Лекари в БУРГАС

• 229 545
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
При Иванова е без часове. Когато е втора смяна няма никой почти и не ми се е случвало да седим с бебето сред болни. Сутрин отидохме само веднъж, имаше 2-3-ма пациента, изчакахме пред кабинета не повече от 20мин. Никога не се е случвало да чакаме много сред болни хора, както е по поликлиниките.

# 466
  • Бургас
Пуснах отделна тема наскоро, но никой не отговори, та да питам и тук: някой вадил ли е скоро сливици /на голямо дете, 11-12г/? В коя болница, при кой лекар, с лазер или по друг начин?
Благодаря  bouquet
п.п. В краен случай поне УНГ, от които сте доволни споделете.
За момента съм водила детето при д-р Петков и д-р Генчев. Някой добър специалист пропускам ли?

# 467
  • град-държава
Димоски в ССофия.  Peace

# 468
Мон, аз съм доволна от УНГ д-р Радославова. Помогна ми при по-сериозна операция.

# 469
д-р Станислав Ангелов Peace

# 470
  • Бургас
Мон, аз съм доволна от УНГ д-р Радославова. Помогна ми при по-сериозна операция.

Tя знам, че преглежда в "Св. Николай Чудотворец", а в МБАЛ ли оперира?

Благодаря на всички за отговорите  bouquet

# 471
Там преглежда, да. Не знам дали изобщо оперира, не ме е оперирала тя, но ме насочи към друг специалист.

# 472
  • Бургас
Радославова преглежда и в поликлиниката в Славейков. Аз не я харесвам. Антибиотика го няма за нищо. Че и големи дози изписва.

# 473
  • Бургас
Кой офталмолог бихте ми препоръчали /за възрастен, не за дете и освен Кузнецов/? И такъв, който има всякаква апаратура в кабинета.
Благодаря!

# 474
Ние бяхме при д-р Ламбов. Той успя да спечели детето и то му вярва. Трета сливица вадихме на 6г. Д-р Ламбов го оперира в Черноморка. За тази болница нищо хубаво не мога да каа, но отидохме там заради лекаря на който вярваме. По принцип ми казаха, че у ще е безкръвна операция, но като се има предвид че когато дойде в съзнание детето повръща кръв обилно нещо не ми се връзва. Но и до днес когато ни трябва специалист УНГ си ходим при д-р Ламбов.

# 475
  • в кукувиче гнездо
Ами те Ламбов и Аврамов от вадене на сливици си препитават.

# 476
  • Бургас
Здравейте.
Препоръчайте ми добър невролог за моя син (7 год.) става въпрос за силно главоболие .

# 477
  • Бургас
Здравейте.
Препоръчайте ми добър невролог за моя син (7 год.) става въпрос за силно главоболие .
В Бс няма почти никакъв избор освен д-р Петкова и д-р Ишкиева. Пак заради главоболие преди години съм водила сина ми и при двете. От д-р Петкова останах много по-доволна, преглежда го няколко пъти през определен период от време, пусна му много изследвания, помогна. Проблемът отшумя с годините, но тогава ми беше много притеснено, благодарение на изследванията, които му пусна, вкл ЯМР по каса, се успокоих, че няма патологии.

# 478
  • Бургас

И аз съм на това мнение. Носи им се славата, че за най-малкото ти препоръчват вадене на сливици, т.е. те да ги извадят.

# 479
  • в кукувиче гнездо

И аз съм на това мнение. Носи им се славата, че за най-малкото ти препоръчват вадене на сливици, т.е. те да ги извадят.
Дааа, извадили са без причина сливиците на половин Бургас. Плашат родителите и айде на масата. Направо се чудя как изобщо някой може и да ги хвали после.  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт