Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 322

• 32 000
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив

harmonia_dd, да им пратим Йомер Джанер на журналистите.

Може и Йомер Демир.

# 91

Аз нали все поглеждам в Туитър - за пореден път виждам, че  Ahmet T.Taşanlar припомня някакъв сериал който се излъчва тази вечер - този  в който играе  и Бурак. Явно двамата ще си партнират отново този сезон.
Ами гледах снимки от въпросния сериал - Бурак си е копие на аби Хюсейн / е, малко по-брадясал /.

# 92
Цитат
Може и Йомер Демир.
Аз бих пратила Йомер Демир.
Много подходящ...

Но на него му е смешно, а на мен не.

# 93

Вие вече изпратихте Йомер Джанер и Йомер Демир, ама и аз да  пратя.... подкрепление

# 94
  • Пловдив

Я да сложа линк със снимки на Енгин от 29. май 2011, където феновете го избраха за "Най-добър актьор" в TelevizyonDizisi: http://www.televizyondizisi.com/engin-akyurekden-sresimlerire-oz … esimler/43285/14/
.................
Марта, пак в туитър четох, че Ахмет ще играе отново полицай. Да се доусъвършенствал като комисар...

# 95

Цитат
Марта, пак в туитър четох, че Ахмет ще играе отново полицай.

Те с Йомер го "даваха" доброто и лошото ченге...  newsm53
Любопитно ми е  да го видя отново как играе...

# 96
Здравейте момичета!

Марианка, Мартичка и Хармония поздравявам ви, че поддържате темата
и винаги има какво да се чете!
Добре, че сте вие! smile3501

Вижте  Керим  как ви гледа!

# 97

Припомнят ни ги...

# 98

dunelia  Two Hearts
Един щастлив Йомер Демир... 

# 99

15 поста, 15 изречения. Simple Smile Благодаря, че има какво да се чете! Simple Smile Дискусиите и обсъжданията са уникални.

# 100

Целувка за успех...

Акцията...

"До всички. Фатих Дундар е заловен" Йомер го води към управлението"

# 101
  • Пловдив

Ех, че смешно.

Нашето момче е гледало мач тази вечер. Бешикташ/Спартак Москва - 1:1.
Скрит текст:
BEŞİKTAŞ:1 SPARTAK MOSKOVA:1

Последна редакция: чт, 05 ное 2015, 20:50 от mariana51

# 102

15 поста, 15 изречения. Simple Smile Благодаря, че има какво да се чете! Simple Smile Дискусиите и обсъжданията са уникални.

Марица, не разбрах ти обиди ли се, че не благодарих и на теб?
Ти по-рядко пишеш затова.На теб Кара пара ашк не ти харесва нали?
А пък на мен ми харесва, защото Енгин участва и това е! bouquet

# 103
  • Пловдив

Спомен - прекрасни моменти.

# 104
Да се обиждам? За какво? Simple Smile Форумът, според мен няма за цел да се изказват благодарности. Simple Smile Той е за мнения по дадена тема. Да, не харесвам КРА. Смятам, че сценаристките просто съсипаха една чудесна идея, като я напълниха с небивалици и недоразумения, които няма как да се осъществят в реалния живот (филмът е с претенции, че третира реални проблеми на обществото, нали?). За мен този филм си остана подигравка с поне част от зрителите... Енгин игра както си знае - с пълно отдаване. Но сериалът като цяло се получи глупав и "клан-недоклан" (да не използвам другия евфемизъм). Не виждам смисъл, обаче, да продължавам да пиша за мнението си. Simple Smile)) Любителите на Елмери са напълно доволни от видяното... и предпочитат да забравят за останалите роли на Енгин, загледани в ЕнТу, ТуЕн или каквото там им се привижда. Аз пък предпочитам да се занимавам с др. неща, докато чакам новини и нов проект на Енгин. Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 ное 2015, 21:46 от marytza

Общи условия

Активация на акаунт