Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 322

• 32 003
  • 722
  •   1
Отговори
# 105

Нашият "Арда" Ахмет Ташанлар направо неузнаваем в новия си проект, докато Бурак си е същия "аби" само малко по-брадясал... Пиша го просто за сведение.

А тука като колеги и приятели, после и роднини - страхотни...

# 106
Да се обиждам? За какво? Simple Smile Форумът, според мен няма за цел да се изказват благодарности. Simple Smile Той е за мнения по дадена тема. Да, не харесвам КРА. Смятам, че сценаристките просто съсипаха една чудесна идея, като я напълниха с небивалици и недоразумения, които няма как да се осъществят в реалния живот (филмът е с претенции, че третира леални проблеми на обществото, нали?). За мен този филм си остана подигравка с поне част от зрителите... Енгин игра както си знае - с пълно отдаване. Но сериалът като цяло се получи глупав и "клан-недоклан" (да не използвам другия евфемизъм). Не виждам смисъл, обаче, да продължавам да пиша за мнението си. Simple Smile)) Любителите на Елмери са напълно доволни от видяното... и предпочитат да забравят за останалите роли на Енгин, загледани в ЕнТу, ТуЕн или каквото там им се привижда. Аз пък предпочитам да се занимавам с др. неща, докато чакам новини и нов проект на Енгин. Simple Smile

Няма да споря, защото не виждам смисъл. Всичко е въпрос на вкус, а ние сме различни хора, както и героите на Енгин. Важното е, че е наш любимец!!! Все пак не трябва да се омаловажава трудът на момичета! Hug

# 107
  • Пловдив

Сега научих, че днес бил Световен ден на мъжете. Да ни е жив и здрав.
Скрит текст:

# 108

Много Йомеровци, много мнения...

# 109

И да захваща нов проект...

# 110

И да захваща нов проект...

Колко народ го чака само!

# 111
  • Пловдив

И то с любов го чакат.

# 112
Щом днес е денят на мъжете,тогава честит празник на най-истинския,чаровен и уникален мъж на света-Енгин Акюрек! smile3525

Момичета  Hug

# 113

Добре беше облечен комисаря в тази серия.
Жив и здрав да е-ЕА. Heart Eyes

# 114

Достоен  newsm10

# 115

И то с любов го чакат.

С най-голямата любов си го чакаме Heart Eyes Марианка,благодаря за снимката! Това е поредната от която ми се подкосяват краката.Енгин с бяла риза-винаги неземно красив...погледът е убийствен и фона много ми харесва....Изобщо снимка,която не мога да оставя без коментар Simple Smile

Хармония,права си,в тази серия стайлинга му е на високо ниво! Heart Eyes

# 116

Момичета Two Hearts Йомер пали свещите, гаси лампите ... значи е време за спане.

Скрит текст:

# 117
  • Пловдив

Марта, преди това малко целувки от Йомер.

# 118
Йомер като пали свещите и гаси лампите,хич и не мисли за спане Laughing

Аз обаче си мисля.Лека нощ! Two Hearts

# 119

Йомер слуша с внимание..

Общи условия

Активация на акаунт