Лекари в БУРГАС

• 228 469
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
На времето беше казала, че с деца под 6г. не работи.

# 211
  • Бургас
Много ви благодаря, момичета!  bouquet Hug

# 212
Много Ви благодаря! В друга тема също питах и там първия отговор беше за детски пулмолог и препоръчаха Д-р Стоичкова. Дано не Ви се налага.  bouquet

# 213
  • Пловдив
Много Ви благодаря! В друга тема също питах и там първия отговор беше за детски пулмолог и препоръчаха Д-р Стоичкова. Дано не Ви се налага.  bouquet

Д-р Стоичкова е педиатър с допълнителна специалност пулмология, не е баш детски пулмолог, но има наистина добри мнения за нея при такива проблеми.

# 214
Аз лично за моето дете изобщо не съм доволна от д-р Жени Стоичкова като пулмолог. Като педиатър нямам мнение за нея

# 215
Здравейте, някой с лични впечатления от д-р Неделчева в Транспортна болница, да сподели мнение, добра ли е? Мъжът ми от известно време се задъхва повече, кашля, трудно си поема дъх, хриптят му гърдите и личната ни лекарка го праща за преглед при нея, а аз за първи път я чувам  Thinking

# 216
  • Пловдив
Здравейте, някой с лични впечатления от д-р Неделчева в Транспортна болница, да сподели мнение, добра ли е? Мъжът ми от известно време се задъхва повече, кашля, трудно си поема дъх, хриптят му гърдите и личната ни лекарка го праща за преглед при нея, а аз за първи път я чувам  Thinking

Аз съм с отлични лични впечатления от нея, даже на предната страница я препоръчах за личен лекар. Личен лекар ми е от 8 години, на мъжа ми и баща ми също.Много позитивна и приятна жена е, съвестна, не претупва, дано помогне.

# 217
Горгона, благодаря за споделеното мнение  Peace
Учудих се, че работи и като личен лекар. Незнайно защо реших, че практикува само като специалист по белодробни болести. Иначе мъжът ми вече я посети, като първо мнение е доволен. Дано и да помогне предписаното от нея лечение  Praynig

# 218
Момичета
Препоръчайте добър Гинеколог в Бургас - не за бременост. Не знам дали страничката се посещава от специлаисти лекари/. ДП ми изслуша проблема и ми даде направление за гинеколог, но аз нямам идея ...КОй? , Къде ? Име ????/
/

# 219
Момичета
Препоръчайте добър Гинеколог в Бургас - не за бременост. Не знам дали страничката се посещава от специлаисти лекари/. ДП ми изслуша проблема и ми даде направление за гинеколог, но аз нямам идея ...КОй? , Къде ? Име ????/
/
Тони, за гинеколозите има отделна тема : http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=898276
Има много информация и мнения от момичета. Най-добре пиши какъв ти е проблемът и някой може да препоръча гинеколог, който е помогнал Simple Smile

# 220
# 221
Момичета дайте мнение за д-р Златина Миринчева нефролог.Благодаря предварително.

# 222
Здравейте!

Търся добър невролог който не само е добър диагностик, но не просто отбива номер, а работи с хъс и не се отказва докато не открие причините за проблемите и не постави правилната диагноза съответно с правилното лечение.

# 223
Рори и аз търся такъв в Бургас от миналата година Tired

# 224
  • Бургас
Момичета дайте мнение за д-р Златина Миринчева нефролог.Благодаря предварително.
На мен ми е помагала. На мои познати също.

Общи условия

Активация на акаунт