Аз искам брак и семейство, а той.....

• 40 025
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 390
Ууу, ама как го пишете това 'ходят на работа', чак през екрана го чувам презрението в гласа ви  Laughing Защо така бе, хора, кое му е лошото на ходенето на работа?  Laughing

Иначе принципно кариера не е това, което пишеш, Краси. Кариерата е пътя, който извървяваш в служебния си живот - и ако съм започнала като секретарка в малка българска фирмичка, а сега ръководя няколко отдела в различни държави с двуцифрено число специалисти на различни нива и отговорностите и заплащането ми растат във времето - на това му се казва кариера.

Ама имаш ли бюро или нямаш докато израстващ , сега да се уточним, щото аз например в офиса имам, ама вкъщи си работя от леглото на лаптопа и не ми е ясно сега, като нямам бюро вкъщи работя ли или не?

# 391
  • София
Скрит текст:
Ууу, ама как го пишете това 'ходят на работа', чак през екрана го чувам презрението в гласа ви  Laughing Защо така бе, хора, кое му е лошото на ходенето на работа?  Laughing

Иначе принципно кариера не е това, което пишеш, Краси. Кариерата е пътя, който извървяваш в служебния си живот - и ако съм започнала като секретарка в малка българска фирмичка, а сега ръководя няколко отдела в различни държави с двуцифрено число специалисти на различни нива и отговорностите и заплащането ми растат във времето - на това му се казва кариера.

Ама имаш ли бюро или нямаш , сега да се уточним, щото аз например в офиса имам, ама
вкъщи си работя от леглото
Скрит текст:
на лаптопа и не ми е ясно сега, като нямам бюро вкъщи работя ли или не?

Тука каква реплика ми е на върха на езика, ама ще си замълча  Mr. Green   bouquet

# 392
Ууу, ама как го пишете това 'ходят на работа', чак през екрана го чувам презрението в гласа ви  Laughing Защо така бе, хора, кое му е лошото на ходенето на работа?  Laughing

Не, никакво презрение няма в поста ми към ходенето на работа. Това го пиша, понеже и аз използвах тази дума. Нищо лошо няма в това. Нищо. Идеята в "ходенето на работа" е, че поне според мен на една доста голяма част от хората в България, последното нещо, което им се прави е да ходят на работа. И го правят с толкова голямо неудоволствие и неудовлетвореност, че "ходя на работа" е "ходя по мъките". Презрение обаче у мен, категорично няма, да не говорим, че и аз ходя на работа, на бюро на всичкото отгоре. Само че при мен е с радост поне за сега, и поне на тази работа.  Peace

Точно това, което си описала е кариерата. И моето мнение е такова, на това му се казва кариера. Peace

# 393
Цитат

Тука каква реплика ми е на върха на езика, ама ще си замълча  Mr. Green   bouquet

Joy

# 394
  • София
Имам бюро, имам, от тия, най-недолюбваните във форума кюбикъли работя, жива съм за ожалване, знам си го  Mr. Green Евентуално някоя червена точка мога да получа, че съм на ъгъл до прозорци и имам гледка Wink

# 395

Има и филми за хобити и дракони Whistling .

Не, сериозно, не мога да повярвам, че някой смята, че старите моми ще тръгнат да ви крадат безценните мъже. Това показва единствено, че явно не сте много сигурни в отношенията си.

# 396
Имам бюро, имам, от тия, най-недолюбваните във форума кюбикъли работя, жива съм за ожалване, знам си го  Mr. Green Евентуално някоя червена точка мога да получа, че съм на ъгъл до прозорци и имам гледка Wink

И аз така, но пък  като бонус стените му са розовички и може да си такваш неща по тях. Снимки на котки например, да ме подготвят за тежката съдба на стара мома.  Flutter  Joy

# 397
Оле  Mr. Green, ще ме уморите в тая тема, като ви чета и стените в офиса започват да ме натискат още по здраво!  Shocked

# 398
Откъде дойде това за децата и кариерата? Който не иска - не иска. Всеки има право да не иска деца, защо трябва да се оправдава

И аз това се чудя.

И аз. Mr. Green  Просто споделих мнение, че понякога в стремежа си да постигнем нещо друго, изпускаме момента. Не казах - раждайте веднага, че после няма... Само уточних, че го има и този момент, че и това е възможно. Защото е казано, че животът е това, което ни се случва, докато ние правим планове за него. Но започнаха оправданията...  Whistling

# 399
Аз не вярвам в "изпуснатия момент", в разминаването на хора и че хора, които не искат деца се оказват в драматично разминаване с желанията им и внезапно им се приисква.

По същата логика, когато някой пише "аз се разминах с любовта на живота си", иде реч за някакво абстрактно съвместно битуване, което никога не се е случвало.

За любов и деца никога не е късно и който иска да има деца, би гледал и чужди, би осиновил и тн.

Та реално проблема е в телевизорите на онези, които искат да вменят тая силно драматична нотка на предупреждението, че можем да пропуснем щастието. Много им се иска да натрият носа на тия, дето са си живели живота, докато те са сменяли пелени  Wink

# 400
Идеята в "ходенето на работа" е, че поне според мен на една доста голяма част от хората в България, последното нещо, което им се прави е да ходят на работа. И го правят с толкова голямо неудоволствие и неудовлетвореност, че "ходя на работа" е "ходя по мъките".

Точно това си мислех и аз. И от там идва това желание за принизяване на чуждите постижения.

Вече почвам да си мисля, че някои майки просто се чувстват неудовлетворени. Така, както има хора, които имат кариера, но не се чувстват добре поради липсва дете, така има явно има и хора чиято неудовлетвореност води до това да омаловажават живота и работата на другите.

# 401
  • София
Да оставиш живота си на самотек? Не и моя, благодаря. Все някакъв контрол държа да имам.

# 402
Та реално проблема е в телевизорите на онези, които искат да вменят тая силно драматична нотка на предупреждението, че можем да пропуснем щастието. Много им се иска да натрият носа на тия, дето са си живели живота, докато те са сменяли пелени  Wink

Иска ти се, вярвай си.  Peace

# 403
Дефинирайте "живеене на живот".

# 404
Идеята в "ходенето на работа" е, че поне според мен на една доста голяма част от хората в България, последното нещо, което им се прави е да ходят на работа. И го правят с толкова голямо неудоволствие и неудовлетвореност, че "ходя на работа" е "ходя по мъките".

Точно това си мислех и аз. И от там идва това желание за принизяване на чуждите постижения.

Вече почвам да си мисля, че някои майки просто се чувстват неудовлетворени. Така, както има хора, които имат кариера, но не се чувстват добре поради липсва дете, така има явно има и хора чиято неудовлетвореност води до това да омаловажават живота и работата на другите.

Абсолютно.

Общи условия

Активация на акаунт