Лекари в БУРГАС

• 229 551
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Защото с Б12 не е наясно. Никак.
По този проблем в Бс няма къде, да.
Ако някой открие хематолог, който да е адекватен по тези проблеми, нека сподели.

# 496
  • Бургас
Д-р Костов работи в ДКЦ-1,а не в УМБАЛ Бургас да сме точни.

# 497
Препоръчайте ми очен лекар за възрастен?

# 498
  • Бургас
Препоръчайте ми очен лекар за възрастен?
Зависи за какво. Ако е рутинен преглед, аз смятах да отида в новата клиника на Хубанов, поне апаратура имат.

# 499
Засегнато зрение след инсулт. Имате ли някакви впечатления от тази клиника?

# 500
  • Бургас
Засегнато зрение след инсулт. Имате ли някакви впечатления от тази клиника?
Нямам, тепърва ще ходя. Но щом става дума за сериозен проблем, проучете добре въпроса. Аз съм за профилактичен преглед и една болка в очите периодично, избрах там, защото поне апаратура имат добра.

# 501
За д-р Горанова - дерматолог търся мнения  Peace

# 502
Момичета , търся отзиви за МЦ Хирон , имам едно мнение за д-р Бечев, хомеопат. Търся мнения , защото прегледа само е 120 лв , следващите също не са малки. Ако имате наблюдения , да споделите

# 503
Препоръчайте ми добър алерголог, от който сте доволни.  Peace
За съжаление поредната "дупка" ...... В Бургас НЯМА добър алерголог. От опит / но не работеше до скоро със ЗК/ Д. Димова  - за възрастен

# 504
Препоръчайте ми добър алерголог, от който сте доволни.  Peace
За съжаление поредната "дупка" ...... В Бургас НЯМА добър алерголог. От опит / но не работеше до скоро със ЗК/ Д. Димова  - за възрастен

За дете ми трябва  Peace Благодаря  bouquet
Много е жалко, голям град без добри специалисти... Tired

# 505
  • Burgas, Bulgaria
При Галина Иванова ходят  всички!

# 506

Тя е алерголог, нали? Приемам го като отговор към мен  bouquet

# 507
  • Бургас

На моето дете изобщо не помогна, при все че идвах с направление от педиатър ме препрати при друга педиатърка тя да се "поупражни". Не препоръчвам, иначе е внимателна и любезна.

# 508
Галина Иванова не работи с деца до 6 или 8г. /не помня точната възраст/ Казвала ми е че детския алерголог е колеката й в обратната смяна, но не помня името. Лично аз като пациент съм много доволна от нея.

# 509
  • Бургас
Галина Иванова не работи с деца до 6 или 8г. /не помня точната възраст/ Казвала ми е че детския алерголог е колеката й в обратната смяна, но не помня името. Лично аз като пациент съм много доволна от нея.

Към онзи момент моето беше на 12 год. и не ми е споменавала, че не работи с деца. Изнесе една реч за полените, как да си тръска дрехите и косата всекидневно, а проблема изобщо не беше свързан с полените.Само да вметна ,че проблема се появи след реваксинация.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2017, 15:38 от gk77

Общи условия

Активация на акаунт