Лекари в БУРГАС

• 229 524
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте! Бих искала да ми препоръчате добър пулмолог в Бургас.  Става въпрос за бронхиална астма и ХОББ при възрастен. Предварително благодаря!

# 391
  • град-държава
Аз съм доволна от д-р Бранимир Цанков, пулмолог в Света София. Бях бременна в началото на 9м с усложнения от грип, когато ме лекува. После го препоръчах на близък, който също остана доволен.   Peace

# 392
  • Бургас
Прочетох препоръки тук в темата за д-р Асеникова. Търся добър невролог, освен нея доволни ли сте и от друг, защото ми предложиха час чак за следващата седмица... И още едно питане - къде правят доплер и веднага ли може да се направи или се чака и за него?

Водя сина си при д-р Весела Петкова.Последно ни преглежда в МЦ  до пицария Зорница.Работи със ЗК.

# 393
Прочетох препоръки тук в темата за д-р Асеникова. Търся добър невролог, освен нея доволни ли сте и от друг, защото ми предложиха час чак за следващата седмица... И още едно питане - къде правят доплер и веднага ли може да се направи или се чака и за него?

Водя сина си при д-р Весела Петкова.Последно ни преглежда в МЦ  до пицария Зорница.Работи със ЗК.

Благодаря  bouquet

# 394
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали съдов хирург за преглед с доплер.  Предварително благодаря.  bouquet

# 395
Не бих нарекла Весела Петкова добър невролог още повече детски. Заведох 6г. дете с хронично главоболие. Лекари от други специалности виждаха, че е хипер кинетично и се отнасяха с разбиране към поведението му, на нея й казах, че е с диагноза в спектъра, а тя го хокаше за държанието му и беше грубичка. Като направи ЕЕГ-то заяви, че направлението се е изчерпило за направата му и ако искам да ми го разчете и напише какво е разчела трябва да платя 10 лв. Платих ги разбира се. После каза, че вълните му били като на възрастен, не като на дете, но не било това причина за главоболието. Изписа едни хомеопатични лекарства за 10 дни и когато попитах, ако няма ефект да го доведа ли отново тя каза НЕ. Дори и не обясни какво значи 6г. дете да има мозъчни вълни като на възрастен. Нито пък ме насочи другаде след като според нея главоболието не било неврологично.
Тогава я избрах защото не прочетох добри отзиви за другия детски невролог в града д-р Ишикиева, но впоследствие се наложи да я посетим. Огромна разлика във всяко едно отношение. Към момента в нашия град не съм попадала на по-загрижен за детето ми лекар.

# 396
  • Бургас
Не бих нарекла Весела Петкова добър невролог още повече детски.
Koeто доказва, че за всеки лекар има добри и лоши отзиви и понякога всичко е много субективно... може би.
Аз съм водила преди години заради главоболие сина ми при д-р Петкова. Прави ЕЕГ няколко пъти, прати ни на очен, после на доплер. Накрая дори ЯМР по каса правихме. Повече от доволна съм.
Понеже нямам навика да се доверявам само на един лекар, все пак го заведох и при д-р Ишкиева. Беше груба, не пусна никакви изследвания, от кабинета излязох по-притеснена отколкото отидох.
Не споря с Вас, нито пък защитавам определен лекар, просто исках и аз да споделя, а четящите сами да си вадят изводите, имайки едно наум за абсолютно всеки лекар  Mr. Green

# 397
  • Бургас
Здравейте!
Синът ми има нужда от консултация с хирург.Препоръчаха ни д-р Мигаров.Къде можем да го открием, ако отидрн на регистратурата МБАЛ дали ще ни препратят? Проблема е че можем да отидем след 18:00 ooooh!

# 398
MuMka, не е по питането ти, но може да си запишеш час за доц. Калинова. Ще бъде на 10.03 в Света София.  Peace Тя оперира детенцето ми от ингвинална херния и останах доволна. За Мигаров нямам особени впечатления, но и от Пирогов не ми го препоръчаха.  Peace

# 399
Здравейте, търся добър невролог за голям човек, благодаря

# 400
На мен ми препоръчаха д-р Асеникова, гледам че тук са я споменавали. Водих майка ми преди няколко дни, внимателна е, обяснява, повече за сега не мога да кажа. Тя е шеф на неврологията в Дева Мария, преглежда и в "Св. София" в центъра.

# 401
Имате ли представа отпаднаха ли лимитите за направления?

# 402
Здравейте! Интересува ме ирисова диагностика в Бургас. Излизат ми в нета няколко такива, но ако има доволни от конкретен лекар моля да ми препоръча.

# 403
  • Бургас
търся добър ендокринолог, без Великова

# 404
Великова май вече не практикува. Аз мин. седмица бях при Иван Данов. Беше ми препоръчан от двама гинеколози и въпреки че ми се струваше леко напудрен, ми допадна-разгледа ми обстойно архива, коментирахме и ми пусна направление за изследване.

Общи условия

Активация на акаунт