Лекари в БУРГАС

• 227 493
  • 755
  •   2
Отговори
# 675
  • Бургас
Гяуров къде преглежда? След няколко месеца като отбия сина ми мисля да отида на ехография на гърдите, че отдавна не съм ходила

# 676
  • град-държава
В 3 поликлиника, понеделник и вторник. Иначе е в Маджуров, но там не прави прегледи извън операциите и пост оперативния период.
На мен прегледът ми беше насрочен 6м след като спрях да кърмя. Ехографията я прави лекар на първия етаж в 3 поликлиника, след прегледа при него. После са качваш с резултатите да ги види.

# 677
  • Бургас
В 3 поликлиника, понеделник и вторник. Иначе е в Маджуров, но там не прави прегледи извън операциите и пост оперативния период.
На мен прегледът ми беше насрочен 6м след като спрях да кърмя. Ехографията я прави лекар на първия етаж в 3 поликлиника, след прегледа при него. После са качваш с резултатите да ги види.
На регистратурата в 3та поликлиника се записваш за час?

# 678
  • град-държава
Да, по тел. Има го в нета.

# 679
  • Бургас
Адаш ,  Радев изобщо не е по твоята част ,  Гяуров е човека .
Гяуров хирург ли е, какво оперира, аз търся такъв за премахване на голяма бенка

# 680
  • Бургас
Тикве и ехограф правих в Маджуров.
Гяуров приема ли с направление?  Макар,  че аз изхабих вече едно и най-вероятно ще трябва на частно да отида.

Vermilion` благодаря ти още веднъж!

# 681
  • Burgas, Bulgaria
Гяуров е много добър онколог хирург ,  имам приятелка която работи с тях (Хрусанов главно , но и с Гяуров и Ангелов )в операционна .

Мим - Недев ли те гледа на ехограф ? Въпреки , че и друтата лекарка е много добър специалист .

# 682
  • Бургас
  Другата, Силвия Ченгелиева. Тя също смята, че не е злокачествено, но няма обяснение защо жлезата е толкова надута. Има и уголемени лимфни възли. Няколко дни след прегледа ми дойде и цикъла. Казаха ми, че може и хормонално да е, да изчакам да свърши и пак на преглед.
За сега диагнозата е кистозо фиброзна мастопатия.

Последна редакция: сб, 14 апр 2018, 10:07 от Мaрия

# 683
  • Burgas, Bulgaria
Непоискан съвет - като ти спаднат гърдите около седмица след цикъла ,  задължително отиди при специалист , дали ще е Ангелов или Гяуров все тая ,  нека е фиброзна тъкан или каквото му казват ,  но да ти е обяснено от тези, които ежедневно виждат и работят това. Не пиша , за да те плаша  знаеш , нали Hug

# 684
  • Бургас
 Знам, знам 😊 Много благодаря за съветите! Blue Heart

# 685
  • Бургас
някой може ли да препоръча свестен личен лекар в центъра

# 686
Гяуров хирург ли е, какво оперира, аз търся такъв за премахване на голяма бенка
Бенка с в диаметър 2,5-3см /впоследствие се установи като злокачествена/ имам отстранена преди 12г от Хрусанов, и бях изключително доволна.

# 687
  • Бургас
Запазих час за Гяуров за другия вторник.
Чака ли се много или се спазват часовете?
И знаете ли колко струва частния преглед, защото направление нямам?

# 688
  • град-държава
Не съм чакала повече от 10 мин. Около 20-30лв, не съм сигурна вече. Попитай на рецепция, ще ти кажат.

# 689
  • Бургас
 bouquet

Много благодаря!
Ако са 10-15 мин нищо работа. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт