Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето и др. - 43

• 35 243
  • 725
  •   1
Отговори
# 600

Фен, говорих за:
      1.  една тема, където момичетата не си припадат чак смешно по техния патрон.
      2. Ти изказа мнение, че не разбираш защо се оплюва така някой, за когото пишеш в тема за него. Аз те разбрах за коя тема става въпрос, и ти отговарям, че темата, за която АЗ говорех в т.1 не е такава. Не става въпрос за твоята тема. Аз си продължавам мисълта.

Айрич ме разбра.

Айрич, не разбрах, за коя фотосесия говориш, но ямно не е тази, рибарската, нали?

А сега малко красив хаос. В смисъл, че не са тематично подбрани снимките, нито са от една фотосесия!

# 601
Орси, от фотосесията за ЕЛ, където го правят като Джеймс Дийн
ама тоя последния на снимките не е Киво Wink
Фен4е, не ми пре4и окосмяването му, а тениската Laughing

Пак за тоя кон Tired
Издание Gecce: "Недолго продолжалось увлечение Кыванча Татлытуга верховой ездой, начавшееся несколько лет назад. Арабский жеребец, которого приобрел известный актер, простаивает на одной из ферм Стамбула.
Прошел год, как закончились съемки в сериале «Курт Сеит и Шура», где Кыванчу понадобились уроки верховой езды, и вот уже его увлечение сошло на нет. Изредка актер садился на лошадь для того, чтобы просто снять стресс, однако и это его быстро утомило. Теперь за его жеребцом присматривают конюх и служащие фермы."

ами нормално е да се грижат професионалисти за него, няма да си го държи на терасата в хола си Whistling Whistling

фраг на Статуса Laughing

http://www2.dizifilm.com/video/detay.asp?kat=225992

и 21 серия Peace(Фену Heart Eyes)
http://vk.com/iliskidurumukarisik?z=video-95375723_171705643%2Fcf299f4f2a23b8212c

Последна редакция: вт, 08 дек 2015, 19:30 от Airra

# 602
Привет, дружки!  Hug Hug Hug
Орс  Heart Eyes стана ми ясно какво си искала да кажеш, още от Айри сутринта  Peace Благодаря за красивите фотки на патроня и на Юсуф Чим  bouquet
Айре  Heart Eyes благодаря за фрагмана и серията на Статуса!  bouquet Тъкмо се чудех какво да си гледам тази вечер.
На мен и тениската на Киво не ми пречи  hahaha кой ти гледа с какво е облечен, бе  Mr. Green
Тия па какво са се хванали за коня на Киво  newsm78 Ами когато иска, тогава ще язди, ама ха! Пък и нали съвсем скоро Башак го яздеше този красавец, те от къде знаят колко често язди Къванч, тъпанари  #2gunfire И наистина, на балкона ли смятат, че трябва да го отглежда  Joy Joy Joy Joy
хайде да си припомним как яздеше Киво  Laughing

готини ...

hahaha
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 08 дек 2015, 20:42 от queen_fenka

# 603
ММ прекрасен клип Peace
ами тениската ми се набива на очи Whistling
ако беше Светлето тук и тя щеше да каже същото Wink

малко коледна атмосфера Heart Eyes

мерси за хилежа Joy Joy Joy

# 604
Ммммм ... каква коледна атмосфера ... благодаря! Heart Eyes
Ето още един много хубав клип

Скрит текст:
като гледам сега тези клипчета от КСШ се мъча да си представя БЕ в ролята на Сеит и сама си се смея  hahaha Направо си е мисия невъзможна  Mr. Green
Айре  Heart Eyes една златиста брадичка за теб!

и едно сладко опашле  Heart Eyes

# 605
Фенче Heart Eyes
Скрит текст:
примерно БЕ бяга на фронта hahaha hahaha

мерси за Бехл Crazy Crazy Heart Eyes
всяка нощ ме приспива
ама почнаха тегавите за мен серии Cry Cry

айде лека от мен , че гледам Х фактор Wink

# 606
Айре  Heart Eyes уби ме  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo ще е интересно да се гледа  Mr. Green
Скрит текст:
в темата за красивите турски актьори на стр. 26 една дама е споделила нещо много интересно за наш патрон, по повод думите на М.Й за него , много ми хареса! hahaha

" Kivanc Tatlitug ще присъства на среща за подкрепа на "събирането на милион подписа кампания" за деца с увреждания в Forum Istanbul Alişveriş център в следващия петък, тъй като той е посланик на добра воля на Турция"

Лека и от мен, аз ще си гледам Статуса, че до сега и аз гледах Х фактор и окъснях  smile3524

Последна редакция: вт, 08 дек 2015, 22:33 от queen_fenka

# 607

Ей, мерсаж ви за смеха, за фотките, за коледното настроение вече!  
     Да го продължа малко и аз:

Вие си спинкате, крайно време е и аз да лягам.

Лека!

# 608
Добро утрооо!  Hug Hug Hug
Скрит текст:

Хубав ден!  bouquet

# 609
Хелоу Hug Hug

Фенче Heart Eyes, Орси Heart Eyes

Кыванч Татлытуг соберет миллион подписей!
Кыванч Татлытуг, в качестве посла доброй воли ЮНИСЕФ, примет участие в акции по сбору 1 миллиона подписей, организованной в целях поддержки детей-инвалидов и их семей. Данная кампания призвана уменьшить социальную дистанцию в обществе между здоровыми детьми и детьми с ограниченными возможностями.

newsm10

хубав ден bouquet

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 11:21 от Airra

# 610
Айре  Heart Eyes този път те изпреварих с новината за Киво  Laughing още снощи гъркините я бяха споделили. Ех, ето  шанс да го изловим, знаем кога и къде ще бъде, ама ... Важното е да събере тези подписи, а аз съм сигурна, че ще го направи  Peace

# 611
Фенче Heart Eyes, не съм целяла да съм първа Simple Smile
айде заминавайте с Миси и Госпожата да изловите Кивушка Wink Wink
доколкото разбрах ще има и пресконференция newsm78
ще има и видео, което е супер Party Party

Посол доброй воли Юнисеф Кыванч Татлытуг поддержит кампанию по сбору 1 миллиона подписей с целью сократить социальные расстояния между детьми- инвалидами и обществом. (Социальная программа "И ты вместе с нами")
Кыванч Татлытуг будет присутствовать на встрече и на пресс-конференции, которые будут транслироваться в прямом эфире [birsendahavar. Gov. Tr] . Он объяснит , как будет поддерживать кампанию. В один из назначенных дней актер соберется с обычными детьми и детьми-инвалидами и будет играть с ними в различные игры, поднимая их моральную самооценку.

# 612
Айрич  Heart Eyes казах го в смисъл, че винаги ти ни запознаваш  с новинките около патрона, а не че искаш да си първа  Laughing Та този път като никога те изпреварих  hahaha  много благодаря за подробностите! bouquet
Много ти лесно - заминавайте  hahaha това да не ти е Перник  Joy Joy Joy Joy
за благодарност - страхотен колаж на Бехлю

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 16:43 от queen_fenka

# 613
запознавам ви , щото имам пове4е време да обикалям в Конт Laughing
ама те разбрах де Wink
ммм страхотен е колажа, да!

от мен един пък с твоите любимци Heart Eyes

# 614
Ммммм ... страхотни са Айре  Heart Eyes, благодаря! Много си ги обичам тези двамата ...
Аз до сега имах гости, сега отивам да гледам Севдата. Лека вечер!  Hug

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 22:38 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт