Лекари в БУРГАС

• 229 519
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Здравейте,
интересувам се от добър ревматолог в Бургас. Четох отзиви за д-р Казмин, като той не работи с НЗОК. Как протича прегледът всъщност? Прави ли се на място образна диагностика, да речем?
https://www.flagman.bg/article/148946

# 616
един от собствениците на Лайф хоспитал Налбатов е ортопед- много добре се справи с пукната кост на ръката на дъщерята ...но бе доста отдавна

# 617
един от собствениците на Лайф хоспитал Налбатов е ортопед- много добре се справи с пукната кост на ръката на дъщерята ...но бе доста отдавна

Ще звънна в Лайф. Благодаря   bouquet

# 618
  • Бургас
И аз идвам с питане за избор на ЛЛ в ,,Лайф,,-а.
Мисля да сменям нашата лична и понеже винаги сме ходили в Лайфа и сме доволни от вниманието и обслужването там,мисля там да си изберем лекар. Та молбата ми е,ако има някой който има инфо или е доволен от някой лекар,да сподели!

# 619

Препоръки за очен лекар, моля.

Насочиха ме към д-р Нели Джокова в Оксиком, но прочетените мнения са негативни,
затова моля за други препоръки.

# 620
  • Бургас

Насочиха ме към д-р Нели Джокова в Оксиком, но прочетените мнения са негативни,
затова моля за други препоръки.

Аз съм доволна от д-р Джокова. Освен нея и д-р Мерсинков в Оксиком е много добър лекар!

# 621
  • Бургас

Аз ходих в клиниката на Хубанов, доволна съм, но зависи все пак и за какъв проблем стават въпрос.

# 622
от опит - най -добрия очен лекар в Бургас е Куцнезов.... и пак от опит ако искаш час с направление -първия работен ден от месеца се вземат часове , които е изчерпват в рамките на 30тина минути  , но и платено може -  миналата година прегледа бе 30лв - струва си  сега не знам

# 623
Здравейте!Може ли да ми препоръчате добър ортопед.Нямам време да чета целия пост моля ви да ме извините,ако се повтарям.Майка е с подут крак и болки много ще съм благодарна ако знаете нещо по въпроса.

# 624
Здравейте, момичета! Някой знае ли къде преглежда по здравна каса д-р Великова /ендокринолог/? Последната информация, която намерих е за Транспортна болница, но не знам дали е актуална. Ще съм благодарна да се включи някой, който знае.

# 625
  • Бургас
Здравейте, момичета! Някой знае ли къде преглежда по здравна каса д-р Великова /ендокринолог/? Последната информация, която намерих е за Транспортна болница, но не знам дали е актуална. Ще съм благодарна да се включи някой, който знае.
Д-р Великова от много време не е в Транспортна болница. Там сега преглежда д-р Данов, който между другото също е доста адекватен и добър лекар по мои впечатления.
Иначе д-р Великова преглежда само на частно в кабинета си на ул. "Лермонтов" 33 А, това е под лабораторията на Тошкина.

# 626
  • Бургас
Добър гастроентеролог?

# 627
  • Бургас
Добър гастроентеролог?
Аз съм доволна от д-р Атанасова и д-р Йорданов.
В Бургасмед идвал д-р Сираков доколкото разбрах. За него съм чувала само добри думи, но нямам лични впечатления.

# 628
  • Бургас
Добър гастроентеролог?
Аз съм доволна от д-р Атанасова и д-р Йорданов.
В Бургасмед идвал д-р Сираков доколкото разбрах. За него съм чувала само добри думи, но нямам лични впечатления.

Благодаря!

# 629
  • Бургас
Здравейте,
интересувам се от добър ревматолог в Бургас. Четох отзиви за д-р Казмин, като той не работи с НЗОК. Как протича прегледът всъщност? Прави ли се на място образна диагностика, да речем?
[/quote
д-р Господинова. Има сайт с координати. Работи със здравна каса. Имам личен опит и съм доволен. ]

Общи условия

Активация на акаунт