Аз искам брак и семейство, а той.....

• 39 858
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 630
Ей голяма амортизация за 5 години, ужас направо. Трябваше да ме предупредите по-нарано да почна да се чувствам изнемощяла и нефелна, не знам с по-малко от година до 30 дали ще успея да се сбабичосам колкото го обяснявате.

Цитат
Аз лично нямаше да се съглася жена ми да чака да роди след 30 за да може примерно да прави втора магистратура или да ръшка по чужбина.

Ами аз лично пък не бих живяла с мъж, на когото трябва да му искам съгласие какво да правя с живота си. Ама и пък разликата в заплатата ми между 25 и 30 е в доста по различна цифра от 500, така  че разни хора..

А пък това с бабите и дядовците, е мойта любима майчица няма 50, а дете не бих й дала посмъртно да гледа с нейните психози и неврози. На милото родителите пък са на 70 и тичат след племенника му повече и от него, глупости са това..

# 631
(и не, това не зависи основно от спорта, а от гена    Laughing  ) и т.н.
Дебелите жени винаги намират за оправдание гена. Те срещу гена не се борят и мъжете трябва да си ги обичат и по 100 кила. Нали все пак дете са им родили.

И този мъж от снимката на предната страница и на него всичко му е от гена... не е от строг хранителен режим и неспирни тренировки. Гена му е майката.

# 632
Дебелите жени винаги намират за оправдание гена. Те срещу гена не се борят и мъжете трябва да си ги обичат и по 100 кила. Нали все пак дете са им родили.

И този мъж от снимката на предната страница и на него всичко му е от гена... не е от строг хранителен режим и неспирни тренировки. Гена му е майката.

Е, те тука само генетици са се събрали, не виждаш ли  Mr. Green

# 633
На детската градина всеки ден като ходя да водя децата - вижда се, че има голяма разлика между майките, които са родили на 25 или на 35. Почти съм сигурен при кои мъжът им вечер бърза да си дойде от работа, и при кои се чуди дали да каже, че "шефа му е дал неотложни задачи".

Не мислиш ли, че майките, родили на 35, просто са по-възрастни с 10 години от тези, родили на 25, щом децата им са на една възраст и ходят заедно на детска градина? И друго, ти лична карта ли им искаш на майките, че знаеш на колко са години? Нормално е повечето по-възрастни да изглеждат по-стари от по-младите. Изключенията, които младеят за възрастта си, изобщо няма да ги хванеш, именно защото в детската градина им определяш възрастта чисто визуално.

# 634
  • София
Скрит текст:
Ей голяма амортизация за 5 години, ужас направо. Трябваше да ме предупредите по-нарано да почна да се чувствам изнемощяла и нефелна, не знам с по-малко от година до 30 дали ще успея да се сбабичосам колкото го обяснявате.

Цитат
Аз лично нямаше да се съглася жена ми да чака да роди след 30 за да може примерно да прави втора магистратура или да ръшка по чужбина.

Ами аз лично пък не бих живяла с мъж, на когото трябва да му искам съгласие какво да правя с живота си.
Скрит текст:
Ама и пък разликата в заплатата ми между 25 и 30 е в доста по различна цифра от 500, така  че разни хора..

А пък това с бабите и дядовците, е мойта любима майчица няма 50, а дете не бих й дала посмъртно да гледа с нейните психози и неврози. На милото родителите пък са на 70 и тичат след племенника му повече и от него, глупости са това..
Това да му е проблемът. Има приятели, които обсъждат телата на жените си зад гърба им, при това в отрицателен смисъл, а той не само че не вижда проблем в това, ами и го пише във форум. Много чалгаджийски манталитет. Много грозно ми звучат такива приказки зад нечий гръб, особено ако този гръб е на жена ти. Но пък е добър критерий за това какви мъже да бъдат избягвани за сериозни отношения.

# 635
Цитат

Ами аз лично пък не бих живяла с мъж, на когото трябва да му искам съгласие какво да правя с живота си.

Чакай сега...ако си с тоя мъж сериозно, а не просто "приятели с екстри", то няма вече такова нещо като "живота ми". Защото нали се сещаш, че той може да каже същото- откъде-накъде ТЯ ще ми дава насока в живота, като отказва да ражда...

Знам, знам, жената поема повече от бремето, обаче ще кажа честно, че в доста случаи се преекспонира колко голяма е тежестта и колко ще се измъчи.

Иначе нищо нередно не виждам в това мъжът да има някакви очкавания жена му да си позапази фигурата.

# 636
  • София
Скрит текст:

Този е или Крис, или някой от приятелите му, да знаеш.

# 637
При мъжете ключовото не е фигурата, а способността да действат и да постигат цели.

Как ще се почувствате, ако мъжът каже- ми не ми се бачка, не ми пука, че искаш дете, аз ще си свиря в бандата, ще чакам докъм 35 да получа договор за запис...щото това си е моят живот.

Странно е това желание жената да запази контрол, сакън да не се мине нещо...

# 638
Цитат

Чакай сега...ако си с тоя мъж сериозно, а не просто "приятели с екстри", то няма вече такова нещо като "живота ми". Защото нали се сещаш, че той може да каже същото- откъде-накъде ТЯ ще ми дава насока в живота, като отказва да ражда...
Скрит текст:
Знам, знам, жената поема повече от бремето, обаче ще кажа честно, че в доста случаи се преекспонира колко голяма е тежестта и колко ще се измъчи.

Иначе нищо нередно не виждам в това мъжът да има някакви очкавания жена му да си позапази фигурата.

Е кой е казал, че не може да каже същото, мисля, че 7-8 страници по-назад в спама, се разбрахме, че стига още отначало да се разберете кой кога иска да ражда и дали , всичко е ок. Подразни ме това собственическо отношение, което лъха от поста, едва ли не жена му трябва да му трепери ще й разреши ли нещо или не, ама както и да е.
Иначе да, стига и мъжа да се поддържа в приличен вид, кое му е лошото и двамата да се грижат за себе си.

# 639
Скрит текст:
При мъжете ключовото не е фигурата, а способността да действат и да постигат цели.

Как ще се почувствате, ако мъжът каже- ми не ми се бачка, не ми пука, че искаш дете, аз ще си свиря в бандата, ще чакам докъм 35 да получа договор за запис...щото това си е моят живот.

На теб май доста неща са ти странни, много тесни възгледи за света си си наложила Simple Smile

# 640

Що? При жените да не би да е ключова фигурата за "брак и семейство"? Много лошо тогава, защото винаги ще има някоя с по-хубава фигура.

# 641

Ми нормално, мъжете , поне интересните, много не налитат за дечковци в ранна възраст.

Всъщност много по често се налага, като гледам, жената да подбутва мъжа си да бързат, както авторката от темата. Аз, честно казано, в  моите отношения не съм срещала такова нещо като мъж, който да е на възраст между 20 и 30  и да настоява жена му да  ражда, а ако бях срещнала щях много ловко да го избегна. Желание у мъж на горепосочената възраст да сменя памперси вместо... каквото и да е друго, ми е от странно - до не твърде обмислено. Сигурно си представя, че жена му ще си роди децата и ще ги гледа, а той ще ги води до детската, а вечер ще разпуска на по биричка с приятелчетата и ще обсъждат телата на жените си.

Знам, че има такива хора, виждала съм ги през студентските години, но допирни точки никакви. По скоро ми допадат мъже, които първо правят разни неща, ходят тук и там, може и с жените си,   пък после стават чудесни бащи Grinning

# 642
  • София

Скрит текст:

Значи избирай такива, които имат повече от едно ключово умение.

ПП Ако искаш, де. Може да се задоволиш и само с едно, твоя работа.

# 643
Въпросът е там, че доста двойки тръгват с идеята- ще имат деца, когато жената е готова. А тя може да си мести готовността според ситуацията и желанието и никога да не е готова. Съмнява ме Chris78 да е командорил жена си, но също така едва ли би търпял да го разиграва едно десетилетие с още и още "цели и мечти".

Понякога възгледите трябва да са тесни- ако са много широки, става безсмислено и всичко потъва в неяснота.

Иначе не само аз имам тия възгледи, Ерих Фром на това пазарене и драпане за контрол му вика "скъпернически темперамент". Да не се минем нещо...

Кукумицинка, важното е нещата да са достатъчни. И фигурата, и постиженията. Има си някакъв минимум, който следва да се покрие като част от цялостния "пакет". Иначе се получават абсурди, че доста жени се чудят защо няма принц на хоризонта, докато продължават да изглеждат като козунаци, па макар да са с добри души. Да, фигурата е по-важна за жената, защото издава правилен хормонален баланс.

# 644
 И на мене много неща са ми странни в много хора, но на тях, естествено, не им пука от това. Затова такива като Крис се женят за такива като неговата жена, а пък ние сме се оженили за нашите мъже. Хубавото е, че за всеки човек си има себеподобни.

Колкото до фигурата - тя, разбира се е изключително важна. Общо взето, жена с хубава фигура може да си позволи да е готова и неготова и да размотава дори и такъв като Крис, за когото въпросната фигура и как изглежда в очите на приятелчетата му е от основополагащо значение. Боя се, че ако изглежда като козунак вариантите наистина намаляват.

Общи условия

Активация на акаунт