Лекари в БУРГАС

• 229 487
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
На мен ми предстои на 4ти април, ако отидеш днес, сподели.
Да, ще отида.. Но на регистратурата ми казаха по телефона, че е без часове и се чака,  аз мисля да отида към 16:00 newsm78

# 436
  • Бургас
Някой правил ли си е ехография на щитовидна жлеза в трета поликлиника, днес мисля да отида...  newsm78
В Трета пка работи една много добра лекарка на ехографа, Радева, водила съм детето при нея по препоръка на приятел лекар. Доволна съм от прегледа.
Детелина Радева, работи и на ехографа в "Св. София", спрягат я за добър специалист, моите лични впечатления от нея са много добри. Иначе из форума съм чела и доста отрицателни.

Някой правил ли си е ехография на щитовидна жлеза в трета поликлиника, днес мисля да отида...  newsm78
Иначе конкретно за ехограф на щитовидна жлеза бих препоръчала д-р Данов в Транспортна, хем той е ендокринолог и си разбира от работата, хем ехографът е хубав.

# 437
Мон, колко струваше прегледът или по-точно ехографът в Транспортна?
Аз ходих в ДКЦ II, където пише че ехографията е по ЗК и ми каза да отида в началото на април, защото за март им били свършили бройките. Изобщо обаче не се замислих, че може друг да я прави, а не той.

# 438
  • Бургас
Ходих при д-р Радева, прегледа продължи 20 минути,  отговори  ми на каквото я питах,  според нея всичко е наред, само уголемени лимфни възли.
Доволна съм - 22 лв платих.

# 439
  • Бургас
Мон, колко струваше прегледът или по-точно ехографът в Транспортна?
Май с направление, такса за прегледа и ехограф платих 25лв... Сигурно 22лв е ехографът.

# 440
Здравейте, знаете ли добра гинеколожка в Света София и дали работи с направление?

# 441
  • Бургас
Здравейте, знаете ли добра гинеколожка в Света София и дали работи с направление?
Д-р Татарова. Ако не е сериозен проблем, ако не изисква преглед и с колпоскоп и т.н. е добър избор.

http://www.saintsofia.com/bg/medical/team/65

# 442
  • град-държава
Татарова е шеф на патологична бременност. Денонощно 24/7, през нея минават не сериозни, а всякакви възможни проблеми и тя е прекрасен специалист, за когото определено не се отнасят подобни изказвания.  Peace

# 443
  • Бургас
Татарова е шеф на патологична бременност. Денонощно 24/7, през нея минават не сериозни, а всякакви възможни проблеми и тя е прекрасен специалист, за когото определено не се отнасят подобни изказвания.  Peace
Не съм казала, че не е специалист, напротив.
Както сама пишете, те е специалист и шеф на патологична бременност.
В областта на колпоскопията и цялостната диагностика на онкологичните заболявания на женската полова система не е толкова тесен специалист /което не значи, че е лош лекар като цяло, напротив! Така по-ясна ли съм?  Mr. Green /

# 444
Д-р Георги Зафиров - хирург. Този доктор постави несъществуваща диагноза на моя мъж с цел облаги. Искаше час по-скоро да се оперира и постави имплант срещу скромната сума от 800лв. Добре че поискахме второ мнение...Дори не знам как продължава да упражнява тази  професия. Отвратена съм от този доктор! Става въпрос за двустранна ингвинална херния, която се оказа разтежение на мускули! Срамота!

# 445
Чудя се при кой нефролог да отида  Rolling Eyes

# 446
Препоръки за добър детски очен лекар, без Кузнецов?

# 447
  • Бургас
Препоръки за добър детски очен лекар, без Кузнецов?

Балимезова.

# 448
Здравейте!
Може ли някой да ми даде мнение за Д-р ВАЛЕНТИН КОНСТАНТИНОВ ВАСИЛЕВ - началник отделение Съдова хирургия в ДКЦ 1 Бургас ?
БЛАГОДАРЯ предварително  Wink

# 449
Здравейте! Някой дали може да препоръча хематолог? 

Общи условия

Активация на акаунт