На пазар в Лозенград и Одрин - 8

• 196 076
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
Хапнете си ТАВА ДЖИГЕР много е вкусна
                                                                                                                                                                         А къде е най вкусната,може ли, да ми препоръчате заведение.Благодаря.

# 601
  • Бургас
Аз съм яла в едно от заведенията, които са в Марги аутлет.

# 602
Момичета, да питам, ако собственикът на колата не е шофьор ,но пътуваме заедно трябва ли пълномощно.

# 603
  • На юг от тук
Момичета, да питам, ако собственикът на колата не е шофьор ,но пътуваме заедно трябва ли пълномощно.

Не,само питат за него и той се обозначава.

# 604

Доколкото ми е известно - не. Само че собственикът ще си се реди на гишето.

# 605
  • На юг от тук

На Лесово документите се подават от колата.Не е нужно да слизат,само ако накарат да се отвори багажника за проверка слиза шофьора.

# 606

На Лесово документите се подават от колата.Не е нужно да слизат,само ако накарат да се отвори багажника за проверка слиза шофьора.

Да, май-така беше, на Малко търново се слизаше.

# 607
  • Бургас
В паспорта на шофьора на турската страна слагат печат. На Малко Търново веднъж гледах как на последната бариера връщаха кола, защото шофьора не беше разбрал, че след първата опашка на, която се редим всички, той трябваше да отиде и да му сложат печата.

# 608
  • Бургас

Яла съм на главната улица, в едно ресторантче, което до моста на Марица - след събирането с другата река - и вече най-вкусната според мен беше отстрани на джамията.

# 609
  • Пловдив
Местните казват, че най-добрият тава джигер е в АЙДЪН ТАВА ДЖИГЕР- на центъра до паметника на метличаря, винаги има голяма опашка пред заведението. Препоръча ни го местен жител като асъл-асъл джигер и беше прав, стига да имате достатъчно време. Ние сме яли само в онези дни на техния байрям, на който не ядат през деня.
И още нещо тава - означава тиган и джигерът-дроб- всичко е в мъжки род.

# 610
  • тук-там
Айдън имат и някъде до Марги, вътре в мола ли е ...или наблизо?

# 611
  • Пловдив
Едничък е - на центъра - на мегдана
https://www.google.bg/maps/place/Ayd%C4%B1n+Tava+Ci%C4%9Fer/@41. … 3243,16.25z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0xd2968a63fde55876

# 612
Тава джигер не е ли обикновен дроб сервиран с лук и домати отделно? Веднъж поръчах от него и нещо не ме впечатли. Да не е нещо друго?

# 613
  • Бургас
http://colourmagicp.blogspot.bg/2011_01_01_archive.html

в този пътепис много хубаво е описано и кулинарното приключение в Турция, а към края на страничката има снимки и на тава джигер, като авторката уточнява, че по принцип това си е одрински специалитет

# 614
Наистина е специалитет ,одрински тава джиер (Г -то не се изговаря ) ядохме в Чорлу под същото заглавие.
Е  , и аз ще си хапна другата събота  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт