На пазар в Лозенград и Одрин - 8

• 196 293
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
Детето мисля ,че няма да има проблем.Моя син е на 3г.и сме го водили с нас.То само в центъра си без кола.Кипата ползвайте подземния паркинг,др.се плаща.За обяд моя съвет е в центъра да хапнете,в марги единия път сметката ни беше доста сериозна,а в центъра има всякакви заведения от дюнер до супа и джигер,цени на табла изнесени ,топли витрини от които виждаш кое какво представлява.А,хотел Ottoman Palace за има няма час му се вдигна цената на 98лв.Резервирах един друг,пък има 1 седмица да му мисля.
Препоръчвам Sultan Hotel, били сме там, единствено закуската е бедна, но стаята е огромна, много чиста, има безплатен охраняем паркинг и много любезен персонал и е се намира в центъра на града.

# 361
  • Бургас..морето
Sultan hotel,няма места ,иначе изглежда добре,ако не сънувам нещо друго,след 28 ще дам мнение за unisite hotel.Отценката му в букинг бива,коментари от -до + ...Мъж ми ме е заплашил,че ще ми вземе ''туроператорския лиценз'' вече.Аз отганизирам културно масовите мероприятия и като се издъня ми натяква... Simple Smile

# 362
Здравей Rosi! Wink Препоръчвам ти Ottoman Palace hotel,чудесен е.Аз и мъжа ми бяхме на 21.11.15 за 1 нощувка(крайно недостатъчно)двойна стая за 88лв.,прекрасно хотелче на 5мин.от самия център,чудесна закуска и безпл.паркинг.Резервирахме през Booking.Дано съм ти била полезна! WinkСподели понататък,на кой хотел сте се спряли....

Препоръчвам с две ръце. Бяхме миналата година много бяхме доволни. Съотношение цена качество е супер.

# 363
Здравейте някои да е ходил тези дни до одрин да каже как е положението по границата смятаме на 25(коледа) да ходим с автомобил имали задръстване   newsm78 :roll

# 364
Плюс 1 за Ottoman Palace.

# 365
Здравейте някои да е ходил тези дни до одрин да каже как е положението по границата смятаме на 25(коледа) да ходим с автомобил имали задръстване   newsm78 :roll

Съседите ми ходиха в петък, бързо се прибраха. Ще ги попитам и ще пиша.

# 366

Съседите ми ходиха в петък, бързо се прибраха. Ще ги попитам и ще пиша.
Благодаря ти  предварително  Blush а можели да ми кажете къде са църквите вижда ли сме табели но никога не сме ги намирали и крепостта къде ходила сам около 8 пъти но само по магазините и центъра.Предимно ходим за препарати за растителна защита но сега сме 5 семейства и освен магазини и малко културна дейност и борсите са до кръговото с рибарчето  защото сам виждала и складове на паркинга до петъчния пазар

# 367
Вчера бяхме фемилито- на тръгване ми идваше да се гръмна  #Crazy На границата 5 проверки вкл. с кучета- почти 2 часа, на прибиране само паспорти, но понеже изчакахме един молдовски автобус цели 20мин Simple Smile и в Одрин навсякъде много народ- българи повече от турците  Laughing

# 368
  • На юг от тук
Вчера бяхме фемилито- на тръгване ми идваше да се гръмна  #Crazy На границата 5 проверки вкл. с кучета- почти 2 часа, на прибиране само паспорти, но понеже изчакахме един молдовски автобус цели 20мин Simple Smile и в Одрин навсякъде много народ- българи повече от турците  Laughing
За следващия път,ще кажеш на мъжът ти да се вслушва в съветите от форума. Hug

# 369
За следващия път,ще кажеш на мъжът ти да се вслушва в съветите от форума. Hug
обезателно  Peace

# 370
И ние вчера ходихме до Одрин, организирано с автобус. На границата чакахме 4 часа на отиване ( автобусът ни мина през скенер), в Одрин съответно времето ни се намали значително за разходки. На връщане пак голямо чакане- 2 часа, на българската граница особено много, имаше дълги опашки и от леки автомобили и от автобуси. Струва ми се, че митничарите не си даваха много зор да работят.  Crossing Arms

# 371

Вчера се прибрахме и нямаше задръствания и в двете посоки, но бяхме с кола

# 372

Вчера се прибрахме и нямаше задръствания и в двете посоки, но бяхме с кола
благодаря на всички за информацията newsm10

# 373
и моите познати казаха, че много бързо минали, нямало никакви коли, но те ходиха в петък.

# 374
Знаете ли дали в Одрин ще работят магазините и пазара на 31.12 и на 01.01.?

Общи условия

Активация на акаунт