, била е много красива!

хубав ден bouquet

Последна редакция: пт, 11 дек 2015, 11:00 от Airra

# 639
Наистина голяма красавица Нуртен! Страхотни фенове са рускините, много им се радвам.

Разбира се, че всеки постъпва, както му харесва. Изобщо не го казах като критика към Госпожата, тя е един от любимите ми съфорумци, просто исках да кажа, че може да влизаш само където няма повод за нерви. Аз "живея"(цитат от един приятел) в три теми от този форум, а в други надничам чат-пат, ако нещо ме заинтригува - заглавието или нещо друго.
Аз нямам нужда от форума също - просто ми е интересно, а и намерих много приятели, не мога да ги изоставя. Joy, ше земе някой да риве за мен Joy Joy Joy

Фенче, добър е КараСевдата, има екшън и съспенс, обаче не е мой жанр това - това непрекъснато залагане на капани, неистовият стремеж да навредиш на другия, да го надцакаш, даже да го унищожиш - ми не ми се гледа филмирана човешката подлост, алчност и жестокост. Омръзна ми - нагледах се вече, а и преди това с американските филми. Сакалдъм бе, джанъм!
Но виж, тук си ми харесва, а приятелството е като любовта - трябва да се поддържа, да влагаш в него чувства, време, мисли и мъъъничко саможертва поне. 

Хади (или хаде?) до довечерка!

# 640
    Ха, здравейте!

Лелеее, Айрич, тя Нуртен била много хубава! Тя и сега е хубава жена. И с характер, то си личи.

Това рускините са опасни следотърсачки. И как не, като в Турция имат цяла биоспора от рускини, които намират сведения от първа ръка, както се казва.
    Вие не гледате телевизия,  а аз само това гледам. Но не новини и реалитита. А сериалите им. Нови, повтарящи се. Пускам си го като фон. Слава богу, не се зарибих по индийските. И там е един кошмар. С тези многоминутни кадри върху лицата на героите. Бях се загледала по едно време в Моята карма. Есента на 2014т., когато ходехме интензивно при майка ми. Тя беше сама няколко месеца след смъртта на татко, лека му пръст. Та тя го гледаше и попаднах на епизод, в който едната от главните героини зае мястото на булката. Проследих след това няколко серии, не поредни. Пиша ви това, защото ми направи впечатление как някои обичаи са същите като в Турция. Съдейки по турските сериали. Но те не са измислени там. Има ги в реала. Та нали тези сериали ги правят, за да могат и да поучават народа. Не само да го развличат. Те затова и са с по-ниско качество от игралните филми. Защото трябва да достигат до широката зрителска маса. Както и самите актьори се съобразяват с ролите си. Дали ще се харесат на публиката си. Защото се намалява рейтинга.  

# 641
Светле, съгласна съм с това, че тук се създават приятелства и ако напуснеш дадена тема би липсвал на някого. Аз не мога да си позволя да се откажа в момента от 2-те теми за Киво, щото тогава съвсем ще опустеят Wink някак си се чувствам ангажирана, но това е характерно за мен Peace
Орси, да определено на Нуртен й личи характера, освен красотата!

Нашия човек се размърда Wink
От Терзи bouquet

https://www.periscope.tv/w/1dRKZwdelVwGB

красавчик Grinning

Последна редакция: пт, 11 дек 2015, 14:33 от Airra

# 642
Привет отново!  Hug
Айре  Heart Eyes благодаря! love001 Ихаа ... и видео и снимки ...само да знаехме какво говори  hahaha Видя се, че не си е зарязал задълженията като посланик на добра воля към Уницеф, както го обвиняваха някои негови "почитателки" И колко е хубав ... Не се учудвам защо Нуртен и Ердем имат такива хубави деца, особено едното  hahaha
Орсич  Heart Eyes и аз не мога без телевизия, може да е фон, но ... сега следобед, докато готвя, за фон ми върви някакъв Светлината на моя живот  hahaha за фон става!
Светле  Heart Eyes, наистина ще рИва за теб, ако ни напуснеш по някаква причина, както и за всички останали верни фенове на КГ и Кивчо. Аз, за разлика от Айри, не се чувствам ангажирана с нищо, просто това е любимата ми тема с любимите дружки и не искам да я изоставя, защото ми е много приятно да се шегуваме и си споделяме тук за всичко -и за актьорите и за наши си работи . Дето вика Светлето - и приятелството, както любовта трябва да се подхранва  Peace В другата тема за Киво не съм писала отдавна, макар, че я следя, но и там си имам скъпи дружки, на които държа. Но тази тема ми е най- на сърце, признавам си - и заради вас и заради самия сериал, любим ми е.
Да не забравяме какво ни събра тук. Едно видео с най-хубавата целувка в сериала

А, ако щете вярвайте, но все още ми настръхва кожата, когато чуя някоя песен от този сериал, невероятна музика сътвори за него Тойгар  Heart Eyes
Аз довечерка няма да съм с вас, на купон съм. Приятен ден и вечер!  Hug

Последна редакция: пт, 11 дек 2015, 15:48 от queen_fenka

# 643

Фенка, да ти е мнооого приятен купона!
   И аз започвам да се приготвям да изляза в двудневната си "командировка"

# 644
Орсич  Heart Eyes благодаря! Hug
малко да ви разсмея
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт