На пазар в Лозенград и Одрин - 8

• 196 326
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
  • у нас
Здравейте,
миналата година бяхме купували маслини GIRGIN от едно магазинче в Одрин. Намираше се на улицата, на която са складовете за прахове. Имаше и хлебарница и магазин за баклава, в която продава възрастно семейство. Наша позната е казала на майка ми, че този магазина за маслини е затворен, а тя планира ходене до Одрин следващата седмица.
Бихте ли споделили, дали е затворено това магазинче и от къде другаде може да купи маслини?

Малко по-напред от този магазин има друг, в който също продават маслини. Отсреща също има такива м-ни /от страната на фурната/.

# 301
  • Пловдив
На това място пак си има магазин за маслини, малко са го преобразили, но същия мазен коцкар си работи в него. Сложени са много корита с маслини вътре и може да се опитват.

Последна редакция: пн, 07 дек 2015, 20:23 от makak

# 302
  • Пловдив
Аз дрехи не си намерих...

# 303
  • Варна - Черна гора
Благодаря, Sinara и makak!
Имам и още едно питане.
В текущите промоции на Кипа белина Аче е на цена 6,90 ТЛ
а в Мигрос е на 4,90 ТЛ klick
За Кипа ми е ясно, защото такава е цената и в брошурата им, но в Мигрос да не е някакъв он-лайн магазин и в самия магазин да е на друга цена? Някой дали знае?

# 304
  • На черешатааа
В неделя мисля да отскоча пак до Одрин, та питането ми е- работят ли магазините тогава? И някой знае ли цените на цитрусите там?
Благодаря предварително на отговорилите  Hug

# 305
  • here and now
Работят повечето в центъра, но не всички. Кипа работи, Марги аутлет също работят..

# 306
  • Пловдив
Имам и още едно питане.
За Кипа ми е ясно, защото такава е цената и в брошурата им, но в Мигрос да не е някакъв он-лайн магазин и в самия магазин да е на друга цена? Някой дали знае?
Мигрос си е нормален магазин, но както тук в Билла, отстъпката е само с  клиентска карта
или трябва да поискаш от някой - ако го можеш
или трябва да си купиш от касата - струва 1 лира, но ако не пазаруваш следващите 3 месеца става невалидна

# 307

Мигрос си е нормален магазин, но както тук в Билла, отстъпката е само с  клиентска карта
или трябва да си купиш от касата - струва 1 лира, но ако не пазаруваш следващите 3 месеца става невалидна
Всеки пътр се чудя как се вадят картите

# 308
  • Варна - Черна гора
Имам и още едно питане.

Благодаря, makak

ние имаме карта, но не знаех за деактивирането и' след 3 месеца, ако не е използвана.

# 309
  • Varna
Макаче,
Дали знаеш това деактивиране дали важи и за Килер?

# 310
Макаче,
Дали знаеш това деактивиране дали важи и за Килер?

Хайде сега кажете за картите и на килера Simple Smile  как се вадят ?

# 311
  • Варна - Черна гора
Ако някой знае, моля да напише и за трите магазина: Кипа, Мигрос и Килер как се издават карти и кога се деактивират. Имам предвид да се систематизира информацията.
За Мигрос стана ясно.
 - Карта са закупува от каса. Цената и' е 1 ТЛ. Деактивира се след три месеца. (Благодаря на makak за информацията)

# 312
  • Varna
Картата на Килер-Я ми е издадоха на касата. Просто момичето ми предложи и аз съгласна Simple Smile
Обаче явно след три месеца ако не си пазарил и картата се деактивира, защото последният път като бяхме в Едирнето, касиерката ни бърбори нещо, обяснява, ....ама аз и ММ не вдяваме. Турският ми е слаб smile3538
Почвам на турски ама завършвам на английски Embarassed Ако има някой около мен ще падне от смях. Като не ме разберат на английски почвам на български и тогава цирка е пълен. Ама винаги се разбираме накрая де Wink

# 313
  • Варна - Черна гора
Не си сама Делте, аз ги мъчих и на руски  Joy. Ама да понаучат малко български, колко оборот им правим!

# 314
  • Varna
Може да не им се отдава българският език бе душа.
Ами труден си е нашият език.
Обаче пък как се кефят като им направиш някое изречение на техният език, а Wink

Извинявам се за офф-а Embarassed Hug

Общи условия

Активация на акаунт