Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето и др. - 43

• 35 225
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Добро утрооо!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Айре  Heart Eyes новичка снимка на моята кукла
Скрит текст:

# 616
Добрутроо Hug

Фенче Heart Eyes, много хубави и снимката и Петя(нали така се казваше? Simple Smile)

Новая миссия!

Кыванч Татлытуг, который тоже является послом доброй воли ЮНИСЕФ, поставил новую цель- помочь малоимущим детям. О подробностях нового социального проекта с поддержкой актера Кыванча Татлытуга можно узнать на сайте bırsendavar.gov.tr.

# 617
Айрич  Heart Eyes Hug wavey да, Петя е  Peace И на мен много ми хареса снимката, за това я споделих  Heart Eyes
Дано  е успешна благородната мисия на наш сладур  Praynig
аз съм се заплеснала по клипове от КСШ , много ми харесва как подбират песните рускините. А и си имам слабост към Сеит и Шура, особено от снимките в СП  Laughing

# 618
Фенче Heart Eyes, да хубави са клиповете Peace
нова
пред някаква болница са, рускините пишат, че е нещо свързано с Нуртен Confused

Crazy Heart Eyes

Берен и Небахат са били заедно на събитие

Последна редакция: чт, 10 дек 2015, 11:25 от Airra

# 619
Айре  Heart Eyes благодаря за новинките около наш патрон  bouquetХуубав, бе!  Heart Eyes И много як! Интересно, къде е Ипек  newsm78
И Берен и Небахат много хубави!
 hahaha

Берен влиза в Кьосем следващата серия... чудя се дали да гледам  newsm78

Последна редакция: чт, 10 дек 2015, 12:04 от queen_fenka

# 620
Мдааа много хубав и много як!! Crazy Heart Eyes завиждам й на Башачето Whistling Whistling
колежките тряя да си слагат очили Laughing(би погрознял и остарял ooooh!)
Къосема май не е лош(според коментарите в темата на Берен) аз ще му хвърля един поглед Peace

Heart Eyes Heart Eyes

# 621
      Момичета, вижте на какво попаднах:

Скрит текст:

Дарина Павлова се е омъжила тайно за младото си гадже Джулио Берути. Тайната церемония се е провела още в края на август на яхтата на вдовицата на застреляния преди 12 години собственик на „Мултигруп” Илия Павлов. Новината разпространи сензационно колежка на младоженеца – италианския актьор Джулио Берути. Според горещата клюка от светските среди на Ботуша младоженецът е получил зестра от 6 млн. евро от богатата си избраница.

Дарина и Джулио са заедно от три години и са неразделни дори пред камерите. 53-годишната мултимилионерка не признава официално връзката си с 20 години по-младия си любим, но двамата не крият чувствата си дори на червения килим. Появяват се под ръка както по светски събития, уж в приятелска компания, а споделят и свободното време и ваканциите си.

Красавецът Берути, който се прочу в Италия именно покрай Дарина, която щедро спонсорира актьорската му кариера, няколко пъти придружаваше Мадам Мулти и по време на визитите й в България. Вероятно затова Павлова така и не намира време да посети гроба на мъжа си в Арбанаси, отдадена на новата любов в живота си.

Джулио е близък и с децата на Дарина и присъстваше на тузарската сватба на Венцеслава като неформален кавалер на Мадам Мулти.

И наследниците й, и приятелите й го одобрявали, тъй като не бил типичният златотърсач. Самата вдовица също била убедена, че между нея и младия й избраник има истински чувства и не спирала да изтъква, че той не се възползва от състоянието й.

В същото време обаче не е пропуснала да го превърне в милионер, преди да стигнат до олтара.

„Джулио видимо повиши стандарта си на живот и не крие, че вече е женен за една от най-богатите жени в Европа. Двамата са си казали „да” на яхтата й пред трима техни приятели по време на круиз по Средиземноморието. Венчавката е направена от сицилиански свещеник край малко пристанище”, разкриват близки до актьора. По думите им Берути предложил брак на Дарина още преди година, но Мадам Мулти така и не намирала смелост да му отговори. С времето обаче се убедила в искреността му и в крайна сметка приела, при условие че подпишат ясен предбрачен договор. Тя му подарила 6 млн. евро, но нямал право да се разпорежда нито с евро повече от богатството й.

Дарина отдавна даваше да се разбере, че идеята за втори брак не й е чужда, напук на твърденията, че покойният Илия Павлов е единственият мъж в живота й. Преди пет години покрай аферата с бившия италиански премиер Силвио Берлускони тя намекна, че може да се омъжи за милиардера. Даже представи това като успех на българската нация.

„Няма лошо българите да вървим напред. Истината е, че за една сватба трябват двама. Ако премиерът Берлускони има да каже нещо, нека го каже, питайте него“, заяви тогава Дарина Павлова в интервю. Мадам Мулти обаче не успя да задържи за дълго вниманието на палавия политик, който хукна по поредната си млада забежка и направи нашенката за смях пред цяла Италия.

Цялата история и още интересни четива вижте на Retro.bg!

Скрит текст:
http://pik.bg/само-в-пик-и-ретро-дарина-павлова-се-омъжи-тайно-news441450.html

А тези дни четох за сватбата на доведената дъщеря на Дарина Павлова от първия брак на съпруга ѝ Илия Павлов. Сигурно всички знаете, че Тя се омъжи за синът на много заможна и влиятелна в рекламата фамилия. Живеят в Дубай. От тази фамилия е и адвокатката Амал, която се омъжи за Джордж Клуни. Те също са присъствали на тази сватба. Та по този повод се замислих, че поканата към Къванч от страна на Дарина да посети България може да не е съвсем партенка. Дори и да не дойде в тук, то може да проектират делови отношения с нейната агенция. Дарина би могла да го лансира някъде - я из Европа, я из САЩ. Не се знае какви са възможностите ѝ. Въпреки, че за нея би била добра реклама неговото гостуване в хотела ѝ.

# 622
Ко  newsm78  Joy Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
Остарял и погрознял ли ? Де така да остаряваха и погрозняваха всички, ама йооок!  hahaha А на някои им трябват не само очилИ  hahaha ама нейсе  ooooh!
Орси  Heart Eyes аз отдавна споделих това за сватбата на Дарина с Джулио, но дали е вярно  newsm78 Колкото до Киво ... въобще не вярвам на тези глупости, ама то ще се чуе  hahaha
Пожелавам ви прекрасен ден!  bouquet

# 623

Фенче, споделих за брака на Дарина не заради нея, а заради това за което се сетих тези дни. Евентуалното познанство и близост между нея и Къванч. Бих се радвала ако той дойде тук, разбира се. Както и ако тя направи нещо за него.
      Фантазирам си.
      Айрича много новинки ни слага около нашия патрон. И снимки. И на мен ми се вижда доста наедрял горе в раменете. Има време и яко блъска във фитнеса!  Grinning
      Но този му брат, който преди ми беше по-симпатичен, сега ми е много неприятен. И за капак, пък, ги видях боси, по чорапи, в къщата му....

# 624
Орси Hug голяма си скица Wink, ама не е чак толкова страшно, че са по чорапи hahaha
Джулио Берути ми е любимия италиански актъор(и Диди много го харесва Peace) ако се бракувал с тая....не знам Tired
а това, че Киво има някакви отношения с Дарина Павлова, не ми се вярва Peace

Берен много добре се целува тук Wink Wink

хубав ден!

# 625
      Айрич, говорим за служебни взаимоотношения, нали!? Колкото и да си пада по какички Киво, не е опрял до нашата Дарина.
      А чорапите ме дразнят, защото не показват класа. Обратното. Иначе и аз у дома не ходя с обувки с токчета. Но поне чехли слагам.  При техните възможности обърни внимание и на мебелировката във всички снимки. Дали е скъпа или евтина не знам. Но е безвкусна.

А за Берен, ти верно ли мислиш, че се целува хубаво!?!?!? Laughing Laughing Laughing Ще те препратя в "съседното училище-тема" да ти "оправят" възприятията. Никой не се целува, никой не играе, никой не е по-красив, а бе никой не е по- по- най- освен....хм, ние си!

# 626
      Айрич, говорим за служебни взаимоотношения, нали!? Колкото и да си пада по какички Киво, не е опрял до нашата Дарина.
      А чорапите ме дразнят, защото не показват класа. Обратното. Иначе и аз у дома не ходя с обувки с токчета. Но поне чехли слагам.  При техните възможности обърни внимание и на мебелировката във всички снимки. Дали е скъпа или евтина не знам. Но е безвкусна.

А за Берен, ти верно ли мислиш, че се целува хубаво!?!?!? Laughing Laughing Laughing Ще те препратя в "съседното училище-тема" да ти "оправят" възприятията. Никой не се целува, никой не играе, никой не е по-красив, а бе никой не е по- по- най- освен....хм, ние си!

Орси, да за някакви делови отношения говоря Peace
чорапите няма да ги коментирам, не ме дразнят, но мебелировката- има нещо такова Peaceвъпреки, че това не е домът на Киво Peace
Берен се целува перфектно само с един!!! thumbsup

# 627
Хай, дружки!  Hug Hug Hug
Орсич  Heart Eyes благодаря ти, разсмя ме  love001 Ама много точно описание  Peace
А за Дарина въобще и не ми е минавала дори мисълта, че може Киво да се угледа  у нея  #Crazy  Тя не отговаря хич на неговите изисквания  hahaha може да си пада по каки, ама това вече е прекалено  hahaha На мен и за Джулио не ми се вярва, ама ако се е оженил наистина за Даринка, много ми пада в очите, не вярвам да се е влюбил в баба си, за пари ще да е  Mr. Green Колкото до това да помогне на Къванч ... не вярвам в тези приказки. Пък и той има към кого да се обърне в ЛА , за какво му е наша Дарина  newsm78 Но ако го доведе тук, няма да и се разсърдя, де  hahaha Но, според мен това са си измислици на нашите медии. Те и на Кали го направиха гадже, ако помните  Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
Имате много поздрави от Госпожата! Видяхме се тази вечер, че трябваше да ми даде нещо. Много и липсвате, но не и темата. Но, стриктно следи нашия човек и му се радва, от това не се е уморила  hahaha
Скрит текст:
Има хора, които
просто обичаш,
без да знаеш защо!
Даже не се и замисляш,
защо ли е точно така...
Те са извори чисти
на безкрайно добро.
Светят като слънце
и прогонват тъмата
в този живот...
Топлят ни, радват ни
просто така...
Не чакат, не искат...
И понеже нямам много да ти дам...
само стръкче обич от Сърцето,
и една усмивка...
една молитва и една надежда -
да бъдат с теб.

Габриел Гарсия Маркес

Последна редакция: чт, 10 дек 2015, 19:57 от queen_fenka

# 628
Фенче Heart Eyes, ква Кали, бе, фолк певицата ли?? Shocked
За Даринка и аз съм на твоето мнение Wink
и на мен Джулио ми падна в очите Tired ама може пък наистина да се е влюбил, може да е някакъв по-извратен Laughing докато нашия е по-праволинеен , само в лелки се влюбва, не в баби hahaha
важното е, че са от женски пол Mr. Green Mr. Green

а Госпожата щом не е забравила нашия синеочко, пак е добре Wink

Последна редакция: чт, 10 дек 2015, 20:47 от Airra

# 629
Мацкии!  Hug

И на мен не ми се вярва много за Дарето, а и вече нищо не вярвам докато не се е случило и минало.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт