Лекари в БУРГАС

• 228 453
  • 755
  •   2
Отговори
# 225
  • Бургас
Момичета дайте мнение за д-р Златина Миринчева нефролог.Благодаря предварително.
На мен ми е помагала. На мои познати също.
И май, добра или лоша, е единствената що-годе читава лекарка в тази област. Ако знаете някой друг специалист, моля споделете, майка ми има нужда и ще бъда благодарна, тъй като обиколи повечето без особен успех.

# 226
Аз съм доволна от д-р Блецова - нефролог, Окръжна б-ца, само първа смяна

# 227
  • в джунглата
Още един глас за Миринчева  Peace

# 228
Момичета, идеи за детски зъболекар? На моята госпожица вече втори път и пада пломбата ..  Rolling Eyes

# 229
Момичета, идеи за детски зъболекар? На моята госпожица вече втори път и пада пломбата ..  Rolling Eyes

При кой зъболекар сте ходили?

# 230

При кой зъболекар сте ходили?

При д-р Ковчазова.

# 231
д-р Калина Мирчева, на ул. Оборище 90 е кабинетът.

# 232
д-р Калина Мирчева, на ул. Оборище 90 е кабинетът.

Благодаря  Hug bouquet

# 233

Д-р Калоянов, младо момче е , много сме доволни
в Кс Славейков му е кабинета до у-ще Дебелянов

# 234
Момичета, от кой ортопед сте доволни? Евентуално сред тези в св.София?
Става въпрос за бебе, записах час при Колев, но се оказа че тогава ще ми е изтекло с 2 дни направлението, а ЛЛ не може да го преиздаде, та трябва да търся друг вариант.

Допълвам се: Мацалиеви в Славейков също са много добри стоматолози, при мъжа се чака по-малко, но като работа харесвам Мацалиева повече, прекрасна е. Но да имаш нерви да чакаш  Peace

Последна редакция: ср, 08 юни 2016, 09:51 от Oфeлия

# 235
  • Пловдив
Момичета, от кой ортопед сте доволни? Евентуално сред тези в св.София?
Става въпрос за бебе, записах час при Колев, но се оказа че тогава ще ми е изтекло с 2 дни направлението, а ЛЛ не може да го преиздаде, та трябва да търся друг вариант.

Д-р Илиев.

# 236
Благодаря, Горгона, записах час при него  Peace Така и така нямах отзиви за никого и щеше да е насляпо...

# 237
  • Бургас
Защо не може да смени направлението? Моето също изтичаше два дни преди прегледа, върнах го и ми дадоха ново.

# 238
Защо не може да смени направлението? Моето също изтичаше два дни преди прегледа, върнах го и ми дадоха ново.

Защото е издадено на 27.05 и можело да се анулира само в месеца, в който е издадено - тоест през май. А аз час запазих в началото на юни, ако знаех, щях да звъня още същия ден. Както и да е, днес ще пробваме Илиев и ще пиша отзиви.

# 239
  • Бургас
Странно,  моето също беше издадено през май, а ми го смениха през юни  newsm78. Или може би анулираха старото и ми издадоха ново, явно има значение.

Общи условия

Активация на акаунт