Идеи за стартиране и развитие на бизнес 23

• 131 844
  • 776
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
КаИна, моите деца бяха за една седмица на подобен лагер /доколкото подразбрах, че ви е идеята/. Доста се забавляваха и с удоволствие биха отишли отново на подобни занимания. Те са на 7,5 г. и 5,5 г. /момиче и момче/. Взимаха ги сутрин с микробус /бяха около 10 деца/ и следобед ги връщаха. Цената беше по 130,00 лв., което включваше транспорт, занимания и плодове/зеленчуци /"лагера" се провеждаше във ферма, където се отглеждат и плодове и зеленчуци/. Лагера беше тематичен, ако искаш мога да ти изпратя по мейл програмата. Те също лятото си ходеха и на занималня, но това беше за разнообразие, защото и занималнята омръзва колкото и да е интересно.

# 706
Анита, ще съм благодарна, ако ми я изпратиш! Ще разкажа подробно каква ни е идеята, когато имам достъп до лаптопа ми /от тел.едва пиша/.

# 707
Здравейте,
с ММ наехме помещение (бивш плод и зеленчук), в което мислим да правим фрешове, да продаваме салатки, разни здравословни десерти, био храни.
Има регистрирано ЕООД.
Питането ми е какво следва да се направи? Embarassed
Хич не ми е ясно стъпка по стъпка. Blush

# 708
Здравейте,
с ММ наехме помещение (бивш плод и зеленчук), в което мислим да правим фрешове, да продаваме салатки, разни здравословни десерти, био храни.
Има регистрирано ЕООД.

Мога да ти пратя на лични изискванията и списък с нещата, които трябват за започване на такъв бизнес. Къде се намирате?

# 709
Здравейте,
Има регистрирано ЕООД.

Мога да ти пратя на лични изискванията и списък с нещата, които трябват за започване на такъв бизнес. Къде се намирате?
В София сме, южните квартали.
Много ще съм ти благодарна!
Имам купища въпроси, а отникъде не намирам информация Tired

# 710
КаИна, моите деца бяха за една седмица на подобен лагер /доколкото подразбрах, че ви е идеята/. Доста се забавляваха и с удоволствие биха отишли отново на подобни занимания. Те са на 7,5 г. и 5,5 г. /момиче и момче/. Взимаха ги сутрин с микробус /бяха около 10 деца/ и следобед ги връщаха. Цената беше по 130,00 лв., което включваше транспорт, занимания и плодове/зеленчуци /"лагера" се провеждаше във ферма, където се отглеждат и плодове и зеленчуци/. Лагера беше тематичен, ако искаш мога да ти изпратя по мейл програмата. Те също лятото си ходеха и на занималня, но това беше за разнообразие, защото и занималнята омръзва колкото и да е интересно.
И аз проявявам интерес! Мога ли да те помоля да ми пратиш и на мен, това, което имаш?
Благодаря предварително!

# 711
  • Пловдив
Момичета, от известно време се занимавам с изработка на бижута от полимерна глина. Днес си направих страница във "Фейсбук", но не мога да преценя добре ли изглежда отстрани  Confused Ще се приеме ли като релама, ако я публикувам тук? Също така има ли смисъл да пускам обяви в базар.бг и подобни или е много несериозно?

# 712
Козирогче,инвестирай време и средства и ходи по всевъзможни арт базари и сбирки - там е мястото за привличане на таргетирани клиенти. А и като идеш 2-3 пъти, ще се ориентираш.

# 713
  • Пловдив
Козирогче,инвестирай време и средства и ходи по всевъзможни арт базари и сбирки - там е мястото за привличане на таргетирани клиенти. А и като идеш 2-3 пъти, ще се ориентираш.
Ще трябва да се поинтересувам за такива базари. Наскоро знам, че имаше подобна сбирка, но аз пък нямах достатъчно стока. Tired

# 714
Момичета, от известно време се занимавам с изработка на бижута от полимерна глина. Днес си направих страница във "Фейсбук", но не мога да преценя добре ли изглежда отстрани  Confused Ще се приеме ли като релама, ако я публикувам тук? Също така има ли смисъл да пускам обяви в базар.бг и подобни или е много несериозно?
Пусни ги в Етси.

# 715
Пусни ги в Етси.

И аз мисля, че твоето място е Etsy. Продавала съм там, бях доволна. Има много работа, изисква време, но си струва. Дай линк към страничката си, интересно ми е да видя творенията ти. Аз също изработвам бижута и фигури от полимерна глина, но вече като хоби. Мислих си наскоро да подновя магазина си в Etsy, но не ми остава време.

# 716
За Етци е нужно време или доза късмет. Ако това е единствения и основен канал за продажба, не бих разчитала на него.

# 717
 Аз не съм съгласна, че за Етси е нужен късмет. Трябва много работа и разработване. Познавам хора, които изкарват основно приходите си от продажба там. Има българска група във форума им, където може да се обменя опит, да се обсъждат проблеми и т.н.т. Трябва да имаш хубави снимки, много добри описания, редовно да качваш нови обяви. Казвам го и от личен опит. Когато влагах много време и труд, тогава продавах. Сега съм пуснала няколко "хвърчащи" обяви и разбира се нямам продажби.

# 718
Здравейте. Хвърлям един въпрос. Не съм мислила,че ще го задам из форуми,но тук ми е уютно да питам всичко. Blush
Имаме си бизнес , който няма нищо общо с дрехи.
Та, мисълта ми е , как при желание да отворим такъв магазин да се спрем на склад/ доставчик на читави дрехи ,задължително изрядни разбира се.
Като не мисля , че франчайз е добра оферта- зависи де.
Въобще си нямам на идея как се стартира това чудо, та моля за насока, ако е възможно ,разбира се? Може и на лични Blush
Предваително Ви благодаря!

# 719
  • София
Здравейте!
В момента имам 10 000.
Искам да си направя нещо мое.
Попринцип мечтата ми винаги е била за детски магазин.
Знам ,че е залято на всякъде .А и може би парите няма да стигнат.
Др ми идеи са плод и зеленчук и левче.
Може да ми дадете и др идеи.Всъщност съм в голяма дилема дали да рискувам.Вече не ми се работи за никой.Знам ,че и това не е лесно.Може би съм най склонна за левче.Етърва ми ина цех за керамика.Мога да ги пусна и тях

Общи условия

Активация на акаунт