Смути, 2-ра тема

• 149 337
  • 683
  •   1
Отговори
# 345
Хайде да се намърдам и в тази тема Grinning
Иначе смутитата напоследък съм ги оставила настрана, предпочитам да хрупам плодовете и/или зеленчуците така,  но ще събирам идеи оттук Simple Smile

# 346
  • на острова на мечтите
Малко зехтин вместо вода и ще си изпила салатата  Hug - шегувам се

Скоро не съм правила смути, нещо ме мързи, обаче предложението за авокадо, банан и спанак много ми допада и ще се пробва съвсем скоро. Simple Smile
а,и зехтин добавих Wink Joy
Аз съм на принципа да слагам в робота каквото имам на разположение  Peace chef
Хайде да се намърдам и в тази тема Grinning
Иначе смутитата напоследък съм ги оставила настрана, предпочитам да хрупам плодовете и/или зеленчуците така,  но ще събирам идеи оттук Simple Smile
  Hug

# 347
Аз пък напоследък често правя смути в купичка. Децата много го харесват. Ето три варианта:

Бяло смути (банани, соево мляко, ориз) с кокос, круша и чия

Зелено смути (спанак, кейл, портокалов сок, банани, тофу, студено пресован зелен сок) с гранола, кокос, круши и ягоди

Оранжево смути (сладък картоф, банани, тофу, зелена ябълка, морков, студено пресован зелен сок) с боровинки, конопено семе и ягоди

И едно по-стандартно, в чаша. Банани, ягоди, тофу, ванилово кисело мляко от соя. След пюрирането добавих студено пресован сок от моркови, червено цвекло и джинджифил. Поръсено с матча.

# 348
  • Пловдив
Фея, всичките ти снимки са страхотни! Доставя ми удоволствие само да ги гледам, пък какво ли остава и да ги вкуся.

# 349

Фея Кръстница,  тези са си истински десерти направо!

# 350
Буря, Мооника, благодаря ви! Това са закуските на децата ми преди тръгване за училище, всъщност.

Ето още една идея: пробиотично смути (соев кефир, банан, тофу, чия) с ягоди и вишнев сироп

# 351
И аз тук да черпя идеи. Днес си направихме
- морков, кисела ябълка и целина за мен
- диня, берита и кокосови стърготини за мъжа ми

Heart Eyes

# 352
  • на острова на мечтите
И аз тук да черпя идеи. Днес си направихме
- морков, кисела ябълка и целина за мен
- диня, берита и кокосови стърготини за мъжа ми

Heart Eyes
О,ето какво ще си направя за вечеря  Hug Имам точно тези продукти и ще ги пасирам.  Имам и ананас,ще взема да сложа сок от ананас. Дано на стане сладък newsm78

# 353
  • Sofia
   Плодове е препоръчително да се ядат само до обяд, за вечеря в никакъв случай. Peace

# 354
  • Калифорния, САЩ
  И аз тук  Heart Eyes:  снощи експериментирах, защото имах плодове, готови за консумация, но не ни се ядяха така. Едно огромно манго (около 700-800 грама беше), две нектарини и прясно изцеден портокалов сок. Стана много като количество, а и бе доста гъсто. Наложи се да разредя с вода, че малкият поиска само от портокаловия сок. Прибрах остатъка в стъклен буркан в хладилника и тази сутрин закусих с него. Вкуса си беше същия, което много ми хареса.

# 355
Момичета, суровата тиква става ли за смуути? Представям си я с ядково мляко, протеинова пудра ванилия и малко канела  Flutter

# 356
Момичета, суровата тиква става ли за смуути? Представям си я с ядково мляко, протеинова пудра ванилия и малко канела  Flutter

Тя май се комбинира добре с морков или райска ябълка. Но не съм пробвала, де.

# 357
   Плодове е препоръчително да се ядат само до обяд, за вечеря в никакъв случай. Peace
Ние пък си ядем плодове по всяко време  Peace

Ето три идеи за детска закуска преди училище.

Манго, папая, сладък картоф, банан, джинджифил + студено пресован сок от червено цвекло и ябълки + банан, боровинки, веган шоколад и прясна мента

Зелено смути (тофу, кейл, спанак, ленено семе, банани, сок от пашънфрут и портокал) с ягоди, къпини и кълнове на спелта

Овесени ядки, соево мляко, безмасленен домашен крем от сурово какао и меласа, ягоди, конопено семе

# 358
Здравейте и от мен с нещо авторско: рецепта за ябълково смути. Simple Smile

Смути с ябълка и канела

1 червена ябълка

1 банан

5 сурови бадема

3/4 ч. чаша обезмаслено кисело мляко

1/2 ч. чаша обезмаслено краве мляко

1/4 ч. лъжичка канела

Повече може за тази рецепта, както и за други мои предложения  може да откриете на: http://iznenadaime.com/smoothie/

# 359
Отскоро вкъщи се запалихме по смутитата и ще ми бъдете полезни. Идеи взимам оттук https://m.facebook.com/CureJoyInc/photos/?tab=album&album_id … 47637671&_rdr

Общо-взето крушата ми пасва навсякъде. Мляко не употребявам, но скоро ще включа ядково.

Общи условия

Активация на акаунт