На пазар в Лозенград и Одрин - 8

• 196 026
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
http://colourmagicp.blogspot.bg/2011_01_01_archive.html

в този пътепис много хубаво е описано и кулинарното приключение в Турция, а към края на страничката има снимки и на тава джигер, като авторката уточнява, че по принцип това си е одрински специалитет
Чудесен пътепис. Благодаря, че го сподели  bouquet

# 616
  • Варна
Вече и на Малко Търново не се слиза за паспортен контрол. Минава се плътно до гишето и се подават паспортите, а като ги върнат, се придвижвате до следващото гише с паспорта на шофьора (собственика) и документите за колата. Няколко метра по-надолу се слиза, за да се отвори багажника. За пръв път ни ровиха (силно казано, но отвориха и бръкнаха) багажа.
Горното е от понеделник. В момента на пункта тече ремонт и може отново да настъпят промени.
Цените в Уайкики са едно към едно като числа с нашите, което ще рече 38% по-ниски. Отделно имат и по-добри намаления. В нашите магазини рядко влизам, но не ми е направило впечатление моделите в Турция да са видимо повлияни от религиозните ограничения.

# 617
  • Разпиляна във въображението
Супер за Уайкикито. Ще ходим юли месец и се чудя дали има някакъв шанс да има есенно зареждане Thinking

# 618
Miriel, шанса за есенно зареждане е по скоро 0 през юли. Не забравяйте, че освен lc waikiki, има Koton и DeFacto.

# 619
  • Разпиляна във въображението
Miriel, шанса за есенно зареждане е по скоро 0 през юли. Не забравяйте, че освен lc waikiki, има Koton и DeFacto.

Sad Нищо не знам за тези марки Crossing Arms

# 620

Sad Нищо не знам за тези марки Crossing Arms

Котон имаха магазин в МОЛ Сердика, но го закриха. Цените са по-височки, а Дефакто ми е любим.
http://www.defacto.com.tr/

# 621
  • Варна
В Лозенград не съм виждала Котон и Де Факто. Като цяло нещата им са еднотипни, но по мои впечатления цените в Уайкики са най-добри, а качеството е аналогично. Днес отново минахме през истанбулските им магазини и видях същото. Не ангажирам с мнението си никого.

# 622
Не разбирах, че говорите за Одрин, извинявам се. beljata, че са еднотипни е така, както са ми еднотипни и почти всички други марки под една шапка. На мен DeFacto ми е най-любимо, но все пак аз този месец ще навършвам 25 и съответно дрехите, които харесвам са малко по-младежки, може би. Майка ми, ако я попитате ще каже веднага  lc waikiki. Сега да не решите, че намеквам, че сте възрастни  Hug

# 623
  • Варна
Направо го приехме така, Неолитке! Crossing Arms  Mr. Green
От тези магазини пазаруваме основно за ММ. От Де Факто сме му купували хубави неща, както и от Уайкики. Имат аналогични неща. Предимство на вторите е и наличието на детски дрехи. Ако не бъркам, Де Факто не предлагат такива.

# 624
beljata, DeFacto има и детски дрехи, но в по-големите магазини. Чакаме те в другата тема да разказваш като се прибереш.  Hug

# 625
  • Стара Загора
Не разбирах, че говорите за Одрин, извинявам се. beljata, че са еднотипни е така, както са ми еднотипни и почти всички други марки под една шапка. На мен DeFacto ми е най-любимо, но все пак аз този месец ще навършвам 25 и съответно дрехите, които харесвам са малко по-младежки, може би. Майка ми, ако я попитате ще каже веднага  lc waikiki. Сега да не решите, че намеквам, че сте възрастни  Hug

+ 1
На мен също Де Факто ми е любим магазин, а от Уайкики никога нищо не мога да си харесам. ooooh! Няколко пъти влизам и в магазиние им тук, че познати ми ги хвалят и все удрям на камък.
Котон ми харесват и те, но цените им са малко по-високи. Като са намаленията обаче са много изгодни.

# 626
  • Бургас
От трите магазина - Котон, Де факто и Уайкики, Котон ми допада най-много. Да, наистина е по-скъп от другите, но пък има и по-официални и по-модерни дрехи. В Уайкики има много хубави мъжки и детски дрехи, но женските са по-скоро ежедневни и са някак обикновени. В Де Факто също мисля, че мъжете са облагодетелствани.

# 627
Аз съм с по-джобни размери и за ежедневието си купувам дрехи от тийн серията на Уайкики, побирам се чудесно в размер 14 години  Mr. Green Скоро обаче се връщам на работа и ще ми трябват по-официални облекла, най-вече рокли със сака, че мразя панталони. Ще погледна и в Котон. Иначе в петък влязох в едно тукашно Уайкики от любопитство. Рокля, която миналата година си купих от Одрин за 40 лири, тук се мъдреше с етикет 45 лева Peace

# 628
За ЧОрлу има ли отделна тема или да питам тук?

# 629
Здравейте някой знае ли къде са най-ефтините перилни препарати в Одрин в кой склад на борсата и въобще там ли са най-ефтините?

Общи условия

Активация на акаунт