Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 322

• 31 996
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от мен,

Да си пожелаем лек и приятен ден, изпълнен с изненади.

# 76
  • Пловдив

Поздрав от Йомер и Керим.

# 77

Чаровният комисар...

# 78
  • Пловдив

И от мен един комисар.
..............
Днес още няма новини.....  То е ясно, не може всеки ден да има.... но предстоят.

# 79

Толкова много харесвам Керим, сега фаворит ми е Йомер... Мустафа и Тек имат заемат  специално място, но съм убедена, че започне ли Енгин нов проект ще ме плени и с новия си персонаж.
Очаквам с нетърпение да видя какво ново ни е подготвил.
Така е той върви напред - ние го следваме.  Както се казва - "ойлище"  в смисъл  "öyle - така е"
Затова  сега като фен на Енгин приемам абсолютно всичко което той е преценил, че трябва да направи в актьорската си кариера. И понеже зная, че ще го "следвам" навсякъде  ... леко се притеснявам, ако реши да изиграе антигерой. За него ще е огромно предизвикателство и съм сигурна, че би го искал... Само не ми се мисли, как огромната фенска маса ще го приеме  ooooh! 

# 80
  • Пловдив

Той е играл "антигерой", сам го каза - Булут. Феновете му това чакат - нови превъплъщения. И той си търси такива герои.

# 81

Антигероят на ЕА-Мустафа Булут...

# 82
  • Пловдив

Чилийците: Всички свързани с обща цел. Новата серия по Мега тв. Хаштага им е: #SalvemosAElif/Да съхраним/запазим Елиф.

# 83

Да, така е - антигерой. Ама всички харесаха и обикнаха точно него - Мустафа Булут. Лично аз така и не можах да "приема"  добрия доктор Сердар. Булута дори и когато правеше своите  "лудории" ги приемах.

# 84

Очаквами новини и то добри...

# 85
Очаквами новини и то добри...

Хармония   Two Hearts и  аз,и аз...

# 86
  • Пловдив

Тази новина е излязла днес. Пише, че Енгин е поканен да играе във филм, и тъй като хонорара му бил висок, търсели друг актьор за въпросния филм... Акюрек запазил мълчание по този въпрос.
.......................
В туитър пишат, че това е лъжлива новина/информация. А аз си мисля, че който и за каквото да го кани (филм или дизи), трябва да знае, че специалните актьори са и със специални хонорари. А и те - журналистите, като че ли не знаят Енгин колко е приказлив за проекти без да е наясно със своя избор. Възможно е да е платена, нарочна статия..... В статията описват филма, режисьори, сценаристи... Може и те нарочно да пишат за Енгин - реклама.... А и ако за въпросния филм/проект нямат пари, къде са тръгнали... Актьорите им виновни.

# 87

Стара снимка, ама... като няма нова...

# 88
Цитат
Възможно е да е платена, нарочна статия.
newsm10 Защо да не "зарадват" ЕА.
Цитат
А и ако за въпросния филм/проект нямат пари, къде са тръгнали... Актьорите им виновни.
Очаквах добри новини, но уви...Реклама за въпросния филм...
Ако е отказал, не е тази причината, а самият проект, според мен.

Весели, за добро настроение-Керим и Фатмагюл.

# 89

Стара снимка, ама... като няма нова...

Някой е провел добра акция по фотошоп на тази снимка. Simple Smile) Не е нова, а фотошопирана стара. Вижте кутийките с питиета зад гърба на компанията. Заменили са хората с друг шкаф-витрина. Simple Smile

Всъщност, става за играта "Открийте разликите". Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт